Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-13-2006, 11:23
McLoad McLoad is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Mondjuk, legalább ennyi maradjon meg sok éves játékom "eredményéből".
A háromezres sorszámod is azt bizonyitja. Nem de?
Sponsored Links
Old 09-13-2006, 11:29
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
A háromezres sorszámod is azt bizonyitja. Nem de?
A sorszám azt bizonyítja, hogy jórégen regisztrált a játékban, azt nem, hogy játszott is vele, szép eredményeket elérve

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Old 09-13-2006, 11:31
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Jelenleg ezt ellenzem, mert végre megcsináltuk a pontlistát úgy, hogy minden elférjen, és máris szélesíteni akarjátok.
Akkor hagyjuk le a zárójeleket és akkor nem is kell több karakter!
Old 09-13-2006, 11:44
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
A sorszám azt bizonyítja, hogy jórégen regisztrált a játékban, azt nem, hogy játszott is vele, szép eredményeket elérve
Tudom na ezt az ellenérvet már írás közben én is kitaláltam :P

Viszont a körbe fordulások száma is csak hiúság eszköze. A játék erőt pedig nem a körbefordulások száma hanem nehézségi szintek alapján kéne kiemelni.
Biztos mindanyian játszotatok már stratégiai játékokat (nem online). Valamilyen oknál fogva azok is mindig nehezednek de még a játék kezdete elött lehet választani beginer vagy advanced és igy tovább. Ugyan ez lenne ez után itt is a játék szintenként nehezedik alapból de aki nagy kihívást akar az nem beginerrel kezdene hanem advanced-del. Ök megkapják a kék számocskát. (Azzal a különbséggel, hogy itt már elötte is teljesiteni kéne az elözö feltételeket vagyis számokat).
Old 09-13-2006, 11:47
[Qpe_] [Qpe_] is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
Mondom, én Atis legnehezebb %-os ötletével is egyet értek, ha a kék 9-nél 1-4 hely szerepel és nem csak az első hely... na meg, ha nem kötelező miatta 1/a-ba menni, hanem a 2/b-ből is meg lehet csinálni.
Bar korabban azt mondtam, ebbe nem szolok bele, a szazalekokba nem is, de a top1 v. top4 vita parttalan.
Pedig a ket dolog szinte ugyanaz, azzal a kulonbseggel, hogy a top4 nem szakitja szet a szoviket. De feljutni epp olyan nehez top4-be, mint top1-be, mivel ott fent mindig 4 osszetarto emberke ucsorog (kivetel lehet, de nem szamottevo).
Lehet hogy vannak csoportok, ahol lehetetlen felkerulni top1-be (v. top4-be), de aki mar 8x korbefordult, az tudja mely csoportokat kerulje el, igy ha az ujabb fordulas a cel, es nem az adott nehez csoportban valo jatek, akkor meg tudja oldani kulonosebb nehezseg nelkul.
A nagyon kis %-os feltetelek helyett viszont szerintem mindenkepp konkret helyezeshez kene kotni a feltetelt, es nem %-hoz, maskepp nagy kulonbsegek fognak realizalodni akar egy 4%-os feltetelnel is. Csoportszinten egysegesebb lenne pl. topx% helyett aztmondani, hogy top10, vagyis legyen az elso 10 orszag kozt.
Velemeny?
Old 09-13-2006, 11:54
wand wand is offline
Member

nem értem minek ragozni ezt a komplett kék9es szövit?
mert előfordulhat, hogy netán 5 év múlva lesz egy ilyen??
volt valami Alpha centauris rizstermesztés.. valóban ennyi erővel annak is lehetne nyitni egy topicot

Ati írja fel magának, hogy majd 5év múlva nézze meg van e rá esély.. ha igen akkor iktassa majd akkor be a játékba, hogy ha a kék 9es orinak kék 9es szövije van és az van az első helyen, akkor léphessen a második helyről.
Old 09-13-2006, 11:56
[Qpe_] [Qpe_] is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
volt valami Alpha centauris rizstermesztés.. valóban ennyi erővel annak is lehetne nyitni egy topicot

Ati írja fel magának, hogy majd 5év múlva nézze meg van e rá esély.. ha igen akkor iktassa majd akkor be a játékba, hogy ha a kék 9es orinak kék 9es szövije van és az van az első helyen, akkor léphessen a második helyről.
Szep kompromisszumos megoldas, tetszik
Bar valoszinuleg a technikai megvalositasa macerasabb, mint siman akar 1. hely, akar 1-4.-ig mint feltetel.
Old 09-13-2006, 11:59
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by wand View Post

Rengeteg szabály van, ami a játék előrehaladtával, a körülmények változásával változik. Kár most felírni bármit is, ha probléma lesz, akkor ez úgyis elő fog kerülni. Én is azt mondom, hogy ezzel most kár foglalkozni.
Old 09-13-2006, 12:04
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Rengeteg szabály van, ami a játék előrehaladtával, a körülmények változásával változik. Kár most felírni bármit is, ha probléma lesz, akkor ez úgyis elő fog kerülni. Én is azt mondom, hogy ezzel most kár foglalkozni.
jó, ezt csak megnyugtatásul írtam
amúgyis remélem 5 év múlva már 3D-s játékkal jáccunk..
Old 09-13-2006, 12:43
Alba Alba is offline
Member

En oszinten nem ertem miert kellene neheziteni a kek szamok szerzeset.Semmit nem jelentenek.Nem azt mutatja hogy ki menniyre tud jaccani, vagy hogy milyen jo jatekos.Egyszeruen egy jatekkal eltoltott idot jelöl.
Aki ismeri es szereti a hoditot annak egyszeruen nem lehet gond hogy 1000 körönként lépjen szintet es 1A ba meg eltöltse a megfelelő kört.

Mivel 3-4 személyiség van ami szamit igy a többi az mar csak raadas..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules