Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-13-2006, 09:09
McLoad McLoad is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
Másrészt, próbáltál te már éveken keresztül összefogni és összeszervezni egy szövit? Nem hiszem, mert akkor megintcsak nem írnál ilyeneket.... hidd el, nem egyszerű... éppen ezért nem látom, miért kéne büntetni azokat akik erre képesek, azzal, hogy kötelezően szétszakítjuk őket.
Probáltam és tudom miröl beszélsz. De nem kötelezö mindenkinek (9)-el rohangálnia.
Sponsored Links
Old 09-13-2006, 09:18
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Probáltam és tudom miröl beszélsz. De nem kötelezö mindenkinek (9)-el rohangálnia.
Ki mondta, hogy kötelező??? Két kötelező dolog van összesen ebben a játékban:
1. A szabályok betartása.
2. 1/a-ban való játék.

Tehát ez nem érv, hogy nem kötelező... hanem egy lehetőség, amit biztos el fognak érni a hosszú évek alatt páran és most itt az ő "jövőjükről" döntünk, mert amit most határozunk az biza KÖTELEZŐ LESZ rájuk nézve.
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 09:33
mártir mártir is offline
Junior Member

Smile

Nekem van már egy kis kék 5-söm, de ez csak ugy rámrakodott a játék folyamán. Szeretem ezt a játékot és játszom mig örömet okoz.
mindegy számomra mi lessz a kék számokkal, ha kel törlöm az orit a 2B-ben és ujat kezdek a 5.-en. a többi orim, mert van szinte minden szinten, sima 1 személyiséges és nem is tervezem hogy kék szám gyüjtő legyek. Gondolom azért ti is tudjátok hogy a kék szám nem a játéktudást hanem a játékban eltöltött időt tükrözi inkáb.
Old 09-13-2006, 09:37
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 25%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by mártir View Post
Nekem van már egy kis kék 5-söm, de ez csak ugy rámrakodott a játék folyamán. Szeretem ezt a játékot és játszom mig örömet okoz.
mindegy számomra mi lessz a kék számokkal, ha kel törlöm az orit a 2B-ben és ujat kezdek a 5.-en. a többi orim, mert van szinte minden szinten, sima 1 személyiséges és nem is tervezem hogy kék szám gyüjtő legyek. Gondolom azért ti is tudjátok hogy a kék szám nem a játéktudást hanem a játékban eltöltött időt tükrözi inkáb.
Ééééés pontosan ez az, amin változtatni kéne, ezért a nehezítések. Ha már előnye van valakinek a több személyiséggel, akkor ne csak könnyebb legyen neki a játék az idő előrehaladtával, hanem valami kis plusz kihívást is jelentsen. Jelenleg tény, hogy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk, és ez nem biztos, hogy így van rendjén.
Old 09-13-2006, 09:43
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ééééés pontosan ez az, amin változtatni kéne, ezért a nehezítések. Ha már előnye van valakinek a több személyiséggel, akkor ne csak könnyebb legyen neki a játék az idő előrehaladtával, hanem valami kis plusz kihívást is jelentsen. Jelenleg tény, hogy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk, és ez nem biztos, hogy így van rendjén.
Atis, ez teljesen igaz, hogy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk, de ezen az nem változtat, hogy a kék számosok dolgát nehezíted, sőt, ők méginkább rá lesznek kényszerülve arra, hogy "kizsákmányolják" a kezdőbbeket...
Amúgy ahogy azt már többen is említettük, a kék 6-9 már egyáltalán nem változtat azon, hogy mennyire haladsz nehezen egy csopiban, mert azok semmi érdemleges pluszt nem adnak...
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 09:38
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
Ki mondta, hogy kötelező??? Két kötelező dolog van összesen ebben a játékban:
1. A szabályok betartása.
2. 1/a-ban való játék.

Tehát ez nem érv, hogy nem kötelező... hanem egy lehetőség, amit biztos el fognak érni a hosszú évek alatt páran és most itt az ő "jövőjükről" döntünk, mert amit most határozunk az biza KÖTELEZŐ LESZ rájuk nézve.
Na jó én nem vitázok többet csináljátok ahogy akarjátok! 20* leírtam PRESZTIZS MELVEREGETÉS....csak az verje a melét aki megérdemli!
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules