Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-13-2006, 08:35
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Leírom még egyszer, hogy 3-4 személyiség fölöt már lényegtelen hogy még kapsz egy plusz személyiséget vagy sem. Tehát az a kérdés hogy az a célunk, hogy minél több (9)-es rohangáljon vagy az hogy tényleg csak azok kapják meg akik a "piramis" csucsán vannak? Én ez utobbira szavazok.
Ha lényegtelen, hogy kapsz e még személyiséget vagy sem, akkor miért lényeges az, hogy mennyien vannak akiknek 4-nél több van?

A piramis csúcsán lehetsz 1 személyiséggel is, ez nem kék szám függő...
És születnek emberek.
Sponsored Links
Old 09-13-2006, 08:41
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
Még 1x mondom, hogy miért nem támogatom ezt. Ha szöviben fordulnak évek óta és mindegyikük kék 9-re megy éppen, akkor ezzel kötelezően szétnyírjuk a szövit, csak azért, hogy elmondhassuk, hogy a szinte semmilyen előnyt nem adó kék 9-ért csak az első helyről lehessen fordulni... Szöviben vannak ilyen orik (már pedig lesznek, mert több ilyen kék számos szövit is láttam, akik együtt forognak), akkor legyen meg az esélyük az értelmes játékra és ne büntessük őket azért mert a kis butusok minimum 5 éven át képesek voltak együtt játszani és fordulni...
[quote=McLoad;31125 A top1-es vitán meg olyan hülyeség vitázni hány (9)-es szövi rohangál? Mint ahogy írtátok egy (9)-es ori van csak és legalább 3 év amig ilyen szövi össze jöhetne de nehezitet feltételekkel ez még meszébb kerül. Tehát hülyeség azon filozni mi van ha 4 (9)-es lesz egy szövibe.[/QUOTE]

Bocs hogy magamat idézem
Ha bekerül a modistásom ami ellen egyenlöre ellen érv nincs akkor akkor nem kötelezö (9)-es szövik mind (9)-nek maradniuk. Ha egy (9) és 3db (8) van egy szovibe akkor a szitu fenn sem áll. Ha meg olyan nagy fiuk akkor probálkozhatnak új szövivel is legalább egy pár új ori is eltanul egy pár ügyes cselet és szinesedik a játék. Amugy szerintem most azon vitázunk, hogy: Az Alpha Centauri föld tipusu bolygoján rizset vagy buzát termeljünk....
Old 09-13-2006, 08:47
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Ha lényegtelen, hogy kapsz e még személyiséget vagy sem, akkor miért lényeges az, hogy mennyien vannak akiknek 4-nél több van?

A piramis csúcsán lehetsz 1 személyiséggel is, ez nem kék szám függő...
Azért mert presztizs kérdés és ami presztizs kérdés arra nincs mindenkinek szüksége. Az olipiákon, világ versenyeken se 20 százméteres olimpiai/világ bajnok van csak 1. Minek kell nekünk az, hogy itt 20 (9)-es legyen? Ja mert akkor mi olyan nagy fiunak érezük magunkat töle. Akkor meg küzdjünk is meg érte ne azt várjuk, hogy fotelbe hozzák nekünk az aranyérmet...
Old 09-13-2006, 08:53
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Azért mert presztizs kérdés és ami presztizs kérdés arra nincs mindenkinek szüksége. Az olipiákon, világ versenyeken se 20 százméteres olimpiai/világ bajnok van csak 1. Minek kell nekünk az, hogy itt 20 (9)-es legyen? Ja mert akkor mi olyan nagy fiunak érezük magunkat töle.
Aham, szóval akkor nézzük a te érvelésedet... mivel ugyibár a versenyeken csak 1. első van, ezért akkor mivel kék 9-es már van, nem is kell több, tehát senki sem érhesse el, mert az már van. Tehát mindenből csak 1 lesz összesen, így nem elsz gond az egésszel, hisz letudva... ezt ugye nem gondoltad komolyan...

Quote:
Akkor meg küzdjünk is meg érte ne azt várjuk, hogy fotelbe hozzák nekünk az aranyérmet...
Megkérdezném tőled, hogy mégis voltál e már első mondjuk a 2/b-ben? Ha igen, akkor nem írnál olyat, hogy oda nem kell küzdeni, hogy feljuss... vagy a legtöbb csoport első helyére, vagy akárcsak a top 1-4be...
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 09:00
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Bocs hogy magamat idézem
Ha bekerül a modistásom ami ellen egyenlöre ellen érv nincs akkor akkor nem kötelezö (9)-es szövik mind (9)-nek maradniuk. Ha egy (9) és 3db (8) van egy szovibe akkor a szitu fenn sem áll.
A módosításod nem eldönti ezt a vitát, hanem arra ad lehetőséget, hogy akinek most van nagyobb kék száma és úgy érzi, hogy nem tudja teljesíteni azokat a feltételeket, amikről éppen megállapodni próbálunk, akkor csökkenthesse a kék számát, ezzel csökkentve a követelményeket. Ezzel nincs is baj jó javaslat, de ez nem oldja meg azt amit én felvetettem...
Én azt mondtam ugyanis, hogy EGYÜTT FORDULNAK MÁR LEGALÁBB 5 ÉVE és mindannyiuknak ugyanaz a feltétel...

Quote:
Ha meg olyan nagy fiuk akkor probálkozhatnak új szövivel is legalább egy pár új ori is eltanul egy pár ügyes cselet és szinesedik a játék. Amugy szerintem most azon vitázunk, hogy: Az Alpha Centauri föld tipusu bolygoján rizset vagy buzát termeljünk....
Először is, mivel több orija lehet bárkinek szabályosan, ki mondta, hogy eközben nem játszanak másokkal, újakkal szöviben, máshol, más orival (tudnék jó pár ilyen, egyébként több kék számmal is rendelkező emberkét mondani neked, akik ezt teszik már évek óta)?
Másrészt, próbáltál te már éveken keresztül összefogni és összeszervezni egy szövit? Nem hiszem, mert akkor megintcsak nem írnál ilyeneket.... hidd el, nem egyszerű... éppen ezért nem látom, miért kéne büntetni azokat akik erre képesek, azzal, hogy kötelezően szétszakítjuk őket.
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 09:05
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Aham, szóval akkor nézzük a te érvelésedet... mivel ugyibár a versenyeken csak 1. első van, ezért akkor mivel kék 9-es már van, nem is kell több, tehát senki sem érhesse el, mert az már van. Tehát mindenből csak 1 lesz összesen, így nem elsz gond az egésszel, hisz letudva... ezt ugye nem gondoltad komolyan...

Megkérdezném tőled, hogy mégis voltál e már első mondjuk a 2/b-ben? Ha igen, akkor nem írnál olyat, hogy oda nem kell küzdeni, hogy feljuss... vagy a legtöbb csoport első helyére, vagy akárcsak a top 1-4be...
Nem voltam a 2/b elsö helyén (még) de nem is verem a melem (9)-el. Aki ezt akarja az küzdjön meg érte. Egy érvemet eddig modszeresen kihagytad: Mi haszna van 5.-6.-7.... személyiségeknek????? Mindenki belátja, hogy semmi (vagy balról közelit a 0-hoz ). Ha le lehet mondani a személyiségekröl/számokról mi haszna a számoknak? Elárulom ezt is neked az, hogy verjük vele a melünket. Én meg erre azt ajánlom, hogy csak az verje a melét aki meg is érdemli...Melesleg mivel 5 szint van és még több csoport elfér egy más mellet 5 illetve több (9)-es is.

Anyira ellene vagy ennek áruld már el hány személyisged van
Old 09-13-2006, 09:09
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Másrészt, próbáltál te már éveken keresztül összefogni és összeszervezni egy szövit? Nem hiszem, mert akkor megintcsak nem írnál ilyeneket.... hidd el, nem egyszerű... éppen ezért nem látom, miért kéne büntetni azokat akik erre képesek, azzal, hogy kötelezően szétszakítjuk őket.
Probáltam és tudom miröl beszélsz. De nem kötelezö mindenkinek (9)-el rohangálnia.
Old 09-13-2006, 09:15
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Nem voltam a 2/b elsö helyén (még) de nem is verem a melem (9)-el. Aki ezt akarja az küzdjön meg érte. Egy érvemet eddig modszeresen kihagytad: Mi haszna van 5.-6.-7.... személyiségeknek????? Mindenki belátja, hogy semmi (vagy balról közelit a 0-hoz ). Ha le lehet mondani a személyiségekröl/számokról mi haszna a számoknak? Elárulom ezt is neked az, hogy verjük vele a melünket. Én meg erre azt ajánlom, hogy csak az verje a melét aki meg is érdemli...Melesleg mivel 5 szint van és még több csoport elfér egy más mellet 5 illetve több (9)-es is.

Anyira ellene vagy ennek áruld már el hány személyisged van
Egyszerű, van 1/a-ban orim, amivel küzdök, hogy egyszer elérjem az első helyet (egész klánnal együtt) és nincs más lehetőségem a játékra a többi orimmal, csak ha körbe fordulok... és én is azt mondom, hogy nincs gyakorlati haszna a kék 9-nek, sőt már 6-7-től kezdve sincs (ezt már egyszer leírtam, kár, hogy nem olvastad el), éppen ezért nem értem, hogy mi értelme annak a nehezítésnek, amivel olyasmit nehezítünk aminek nincs sem értelme túl sok, sem gyakorlati haszna (megsúgom amúgy, hogy ha 2/b-ben el tudod érni a 4. helyet akkor az első sem lenne gond, de egy szövit még mindig szétszedsz ezzel, gyakorlatilag a semmiért)...
Tőled meg erre várom a választ, hogy ennek mi értelme ?
Ha ugyanezt az energiát új dolgok, vagy a fajok rendbe tételére használnánk, sokkal többet tennénk a játék játszhatósága érdekében...
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 09:18
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Probáltam és tudom miröl beszélsz. De nem kötelezö mindenkinek (9)-el rohangálnia.
Ki mondta, hogy kötelező??? Két kötelező dolog van összesen ebben a játékban:
1. A szabályok betartása.
2. 1/a-ban való játék.

Tehát ez nem érv, hogy nem kötelező... hanem egy lehetőség, amit biztos el fognak érni a hosszú évek alatt páran és most itt az ő "jövőjükről" döntünk, mert amit most határozunk az biza KÖTELEZŐ LESZ rájuk nézve.
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 09:29
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Egyszerű, van 1/a-ban orim, amivel küzdök, hogy egyszer elérjem az első helyet (egész klánnal együtt) és nincs más lehetőségem a játékra a többi orimmal, csak ha körbe fordulok... és én is azt mondom, hogy nincs gyakorlati haszna a kék 9-nek, sőt már 6-7-től kezdve sincs (ezt már egyszer leírtam, kár, hogy nem olvastad el), éppen ezért nem értem, hogy mi értelme annak a nehezítésnek, amivel olyasmit nehezítünk aminek nincs sem értelme túl sok, sem gyakorlati haszna (megsúgom amúgy, hogy ha 2/b-ben el tudod érni a 4. helyet akkor az első sem lenne gond, de egy szövit még mindig szétszedsz ezzel, gyakorlatilag a semmiért)...
Tőled meg erre várom a választ, hogy ennek mi értelme ?
Ha ugyanezt az energiát új dolgok, vagy a fajok rendbe tételére használnánk, sokkal többet tennénk a játék játszhatósága érdekében...
Az az értelme, hogy a számocskákat kinevezük annak amit jellenleg is betölt 3-4 fölött vagyis "tudás szintnek" (nem szó szerint értendö). Akinek kell (9) az küzdjön meg érte ha nem akarja verni a melét vele mondjon le róla...

Mellesleg ha azt az energiát amit tizen vagy huszon valáhány oldalon keresztül arra fordittotál, hogy egyedül (esetlég még valaki) megvétozd a top1-et másra forditod akkor biztos, hogy nem 5 hanem csak 3 orámba telt volna végig olvasni a hozzá szolásokat.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules