![]() |
újraindulás 5. szinten
szerintem tovább gazdagítaná a játékot, ha 5. szinten történő újrainduláskor az orinak lehetősége nyílna eldönteni, hogy plussz személyiséget választ, vagy ( ideiglenesen nevezzük részleges immunításnak) kb. 75%-os ellenállóképességet szerez a különböző hadi-, toli-, ill. variakciókkal szemben, leszámítva természetesen az informatív jellegű varázslatokat, tolifelméréseket.
hátránya lenne, hogy pl. négyszer forduló ország nagymértékben, talán szélsőségesen specializálódhatna varikra és tolikra, kihasználva ellenállóképességét a 4 támadástípussal szemben, stb., stb. előnye? 1-2 év hódítozás kell újraindulásig, ekkora kitartáshoz viszonyítva már nem tűnik számomra túlzottnak az így szerezhető"előny", ami bevett szokás RPG és stratégiai játékoknál... |
Végigolvasva a javaslatodat, felmerült bennem egy kérdés.
He? |
Quote:
|
Quote:
|
75% ellenállóképesség,40%MF búnusz,30%hadügyi,30%védelem mókás lenne:)
|
Hát én benne vagyok:rolleyes:
De szeretném ha ott lennél a közelemben mikor az 5 személyiséges tudós,tábornok,harcos,gazdálkodó orkomnál lemondok az ötödik személyiség előnyeiről csakhogy kiélvezhessem azt a 75%-os módositási javaslatodat.:p :cool: |
Érdekes az ötlet, nem mondom...
Hiába fikázzátok, ő mondott egyedül olyat, ami csökkenti a kék számosok arányát. Kell a fenének plusz személyiség, inkább tolik ellen bevédem magam ,kövi körben varik ellen, aztán lehet sereg ellen is:) Ezt röpke 5-6 év alatt meg is csinálom, elvégre 1.5-2 év kell egy körbeforduláshoz:D:D Off: Valaki átmásolhatná a poénos beszólások topicba |
Hmmm.... benne vagyok. a tábornok orkom mellé 75% tolivédelem, már csk az kell kitalálni hogy a megmaradó üres személyiség helyére mit válaszak.... ja hogy seregvédelem hogy tényelg szörnyeteg nagy lehessen a lovasaim aránya? :D
ennél még az is kevésbé táp ötlet volt hogy lehessen esetleg plussz faji varit beválasztani :D (igaz, az is tettszene, mert azt is lenne hol kiélveznem :D) |
No nekem ezek picit erős 5lteke :D
de azért itt is leírom egy másik topicba írt 5letem, lévén leginkább ide tartozik: javasolnám, hogy 1/A ból való lelépés feltételei bővüljenek ki az országban lévő minimum pénz bevezetésével. alapban szerintem feltétel lehetne a lelépéshez , hogy az oriban legyen 1 millárd kp. lévén lelépés előtt úgyis mindenki kiárulja magát és egy top30as ori kiárulása bőven hoz ennyit, legalább a pénzt "vigye magával". sőt én növelném a fellépés feltéleleit olyan szionten, hogy kák 3 assal már 2 millárd kelljen 4essel 3 milliárd és 5östől felfelé 4 millárd. |
Quote:
Azért ezzel lenne annyi gond, hogy a top alján elszaporodnának a hadiorik, akik a fordulni készülő kis kékek fosztogatására specializálnák magukat:) Mire végeza kiárulással, oda a pénz fele, és kezdheti elölről... |
All times are GMT +1. The time now is 20:56. |