|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

02-08-2007, 09:08
|
Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 99%
|
|
[quote=dath;72066]kb ugyanazokat a köröket futjuk meg újra, sztem lezárhatjuk a dolgot: szünjön meg.
Szerintem is zárjuk le maradjon 
|

02-08-2007, 10:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
Szerintem ha a Vip hétvégibe a Katonapiacot megszüntetnék, akkor el lehetne a csalásokat kerülni, mert igy volt nemegyszer, hogy beléptema piacra és mit látok? többszáz egység vana piacon 1000-2000 es arany áron kitéve. Szerintem a katona piacrea nincs szükség ott, mert amikor bemész , sosincs semmi, most a csalóknak meg minek tartani?
|
Szerintem meg a csalokat kell kiszurni ha elkezd fajni a fogam elmegyek fogorvoshoz es kikezeltetem nem huzatom ki csak azert hogy ne legyen mi fajjon !!! Es igen Serg javaslataval ertek eggyet legyen egy also plafon a katonaaraknal
Ez sem megfelelo indok??? 
|

02-08-2007, 10:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Puppi
Szerintem meg a csalokat kell kiszurni ha elkezd fajni a fogam elmegyek fogorvoshoz es kikezeltetem nem huzatom ki csak azert hogy ne legyen mi fajjon !!! Es igen Serg javaslataval ertek eggyet legyen egy also plafon a katonaaraknal
|
és mire jó ha van alsó határ??simán lehet venni több ezer egységet egy hv-én 50k-s áron is!!ezzel nem sokat segítenénk 
|

02-08-2007, 15:38
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Puppi
|
Igen és ezt már többzör leírtuk hogyha én azt akarom mrd-kat is össze tudok szedni ha akarok    De min. 200-300 milliót
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

02-08-2007, 16:38
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Igen és ezt már többzör leírtuk hogyha én azt akarom mrd-kat is össze tudok szedni ha akarok    De min. 200-300 milliót
|
De csak azért mert a másik javaslatomat nem veszed figyelembe hogy a drágakő is csak 100 arany legyen ne 2000
|

02-08-2007, 17:12
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
De csak azért mert a másik javaslatomat nem veszed figyelembe hogy a drágakő is csak 100 arany legyen ne 2000
|
nem tudom de én jobban szeretem a hv-kat úgy ahogy most van  És tetszik hogy nem csak a standard törpe kereskedő van benne úgyhogy bocs de a drágaköves dolog jó úgy ahogy van 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

02-08-2007, 17:47
|
 |
Member
|
|
|
|
noh ismét végigolvastam az egész topicot.. az elején még bőszen hadakoztam a katipiac kiiktatása mellett.. (ugye?  ) viszont sztem, amit Serg mond az nem hülyeség.. legalább egy próba erejéig neki lehetne futni, hogy minimum árakkal hogy is működne az a bizonyos katipiac.. aztán persze, ha az sem eredményez javulást, akkor mehet a levesbe..
tehát arra szavazok, hogy maradjon, csak más feltételekkel..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Deni; 02-08-2007 at 17:53..
Reason: fogalmazásgátló
|

02-08-2007, 18:05
|
Member
|
|
|
|
elmondom. kereskedő személyiséggel kigazdálkodható a kellő pénz a kamatokbol. úgy gondolom a hétvégibe a legnagyobb érték az egységszám. hülye lenne vki kitenni azokat. Ha tiszta lenne a hétvégi elvileg tök üres is lenne ahmed, ezért támogatom a megszűntetését
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

02-08-2007, 18:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
|
Másik javaslat pff:P
hát elöbb szavaztasd meg egy másik témában a 100arany/drágakös dolgot utána lesz értelme beszélni róla
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

02-08-2007, 18:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Másik javaslat pff:P
hát elöbb szavaztasd meg egy másik témában a 100arany/drágakös dolgot utána lesz értelme beszélni róla
|
köszönjük érdembeni hozzászólásodat, tartalmas volt
Hüpike, ebben igazad van.. de ahogy Serg is mondja, sokaknak (nem feltétlenül csak a csalóknak) a stratégia részét képezi a katonapiac.. szvsz egy próbát megér a minimumáras móka is..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Deni; 02-08-2007 at 18:14..
Reason: szokásos
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|