|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

10-22-2006, 14:58
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Támogatja: RÉM, Harcosok, bobi, Szecsa (bár benne nem vagyok biztos: P) csúnyabogár, Liverpool, Cece, Smith(érvek után ezt gondolta már jónak)Iron, Berci, dath,
Dragon,Szamár(elég nehéz volt meggyőzni de sikerült)
Ellenzi: Beelord, ----Smith----(először ide szavazott de az érvek utána megváltozott a véleménye)
Serg----Dragon Szamár-----(hosszú napok vitái hosszú oldalak győzködései árán kimondta drag is, hogy nem kell:P),totya973
Csak azokat számoltam, akik beleszóltak a témában sima szavazatokat nem…
Ilyen jelet tettem azok elé és mögé, akiket utóbb sikerült meggyőzni:-----neve-----
Támogatja a megszüntetést: 12fő (ebből 2-t sikerült meggyőzni: P)
Ellenzi:3 fő  (+volt még kettő de ők az érvek utána elestek:P)
Ha valamit nem jól számoltam szóljatok de csak azokat vettem figyelembe, akik beírtak a témába, akik írás nélkül szavaztak azokat nem 
Na most akkor, hogy is van ez ott a sok nem szavazat, és csak 2 írja ,hogy nem kell :O)
|
Vegyél ki az ellenzők közül   
|

10-22-2006, 17:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Be vagy rakva a támogatok közé csak az ellenzőknél is egy ilyen jellel feltüntetetelek:-----neve(azaz itt dargon)----- azért mert téged sikerült meggyözni 
|

10-22-2006, 18:08
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Be vagy rakva a támogatok közé csak az ellenzőknél is egy ilyen jellel feltüntetetelek:-----neve(azaz itt dargon)----- azért mert téged sikerült meggyözni 
|
oké tudom 
|

10-22-2006, 18:33
|
Junior Member
|
|
|
|
Cyby_ elmagyarázom neked a lényegét, mindenki kap egy 200 hekis országot, és abból kell kihoznia amit tud, azt, hogy ki hol végez a játéktudása, és a játékra fordított idő határozza meg. lehet én vok eltévedve, de ha vki játszik, akkor igyekezni fog minnél előrébb végezni, nem értem miért jó neked, ha termelsz a piacra katonát, a pénzt el foják lopni/fosztani tőled, ha egy olyan ori veszi meg a katonákat, aki a közeledben van akkor bármennyit meg tud venni, hiszen a pénz visszajut hozzá, aki viszont nincs a közeledben, az csak nézegethet, hogy hiába kínlódik, mert a másik erőlködés nélkül hozzájut a többlet katonához.
javaslom olvasd végig a beszélgetést, azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen a vita, és a gyanús eset.
szombat reggel indítottam el az orit, 4-5 belépéssel van benne bő 220 millió, és még ennyi a piacon, ezt csak nyersből szereztem, egy darab katonát se adtam el, szted ha végig játszom mennyi pénzem lenne? ha folyamatosan lenne katona a piacon, végigfosztogatnám a középmezőnyt, aki végig nyomta a 7végit nézhetne, mert esélye se lenne, ha nem tud ő is katonát venni, nem hiszem, hogy ez igazságos lenne, és korrekt játéknak se nevezném.
|

10-22-2006, 22:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dath
Cyby_ elmagyarázom neked a lényegét, mindenki kap egy 200 hekis országot, és abból kell kihoznia amit tud, azt, hogy ki hol végez a játéktudása, és a játékra fordított idő határozza meg. lehet én vok eltévedve, de ha vki játszik, akkor igyekezni fog minnél előrébb végezni, nem értem miért jó neked, ha termelsz a piacra katonát, a pénzt el foják lopni/fosztani tőled, ha egy olyan ori veszi meg a katonákat, aki a közeledben van akkor bármennyit meg tud venni, hiszen a pénz visszajut hozzá, aki viszont nincs a közeledben, az csak nézegethet, hogy hiába kínlódik, mert a másik erőlködés nélkül hozzájut a többlet katonához.
javaslom olvasd végig a beszélgetést, azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen a vita, és a gyanús eset.
szombat reggel indítottam el az orit, 4-5 belépéssel van benne bő 220 millió, és még ennyi a piacon, ezt csak nyersből szereztem, egy darab katonát se adtam el, szted ha végig játszom mennyi pénzem lenne? ha folyamatosan lenne katona a piacon, végigfosztogatnám a középmezőnyt, aki végig nyomta a 7végit nézhetne, mert esélye se lenne, ha nem tud ő is katonát venni, nem hiszem, hogy ez igazságos lenne, és korrekt játéknak se nevezném.
|
jo akkor nem fogok piacra termelni ennyi!
|

10-23-2006, 15:28
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Dath, 4 orankent 5* kimentel a katipiacra legalabb elhaszanlni a piacbelepoket? 
|

10-23-2006, 15:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Ati jó lenne ha áldásod mondanád a dologra amellett,hogy maradjon a piac nem volt igazán érv de ellene jócskán 
|

10-23-2006, 15:44
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Ati jó lenne ha áldásod mondanád a dologra amellett,hogy maradjon a piac nem volt igazán érv de ellene jócskán 
|
Jelenleg nem ez az aktuális téma, majd ide is el fogunk jutni, és akkor elolvasom, illetve véleményt mondok. Ez nem most van.  Most a felfedezés módosítása az aktuális.
|

10-23-2006, 18:40
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Dath, 4 orankent 5* kimentel a katipiacra legalabb elhaszanlni a piacbelepoket? 
|
ennyire nem voltam aktív, de sikerült 21 lovast és 26 katonát vennem, nagy fogás volt! 
|

10-23-2006, 19:17
|
Member
|
|
|
|
Megszüntetés helyett lehetne minimum ár mondjuk 40-45k az értéke kb ugyis ennyi
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|