|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

10-23-2006, 18:40
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Dath, 4 orankent 5* kimentel a katipiacra legalabb elhaszanlni a piacbelepoket? 
|
ennyire nem voltam aktív, de sikerült 21 lovast és 26 katonát vennem, nagy fogás volt! 
|

10-23-2006, 19:17
|
Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 99%
|
|
Megszüntetés helyett lehetne minimum ár mondjuk 40-45k az értéke kb ugyis ennyi
|

10-25-2006, 14:19
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Cyby ezzel a katipiacozasoddal sikerult elvenned a kedvem a hetvegin,ugy a hetvegi jatektol,mint a normaltol,de fokent a vipes hetvegitol...Ezuton is koszi szepen.Hogy mi ertelme jelentkezni a hetvegi jatekba,ha nem az a celod,hogy megszerezd a zaszlot vagy minel jobb helyezest erjel el nem tudom...
|

10-26-2006, 14:17
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Megszüntetés helyett lehetne minimum ár mondjuk 40-45k az értéke kb ugyis ennyi
|
Ezt nem ertem: min valtoztatna?
Aki utal, valoszinuleg ugyis ennyiert teszi, mert kozben penzt gyujtott, meg bizonyara bukni se akar rajta.
Nem hinnem, hogy aki 2.000 katonat atakar jatszatni az ezres áron teszi.
(Foleg, hogy a dragakobanyak miatt ennyi a penz a hetvegiben.)
|

10-26-2006, 17:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Ezt nem ertem: min valtoztatna?
Aki utal, valoszinuleg ugyis ennyiert teszi, mert kozben penzt gyujtott, meg bizonyara bukni se akar rajta.
Nem hinnem, hogy aki 2.000 katonat atakar jatszatni az ezres áron teszi.
(Foleg, hogy a dragakobanyak miatt ennyi a penz a hetvegiben.)
|
Volt hv, ahol egy szombat du. alatt 5 átutalást kaptam el, és kb 1500 egységet jelentett. Darabját 800 aranyért! Ugyanakkor annyiban igaz, ha 40-45Kért vant kint, akkor is megvenném, hisz a pénz nem igazán számít a hétvégin.
|

10-29-2006, 00:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Volt hv, ahol egy szombat du. alatt 5 átutalást kaptam el, és kb 1500 egységet jelentett. Darabját 800 aranyért! Ugyanakkor annyiban igaz, ha 40-45Kért vant kint, akkor is megvenném, hisz a pénz nem igazán számít a hétvégin.
|
akkor az valószínűleg nem utalás volt hanem egy alapáron hagyott helytartó!! 
|

11-12-2006, 10:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Nehogy feledésbe merüljön már a téma 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-06-2006, 17:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Ati majd ha lesz 1 kis időd pls olvasd el és dönts van-e értelme...
Mi már kibeszéltük nagyából ugyhogy kezd behalnia topic 
Akinek véleménye volt már beleszolhatott...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

01-26-2007, 11:41
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Bobi, tudod, törpén kívül elég nehézkes a játék piac nélkül...arénába van lehetőséged, hogy pl. alakits egy szovit ugy, hogy van van torpe a szovibe es eltud latni nyerssel...hetvegiben talan joval kevesebbet vagy szerintem, hogy egyaltalan a szovi mint olyan mukodjon...
|
A lehetőség adott a hétvégiben is arra, hogy szövibe lépj, ráadásul mivel vip hétvégiről beszélünk, a karaván is ott van. Az, hogy nem élsz a szövi lehetőségével, az egyéni stratégiai döntés.
|

01-26-2007, 11:44
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smith
Azért gondolom így, mert ha valakit segíteni akarnak, akkor kati piac nélkül is segíteni fogják. Szóval, ha vki csal, akkor kati piac nélkül is csalni fog, mivel pénzt a maradék 2 piacon is lehet utalni, s mindemellett a "véletlenül" teljes sereggel kitámadó orikat nyugodtan beütheti akkor is..
|
Volt egy másik téma valahol, ami a lassú csoportról szólt. Nekik az volt a problémájuk, hogy hiába van sok pénzük, nem tudnak katonát venni. Innentől ugye lényegtelen, hogy mennyi pénzed van, ha a katonákat magadnak kell megtermelni, akkor nyugodtan lehet 10x annyi is, mint másnak, semmi előnyöd nem származik belőle.
Quote:
Originally Posted by Smith
Azt sokkal undorítóbbnak tartom, hogy pl. ha első vagy, akkor az alattad levő orik összefognak ellened..
|
Ez nem tartozik a témához, de azt hiszem ez teljesen természetes.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|