Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
Igen 28 35.44%
Nem, maradjon. 26 32.91%
Nekem mindegy. 9 11.39%
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel. 16 20.25%
Voters: 79. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-20-2006, 08:22
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Egyébként, ez a 3-4x annyi egység tényleg tulzás
Az más kérdés, hogy pl. 2,5x annyi egységet saját erőből össze lehet szedni.
Mert mig pl. vki tud 7k-s népet összeszedni szombat hajnali 1-re, a másik pedig 4,8k-val képez, akkor 2 orankent 1,8x annyi katit képez.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-20-2006, 08:49
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Mert mig pl. vki tud 7k-s népet összeszedni szombat hajnali 1-re, a másik pedig 4,8k-val képez, akkor 2 orankent 1,8x annyi katit képez.
Ez hogy jött ki?
Reply With Quote
Old 10-20-2006, 13:00
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by dath View Post
üdv
gondolom msn-en jól leanyáztátok, és letiltottátok egymást, most itt folytatjátok
de a témához: a 7végi arról szól, hogy minnél több katonát gyárts le, akinek a legtöbb van, és ezeket megfelelően osztja el, az jó eséllyel nyerni fog, kereskedni nem szokás a katonákkal, mert minden darabra szükség van, azaz nem látom be mi szükség van a katonapiacra, a tekipiac nem sok vizet zavar, a nyerset ha megszüntetnénk, azt érnénk el vele, hogy elszürkülne a játék, csak törpék lennének, esetleg pár fél-elf, no meg ogyanok akik áttologatják egy másik oriba az anyagot, az ár gyakorlatilag mindegy, annak is vannak milliói, aki nem is utazik rá, erre mindenképp jó volt a magasabb drágakő ár, nem jelent előnyt ha sok pénzed van.
a sima 7végiben mindenképp be kell lépni a képzésekhez, a vipben ez nincs így, és nem azért küldtem smseket, hogy néhány csaló miatt a simában játszak.
dathomir
Nem anyáztuk le egymást(szerintem)utána az angolba bontottam vele az mnt-t+egy kicsit helyre tettem az L-es orijátDE nem tiltottuk le akkor még egymást msn-röl(volt avgy fél éve:P)másért tiltottuk le de már nem tom miért
A többi dologgal amit írtál egyet értek
Reply With Quote
Old 10-20-2006, 13:07
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Szombat hajnali 2-re már a sima hv-ban van 7k népemPersze lehet néppel is jó lenni de én láttma szombat reggel 5kor:
2100lóvat
900ijjat
500tolit
850varit
Ennyit azért nem hiszem,hogy sima képzésböl megold bárki(ekkor direkt full varit nyomtam,hogy tudjak gömbölni)
Reply With Quote
Old 10-20-2006, 14:03
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Láma View Post
Ez hogy jött ki?
Csak probaltam szemleltetni, a szamok csak kozelitoek, bocsi
Csak erzekeltetni akartam, hogy milyen aranyok jonnek ki szombat hajnalra.

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Szombat hajnali 2-re már a sima hv-ban van 7k népemPersze lehet néppel is jó lenni de én láttma szombat reggel 5kor:
2100lóvat
900ijjat
500tolit
850varit
Ennyit azért nem hiszem,hogy sima képzésböl megold bárki(ekkor direkt full varit nyomtam,hogy tudjak gömbölni)
Ez tenyleg eros De azert azt lasd be, hogy ehhez nem is 1 oribol kellett egyseget pakolni. Mellesleg hajnali 2-kor erdekes, hogy letudtad ezt gombozni Ehhez torpevel legalabb 1k vari kell, es azert annyi egyseget is eleg nehezkes legyartani...
Reply With Quote
Old 10-20-2006, 16:27
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Csak probaltam szemleltetni, a szamok csak kozelitoek, bocsi
Csak erzekeltetni akartam, hogy milyen aranyok jonnek ki szombat hajnalra.

Ez tenyleg eros De azert azt lasd be, hogy ehhez nem is 1 oribol kellett egyseget pakolni. Mellesleg hajnali 2-kor erdekes, hogy letudtad ezt gombozni Ehhez torpevel legalabb 1k vari kell, es azert annyi egyseget is eleg nehezkes legyartani...
Nagyon tudok emberHajnali 2kor gömbölöm le a reggel 5-ös orit
Olvasd át megint amit irtamfull varin voltam direkt de ez 5kor volt nem 2kor:PÉs még nekem irjátok,hogy szövegértelmezési gondjaim vannak ti már az olvasásnál leragadtok
Reply With Quote
Old 10-20-2006, 18:37
dath dath is offline
Junior Member

nem hinném, hogy van értelme azon vitatkozni, mennyi katonát lehet kiképezni, és mennyinél valószínű már a csalás.
van egy piacunk, aminek a gyarkorlati haszna csekély, viszont nagyon könnyen lehet vele katonát átjátszani, még ha nem is használná senki csalásra, akkor is okot ad a vádaskodásra, hiszen hiába van az elsőnek 8-10k népe, míg a többieknek 4-5k ezt jó eséllyel csak ő látja, és magyarázkodhat, hogy miért van 2x annyi katonája.
a jksz is probléma, de itt és most nem ez a kérdés. nem véletlen, hogy a simában, és az arénában nincs katonapiac, ott már bebizonyosodott, hogy nem tesz jót a játék tisztaságának.

úgy látom, hogy a megszüntetés mellett van pár jó érv, a megtartásra viszont komoly nincs.
Reply With Quote
Old 10-20-2006, 23:43
Serg Serg is offline
Member

Activity: 1%

Hmmm elég érdekes ez a kis topik !Aki nem támogatja az elképzeléseteket az csal?Nem támogatom a katonapiac megszüntetését mert vallom hogy utalás ellenére is hasznos hogy van .Amikor én játszottam akkor is utalgattak és rendszeresen meg is próbáltuk elcsípni sokszor sikerült is!Az hogy ki milyen eredménnyel játsza a fordulókat az lényegtelen ebből a szempontból.Aki nem tud játszani az ugyis csalni fog mert ő is azért játszik hogy nyerjen!Viszont szerintem meg az a legjobb érzés ha ennek ellenére is meg tudod verni és legalább van benne kis nehezítés is
Reply With Quote
Old 10-20-2006, 23:54
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Nem támogatom a katonapiac megszüntetését mert vallom hogy utalás ellenére is hasznos hogy van
Csak sajnos Te sem hozol fel érvet, hogy miért hasznos!
Ellenérv az van mégpedig elég csontos, csak mellette nem sok minden szól.
Reply With Quote
Old 10-20-2006, 23:57
Serg Serg is offline
Member

Activity: 1%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Csak sajnos Te sem hozol fel érvet, hogy miért hasznos!
Ellenérv az van mégpedig elég csontos, csak mellette nem sok minden szól.
Talán olvass vissza kicsit
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules