|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-13-2006, 09:33
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nekem van már egy kis kék 5-söm, de ez csak ugy rámrakodott a játék folyamán. Szeretem ezt a játékot és játszom mig örömet okoz.
mindegy számomra mi lessz a kék számokkal, ha kel törlöm az orit a 2B-ben és ujat kezdek a 5.-en. a többi orim, mert van szinte minden szinten, sima 1 személyiséges és nem is tervezem hogy kék szám gyüjtő legyek. Gondolom azért ti is tudjátok hogy a kék szám nem a játéktudást hanem a játékban eltöltött időt tükrözi inkáb.
|

09-13-2006, 09:37
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by mártir
Nekem van már egy kis kék 5-söm, de ez csak ugy rámrakodott a játék folyamán. Szeretem ezt a játékot és játszom mig örömet okoz.
mindegy számomra mi lessz a kék számokkal, ha kel törlöm az orit a 2B-ben és ujat kezdek a 5.-en. a többi orim, mert van szinte minden szinten, sima 1 személyiséges és nem is tervezem hogy kék szám gyüjtő legyek. Gondolom azért ti is tudjátok hogy a kék szám nem a játéktudást hanem a játékban eltöltött időt tükrözi inkáb.
|
Ééééés pontosan ez az, amin változtatni kéne, ezért a nehezítések. Ha már előnye van valakinek a több személyiséggel, akkor ne csak könnyebb legyen neki a játék az idő előrehaladtával, hanem valami kis plusz kihívást is jelentsen. Jelenleg tény, hogy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk, és ez nem biztos, hogy így van rendjén. 
|

09-13-2006, 09:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Az az értelme, hogy a számocskákat kinevezük annak amit jellenleg is betölt 3-4 fölött vagyis "tudás szintnek" (nem szó szerint értendö). Akinek kell (9) az küzdjön meg érte ha nem akarja verni a melét vele mondjon le róla...
|
Ezt ugye így nem gondolod komolyan? Én csomó olyan játékost ismerek aki a játék elejétől kezdve játszik, kívülről fújja az egész játékot, mégsincs 1 db kék számos orija sem... sőt, felhívnám a figyelmedet, hogy a legtöbb olyan emberke, akinek 4, vagy több kék száma van, általában akkor kezdett el forogni, amikor a kék szám még nem pluszt adott, hanem negatívan hatott az orid erejére... Ugyanakkor megkérnélek, ugyan mondj már nekem olyan sok kék számmal rendelkező játékost, aki veri a mellét, hogy neki mennyi van....  Szerintem ez pontosan egy olyan téves elképzelés, amit azok szoktak beleképzelni a kék számok mögé, akik nem játszanak elég ideje még a játékkal.... ugyanis aki 3-5 évet már rááldozott az életéből a játékra, méghozzá egyhuzamban, az nem azért tette ezt, hogy döngethesse a mellét, hanem azért, mert szereti ezt a játékot és számára a kék szám, inkább egy fajta elismerése annak, hogy kitartott ennyi éven át.
Quote:
Mellesleg ha azt az energiát amit tizen vagy huszon valáhány oldalon keresztül arra fordittotál, hogy egyedül (esetlég még valaki) megvétozd a top1-et másra forditod akkor biztos, hogy nem 5 hanem csak 3 orámba telt volna végig olvasni a hozzá szolásokat. 
|
Szerintem nem csak a top1 "megvétózása" volt itt a téma....
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 09:38
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ki mondta, hogy kötelező??? Két kötelező dolog van összesen ebben a játékban:
1. A szabályok betartása.
2. 1/a-ban való játék.
Tehát ez nem érv, hogy nem kötelező... hanem egy lehetőség, amit biztos el fognak érni a hosszú évek alatt páran és most itt az ő "jövőjükről" döntünk, mert amit most határozunk az biza KÖTELEZŐ LESZ rájuk nézve.
|
Na jó én nem vitázok többet csináljátok ahogy akarjátok! 20* leírtam PRESZTIZS MELVEREGETÉS....csak az verje a melét aki megérdemli!
|

09-13-2006, 09:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ééééés pontosan ez az, amin változtatni kéne, ezért a nehezítések. Ha már előnye van valakinek a több személyiséggel, akkor ne csak könnyebb legyen neki a játék az idő előrehaladtával, hanem valami kis plusz kihívást is jelentsen. Jelenleg tény, hogy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk, és ez nem biztos, hogy így van rendjén. 
|
Atis, ez teljesen igaz, hogy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk, de ezen az nem változtat, hogy a kék számosok dolgát nehezíted, sőt, ők méginkább rá lesznek kényszerülve arra, hogy "kizsákmányolják" a kezdőbbeket...
Amúgy ahogy azt már többen is említettük, a kék 6-9 már egyáltalán nem változtat azon, hogy mennyire haladsz nehezen egy csopiban, mert azok semmi érdemleges pluszt nem adnak...
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 09:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ugyanakkor megkérnélek, ugyan mondj már nekem olyan sok kék számmal rendelkező játékost, aki veri a mellét, hogy neki mennyi van....  .
|
Fegya. vagy 200 oldalal elörébb beismerte, hogy ez verseny!
Ha le lehet mondani a kék számokról és 3-4 személyiség fölöt már fölösleges és szerinted nem melveregetés akkor miért fogják tartani???? (Légyszi értelmezd a kérdés minden részét és ne nézz már hülyének.)
|

09-13-2006, 09:47
|
Junior Member
|
|
|
|
Ati, én azt se tudom mikor lett plusz a kék számokbol, mert minusz 5%-kal indult a kék szám. Ezzel csak azt jelzem hogy nem nagyon törödtem se a hátrányával se az előnyével. A játék volt a lényeg. Abban egyetértek a kezdöket lehet védeni, de egyenlő feltételek melett is mindig lesznek külőmbségek  ) De ez a szép benne ezért stratégiai játék, mert mindig volt, van és lessz aki több időt játszik vagy ügyesebb és azoknak mindig előnyük lesz akár a kék számosokkal szemben is.
|

09-13-2006, 09:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Sziasztok!
Na ezt is végig olvastam habár bele telt egy pár órába.
A kék számocskák 2-3 személyiség után már csak presztizs kérdés mint ahogy ezt többen is mondták. Ezért én nagyon szigorú feltételeket szabnék e fölött söt már ezekre is. Viszont aki aki nem presztizsböl csinálja csak nem szereti az 1/a-t vagy neki ez a szorakozás annak ne kelljen minden 2évbe uj orit inditania azért mert nem tud megfelelni. Az ötletem erre az lenne, hogy le lehesen mondani a plusz/fölös személyiségekröl amiket aztán soha többé nem kap visza és a kék számja is ennek megfelelöen alakulna. Vagyis egy (4)-es ori aki körbe fordul de ugy érzi hogy nem felel meg az ereje (5)-nek az maradhason (4) vagy ha akar, akár lehesen (2)-es is.
|
Tetszik a javaslatod. Én ezt úgy valósítanám meg, hogy aki az 1A-ban eltöltött 1000 kört és nem jutott a top30%-ba, az fordulhat 5-re 1 személyiséggel.
Aki elérte a 2 szemilyiség feltételét, az fordulhat és kap 2 személyiséget, függetlenül attól, hogy már hány személyisége van.
Aki elérte a 3 szemilyiség feltételét és már van legalább 2 személyisége, az fordulhat és kap 3 személyiséget az 5-s szinten, még ha korábban 8 is volt neki.
Aki elérte a 4 személyiség feltételét és már van legalább 3 személyisége, az fordulhat és kap 4 személyiséget az 5-s szinten, még ha korábban több is volt neki.
stb.
|

09-13-2006, 09:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Fegya. vagy 200 oldalal elörébb beismerte, hogy ez verseny!
Ha le lehet mondani a kék számokról és 3-4 személyiség fölöt már fölösleges és szerinted nem melveregetés akkor miért fogják tartani???? (Légyszi értelmezd a kérdés minden részét és ne nézz már hülyének.)
|
Fegy azt írta, hogy egymás közötti verseny, azok között akik kék számmal rendelkeznek már most! De tőle se hallhattál melldöngetést, hogy bezzeg ő mennyivel ügyesebb mert több kék száma van mint a másiknak... és miért "fogják tartani"? Megint leírom... mert ez a mellékhatása annak, pld, hogy ha valaki komolyabban játszik az 1/a-ban, de ugyanakkor más orikkal is küzd egyéb szinteken! Nekem is van kék számos orim 2, két teljesen különböző játékstílusú csoportban, de egyik sem azért, mert le akarok győzni bárkit is a kék szám versenyben...
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 09:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Fegy azt írta, hogy egymás közötti verseny, azok között akik kék számmal rendelkeznek már most! De tőle se hallhattál melldöngetést, hogy bezzeg ő mennyivel ügyesebb mert több kék száma van mint a másiknak... és miért "fogják tartani"? Megint leírom... mert ez a mellékhatása annak, pld, hogy ha valaki komolyabban játszik az 1/a-ban, de ugyanakkor más orikkal is küzd egyéb szinteken! Nekem is van kék számos orim 2, két teljesen különböző játékstílusú csoportban, de egyik sem azért, mert le akarok győzni bárkit is a kék szám versenyben...
|
Mondtam, hogy értelmezd a kérdés minde részét  Ha LE LEHET MONDANI ROLA részt kihagytad 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|