Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-13-2006, 09:55
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

A személyiségek "eldobása" téma úgy látom mindenkinek tetszik valamilyen formában. Most azonban amondó vagyok, hogy ezt tegyük félre, és koncentráljunk a továbblépéshez szükséges top%-ok és top helyezések kérdésére, hiszen ez az, ami szorosan összefügg az eredeti javaslattal. A személyiségek eldobására visszatérünk később.
Old 09-13-2006, 09:59
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Mondtam, hogy értelmezd a kérdés minde részét Ha LE LEHET MONDANI ROLA részt kihagytad
Nem hagytam ki, csak egyszer azt már mondtam, hogy tetszik ez az ötleted, de ez nem ugyanaz mint amiről beszélünk, mégpedig, hogy mennyi legyen a szükséges helyezés ahhoz, hogy egyáltalán megkaphasd azt a kék számot, amit el akarsz dobni...
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 10:00
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Tetszik a javaslatod. Én ezt úgy valósítanám meg, hogy aki az 1A-ban eltöltött 1000 kört és nem jutott a top30%-ba, az fordulhat 5-re 1 személyiséggel.
Aki elérte a 2 szemilyiség feltételét, az fordulhat és kap 2 személyiséget, függetlenül attól, hogy már hány személyisége van.
Aki elérte a 3 szemilyiség feltételét és már van legalább 2 személyisége, az fordulhat és kap 3 személyiséget az 5-s szinten, még ha korábban 8 is volt neki.
Aki elérte a 4 személyiség feltételét és már van legalább 3 személyisége, az fordulhat és kap 4 személyiséget az 5-s szinten, még ha korábban több is volt neki.
stb.
Én minden szigoritásba benne vagyok a kékszámokkal kapcsolatban. Viszont ha az 1000 kört mindenkire érted akkor sajna el fognak tünni a 6-7-töl fel fele a számok mert 1/a-ban nem csak a kékszámok miat nyomulnak.
Old 09-13-2006, 10:01
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Mondom, én Atis legnehezebb %-os ötletével is egyet értek, ha a kék 9-nél 1-4 hely szerepel és nem csak az első hely... na meg, ha nem kötelező miatta 1/a-ba menni, hanem a 2/b-ből is meg lehet csinálni.
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 10:07
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
Nem hagytam ki, csak
...egyszerre 3 érvre nem tudsz figyelni csak 2-re

Akinek van kedve érdemi vitáhóz azzal folytatom.
Old 09-13-2006, 10:28
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival..

Sztem a top1 helyezés elérése továbbra is nonszensz elvárás.. Maximum majd több jkszt fog szülni.. Bár van aki ezt diplomáciának hívja.. A topban üldögélő _nem_szabis szövik (nem törődve a morál esetleges romlásával) CSAK némi kp esetleg teki fejében felengedik a továbbhaladni kívánó kis kék számos orit a top1 helyre.. (lehet rosszul látom..)

Amúgy ezt a verzitó támogatom:
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 24%
(3) - top 19%
(4) - top 15%
(5) - top 12%
(6) - top 10%
(7) - top 8%
(8) - top 6%
(9) - top 5%

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Old 09-13-2006, 10:31
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deni
Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival..
szerintem majdnem mindenki.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Én minden szigoritásba benne vagyok a kékszámokkal kapcsolatban. Viszont ha az 1000 kört mindenkire érted akkor sajna el fognak tünni a 6-7-töl fel fele a számok mert 1/a-ban nem csak a kékszámok miat nyomulnak.
Én is benne vagyok minden szigorításban. Még a levlistán egyedül én tiltakoztam az 5% malusz eltörlése ellen. Amikor a mostani fordulási feltételeket tárgyaltuk a levlistán, már akkor javasoltam, hogy a nagyobb kék szám eléréséhez kisebb top%-t kelljen teljesíteni.

Benne vagyok olyan szigorításban is, hogy a kék szám csak azt jelentse, amit tényleg jelent, azaz azt, hogy hányszor ment valaki végig a játékon. Több személyiséget pedig csak a most kialakuló nehezített feltételekkel lehessen szerezni. Az eddig szerzett személyiségek elvesznek. Ezt jelölhetnénk például így:
3490 Tuvalu (12) (3)
Ami azt jelentené, hogy Tuvalu 12-szer ment végig a játékon és 3 személyisége van.

Remélem, elég radikális voltam!
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

En Mcload javaslatait es %-jait tamogatom!
Ha vki ennyire szeretne gyarapitani a kek szamjait mondjuk (5) vagy (6) felett, akkor kuzdjon meg erte.
Auu, amire a szovitek eleri a (9)-s szemelyiseget, addigra be lesz vezetve a kek szam lemondas....igy ha ugy erzitek, hogy varazslo es tolvaj szemelyiseg nem kell, akkor csak max. (7)-esek lesztek :P
Old 09-13-2006, 10:32
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Sztem a top1 helyezés elérése továbbra is nonszensz elvárás.. Maximum majd több jkszt fog szülni.. Bár van aki ezt diplomáciának hívja.. A topban üldögélő _nem_szabis szövik (nem törődve a morál esetleges romlásával) CSAK némi kp esetleg teki fejében felengedik a továbbhaladni kívánó kis kék számos orit a top1 helyre.. (lehet rosszul látom..)
A topban üldögélő nemszabis szövit igencsak megviseli a morálromlás, így nem túl sokáig fog ott időzni. Ha igen, akkor nem lesz háza és barakkja, ami garancia arra, hogy elég hamar le fog onnan kerülni.

Én továbbra is állítom, hogy ha valakinek megvan az összes személyisége, és több, mint 5 éves tapasztalattal a háta mögött játszik, akkor elvárható az 1. hely. Ha 5 évnyi folyamatos játék mellett nem tud első lenni, akkor nem is érdemli meg a továbbjutást.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules