|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

10-20-2006, 08:22
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Egyébként, ez a 3-4x annyi egység tényleg tulzás 
Az más kérdés, hogy pl. 2,5x annyi egységet saját erőből össze lehet szedni.
Mert mig pl. vki tud 7k-s népet összeszedni szombat hajnali 1-re, a másik pedig 4,8k-val képez, akkor 2 orankent 1,8x annyi katit képez.
|

10-20-2006, 08:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Mert mig pl. vki tud 7k-s népet összeszedni szombat hajnali 1-re, a másik pedig 4,8k-val képez, akkor 2 orankent 1,8x annyi katit képez.
|
Ez hogy jött ki?
|

10-20-2006, 13:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by dath
üdv
gondolom msn-en jól leanyáztátok, és letiltottátok egymást, most itt folytatjátok
de a témához: a 7végi arról szól, hogy minnél több katonát gyárts le, akinek a legtöbb van, és ezeket megfelelően osztja el, az jó eséllyel nyerni fog, kereskedni nem szokás a katonákkal, mert minden darabra szükség van, azaz nem látom be mi szükség van a katonapiacra, a tekipiac nem sok vizet zavar, a nyerset ha megszüntetnénk, azt érnénk el vele, hogy elszürkülne a játék, csak törpék lennének, esetleg pár fél-elf, no meg ogyanok akik áttologatják egy másik oriba az anyagot, az ár gyakorlatilag mindegy, annak is vannak milliói, aki nem is utazik rá, erre mindenképp jó volt a magasabb drágakő ár, nem jelent előnyt ha sok pénzed van.
a sima 7végiben mindenképp be kell lépni a képzésekhez, a vipben ez nincs így, és nem azért küldtem smseket, hogy néhány csaló miatt a simában játszak.
dathomir
|
Nem anyáztuk le egymást(szerintem)  utána az angolba bontottam vele az mnt-t+egy kicsit helyre tettem az L-es oriját  DE nem tiltottuk le akkor még egymást msn-röl(volt avgy fél éve:P)másért tiltottuk le de már nem tom miért 
A többi dologgal amit írtál egyet értek 
|

10-20-2006, 13:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szombat hajnali 2-re már a sima hv-ban van 7k népem  Persze lehet néppel is jó lenni de én láttma szombat reggel 5kor:
2100lóvat
900ijjat
500tolit
850varit
Ennyit azért nem hiszem,hogy sima képzésböl megold bárki(ekkor direkt full varit nyomtam,hogy tudjak gömbölni)
|

10-20-2006, 14:03
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Ez hogy jött ki?
|
Csak probaltam szemleltetni, a szamok csak kozelitoek, bocsi 
Csak erzekeltetni akartam, hogy milyen aranyok jonnek ki szombat hajnalra.
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Szombat hajnali 2-re már a sima hv-ban van 7k népem  Persze lehet néppel is jó lenni de én láttma szombat reggel 5kor:
2100lóvat
900ijjat
500tolit
850varit
Ennyit azért nem hiszem,hogy sima képzésböl megold bárki(ekkor direkt full varit nyomtam,hogy tudjak gömbölni)
|
Ez tenyleg eros  De azert azt lasd be, hogy ehhez nem is 1 oribol kellett egyseget pakolni. Mellesleg hajnali 2-kor erdekes, hogy letudtad ezt gombozni  Ehhez torpevel legalabb 1k vari kell, es azert annyi egyseget is eleg nehezkes legyartani...
|

10-20-2006, 16:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Csak probaltam szemleltetni, a szamok csak kozelitoek, bocsi 
Csak erzekeltetni akartam, hogy milyen aranyok jonnek ki szombat hajnalra.
Ez tenyleg eros  De azert azt lasd be, hogy ehhez nem is 1 oribol kellett egyseget pakolni. Mellesleg hajnali 2-kor erdekes, hogy letudtad ezt gombozni  Ehhez torpevel legalabb 1k vari kell, es azert annyi egyseget is eleg nehezkes legyartani...
|
Nagyon tudok ember  Hajnali 2kor gömbölöm le a reggel 5-ös orit 
Olvasd át megint amit irtam  full varin voltam direkt de ez 5kor volt nem 2kor:PÉs még nekem irjátok,hogy szövegértelmezési gondjaim vannak ti már az olvasásnál leragadtok 
|

10-20-2006, 18:37
|
Junior Member
|
|
|
|
nem hinném, hogy van értelme azon vitatkozni, mennyi katonát lehet kiképezni, és mennyinél valószínű már a csalás.
van egy piacunk, aminek a gyarkorlati haszna csekély, viszont nagyon könnyen lehet vele katonát átjátszani, még ha nem is használná senki csalásra, akkor is okot ad a vádaskodásra, hiszen hiába van az elsőnek 8-10k népe, míg a többieknek 4-5k ezt jó eséllyel csak ő látja, és magyarázkodhat, hogy miért van 2x annyi katonája.
a jksz is probléma, de itt és most nem ez a kérdés. nem véletlen, hogy a simában, és az arénában nincs katonapiac, ott már bebizonyosodott, hogy nem tesz jót a játék tisztaságának.
úgy látom, hogy a megszüntetés mellett van pár jó érv, a megtartásra viszont komoly nincs.
|

10-20-2006, 23:43
|
Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Hmmm elég érdekes ez a kis topik !Aki nem támogatja az elképzeléseteket az csal?  Nem támogatom a katonapiac megszüntetését mert vallom hogy utalás ellenére is hasznos hogy van .Amikor én játszottam akkor is utalgattak és rendszeresen meg is próbáltuk elcsípni sokszor sikerült is!Az hogy ki milyen eredménnyel játsza a fordulókat az lényegtelen ebből a szempontból.Aki nem tud játszani az ugyis csalni fog mert ő is azért játszik hogy nyerjen!Viszont szerintem meg az a legjobb érzés ha ennek ellenére is meg tudod verni és legalább van benne kis nehezítés is 
|

10-20-2006, 23:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Nem támogatom a katonapiac megszüntetését mert vallom hogy utalás ellenére is hasznos hogy van
|
Csak sajnos Te sem hozol fel érvet, hogy miért hasznos!
Ellenérv az van mégpedig elég csontos, csak mellette nem sok minden szól.
|

10-20-2006, 23:57
|
Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Csak sajnos Te sem hozol fel érvet, hogy miért hasznos!
Ellenérv az van mégpedig elég csontos, csak mellette nem sok minden szól.
|
Talán olvass vissza kicsit 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|