|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

02-08-2007, 15:38
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Puppi
Szerintem meg a csalokat kell kiszurni ha elkezd fajni a fogam elmegyek fogorvoshoz es kikezeltetem nem huzatom ki csak azert hogy ne legyen mi fajjon !!! Es igen Serg javaslataval ertek eggyet legyen egy also plafon a katonaaraknal
Ez sem megfelelo indok??? 
|
Igen és ezt már többzör leírtuk hogyha én azt akarom mrd-kat is össze tudok szedni ha akarok    De min. 200-300 milliót
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

02-08-2007, 16:38
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Igen és ezt már többzör leírtuk hogyha én azt akarom mrd-kat is össze tudok szedni ha akarok    De min. 200-300 milliót
|
De csak azért mert a másik javaslatomat nem veszed figyelembe hogy a drágakő is csak 100 arany legyen ne 2000
|

02-08-2007, 17:12
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
De csak azért mert a másik javaslatomat nem veszed figyelembe hogy a drágakő is csak 100 arany legyen ne 2000
|
nem tudom de én jobban szeretem a hv-kat úgy ahogy most van  És tetszik hogy nem csak a standard törpe kereskedő van benne úgyhogy bocs de a drágaköves dolog jó úgy ahogy van 
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

02-08-2007, 17:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
noh ismét végigolvastam az egész topicot.. az elején még bőszen hadakoztam a katipiac kiiktatása mellett.. (ugye?  ) viszont sztem, amit Serg mond az nem hülyeség.. legalább egy próba erejéig neki lehetne futni, hogy minimum árakkal hogy is működne az a bizonyos katipiac.. aztán persze, ha az sem eredményez javulást, akkor mehet a levesbe..
tehát arra szavazok, hogy maradjon, csak más feltételekkel..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Deni; 02-08-2007 at 17:53..
Reason: fogalmazásgátló
|

02-08-2007, 18:05
|
Member
|
|
|
|
elmondom. kereskedő személyiséggel kigazdálkodható a kellő pénz a kamatokbol. úgy gondolom a hétvégibe a legnagyobb érték az egységszám. hülye lenne vki kitenni azokat. Ha tiszta lenne a hétvégi elvileg tök üres is lenne ahmed, ezért támogatom a megszűntetését
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

02-08-2007, 18:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
|
Másik javaslat pff:P
hát elöbb szavaztasd meg egy másik témában a 100arany/drágakös dolgot utána lesz értelme beszélni róla
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

02-08-2007, 18:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Másik javaslat pff:P
hát elöbb szavaztasd meg egy másik témában a 100arany/drágakös dolgot utána lesz értelme beszélni róla
|
köszönjük érdembeni hozzászólásodat, tartalmas volt
Hüpike, ebben igazad van.. de ahogy Serg is mondja, sokaknak (nem feltétlenül csak a csalóknak) a stratégia részét képezi a katonapiac.. szvsz egy próbát megér a minimumáras móka is..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Deni; 02-08-2007 at 18:14..
Reason: szokásos
|

02-08-2007, 18:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
köszönjük érdembeni hozzászólásodat, tartalmas volt
Hüpike, ebben igazad van.. de ahogy Serg is mondja, sokaknak (nem feltétlenül csak a csalóknak) a stratégia részét képezi a katonapiac.. szvsz egy próbát megér a minimumáras móka is..
|
Jó akkor én jegyzem magamba hányan is támogatják ezt és hányan nem 
ahogy látom nincs nagy tolongás mellette 
50k egységárnak sincs sok értelme ugyis megtudják venni...
és amig nincs 100aranyas rendszer addig meg mégugy...
És tudtommal az "olcso drágakőár javaslat"nem tartozik a "Vip hv kati piac javaslathoz" )
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 02-08-2007 at 18:20..
|

02-08-2007, 18:26
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
50k egységárnak sincs sok értelme ugyis megtudják venni...
és amig nincs 100aranyas rendszer addig meg mégugy...
És tudtommal az "olcso drágakőár javaslat"nem tartozik a "Vip hv kati piac javaslathoz" )
|
Kivételesen egyetértek  *írjátok fel  *
|

02-09-2007, 08:57
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nem akarok nagyon belefolyni, nem is szavaztam. Nekem jól esett, hogy az egyik HV-n tudtam katonákat venni a piacról, de ha ezentúl nem lesz, akkor ez van.
Viszont azt megkérdezném, hogy ez be lesz vezetve normál hv-n is, vagy ott nem csal senki?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|