Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
Igen 28 35.44%
Nem, maradjon. 26 32.91%
Nekem mindegy. 9 11.39%
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel. 16 20.25%
Voters: 79. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-19-2006, 15:47
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
persze na jó mindegy hagyjuk! ez a topic úgyis elfog veszni Nem értem miért nem jó nektek úgy ahogy van minden valami nem tetszik nem kell játszani még mindig ezt mondom
Netalántán Attilának hívnak, hogy tudd "ez a topic úgy is le fog veszni"?
Szerintem meg nem fog... legalább is én nem hagyom!
Attól még, hogy 1-2 dolog nem tetszik egy játékon belül, ráadásul adott a lahetőség a módosításra, én hangotr azdok az érveimnek és talán sikerül elérni a módosítást. Mindenesetre meg nem futamodok.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-19-2006, 15:48
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Netalántán Attilának hívnak, hogy tudd "ez a topic úgy is le fog veszni"?
Szerintem meg nem fog... legalább is én nem hagyom!
Attól még, hogy 1-2 dolog nem tetszik egy játékon belül, ráadásul adott a lahetőség a módosításra, én hangotr azdok az érveimnek és talán sikerül elérni a módosítást. Mindenesetre meg nem futamodok.
sok sikert De sztem túl dramatizáljátok a dolgokat aki akarja úgyis megoldja hogy előnyre tegyen szert az ellenfeleivel szemben
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 16:57
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Ergo vagy csaltál, és nyertél, vagy önmagad cáfolod. Mondván, hogy az utalgatókkal nem lehet felvenni a versenyt, ezek szerint viszont neked mégis sikerült.

Illetve ha te is általánosítgatsz: ami nem tetszik, meg kell szüntetni? Javaslom ezen elv alapján, hogy rugassuk ki az összes politikust, szüntetessük meg a Budapest TV-t, illetve tüntessünk el mindennemű különbséget az emberek között, stb.
Örülnék ha elolvasnád amit írtam
én azt írtam szeptember óta hv-zom folymatosan(azota 1-et sem hagytam ki de már kb 1 éve járok hv-ra)és írtam,hogy szeptember óta nyertem is már
és a vége amit nem sikerült elolvasnod látszik mennyire figyelsz:P)ha nem is sima hv-ban
Vip hv-n még meg kell mondanom egyetlen 1x sem nyertem(bár oda nem is igazán járok vagy 1hónapja rá se néztem a vip hv-ra. Mielött irnátok,hogy honnan tudom akkor,hogy van utalás még midnig:ismik)
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 17:07
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Tudod rájöttem hogy nem minden a Hódító és úgy nem lehet hétvégit nyerni ha nem tudok péntek este 7-től hétfő hajnali 2-ig lenni jó tudom neked ez nem probléma mert te vagy a zisten császár meg a stb. de nekem a suli már gázosabb dolog mint neked szakközép 3.-ikba nem jó dolog hulla fáradtan becammogni a suliba De a nyáron amint tudom nyomom a hétvégiket És különben is az ismerőseimtől megkaptam hogy függő vagyok Nem is értem miért jah és az meg hogy hv-zol bizonyítja hogy gyáva vagy mert az orid nevét még mindig nem árultad el senkinek szal ennyit rólad

Jah és nyugodtan fenyegőzhetsz a varis haverjaiddal
Figyelj el vagy tájolva megint valaholMert én ugy még hv-t nem nyertem,hogy midnen gyártás meg volt(nem is történt még velem ilyen soha:P)sima hv-ban 2gyártás marad le nekem jó esetben és annyival én meg tom nyerni ott
De nem a sima hv most a téma igazán
és,hogy az orim nevét nem tudja senki?akivel igazán joban vagyok mindenki tudja
De erröl meg annyit van ott még inkobnyitoban játszo játékos nem egy
Figyelj arrol meg nem tehetek,hogy te nem tudod az orim nevétÉn sem tudtam egy időben pl,hogy szecsa melyik orival járt(mert egyszer elkezdett egy ujal járni ha jól emléxem öreganyád vagy valami ilyen neve volt:P)
És,hogy visszatérjek a témához
Megkaptad,hogy függő vagy épp ezért lenne a vip hv,hogy azt nem kell végigülni teljeségben . De mostmár így olyan játékosok teljesen szabályosan nem nyerhetnek akik igénybe veszik a helytartó gyártását igazán.Ugyis az nyer akinek utalnak...
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 17:13
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Enyhén szólva túlzásokba esel. Összekötöd a való életet egy internetes játékkal.
Nem akarok senkinek a védelmére kelni, de "Pistike" is nyerhet hétvégit, ha éppen úgyhozza a sors és az "Ászok" valamil;yen okból kifolyólag kimaradnak a játékból. Nem kell feltétlenül csalásra asszociálni. De az tény és való, ha páran összejátszanak a többinek esélye sincs. A Pici utalgatás nem minősül szabájsértésnek, mivel nem nyomon közvethető, de ha nem lenne reálisabb lenne a játék végeredménye.
Meggyőződésem, hogy a kattincspiac megtartását csak az támogatja, aki pontosan arra használja amiért mindenki más a megszüntetése mellett érvel.
Ha tévednék ez ügyben akkor jó lenne egy konkrét indok "Miért maradjon a rabszolgapiac" címmel; eddig ugyanis nyomósabb érvek vannak az eltörlése mellet, szerintem.
Kösz,hogy megvédtélDe amugy nem vip hv-t nyertem
És sajna nem így van,hogy "Pistike" is nyerhet vip hv-t(simát megnyerheti "katika" iscsak ülje végig és ne legyenek ott a legjobb játékosok.Bár nem midnneki teheti meg,hogy végigüli ezeknek lenne jóa vip hv bár msotmár ...) Mivel mostmár annyi az utalás,hogy minden hv-n van leg 1 olyan akinek rengeteg egységet utalnak (vagy nem rengeteget hanem vagy 600-at de azt szombat hajnal 5kor és az is midnent dönthet.Elöny elönyt szül....Emlegettem én már ezt sokszor az arénában is bár csak mondták,hogy még beérnek .DE mégis igaz volt a mondás "elöny elönyt szül")
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 17:17
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Miért maradjon a katincs piac hmm mondjuk ha nem csak arra gondolunk hogy utalni lehet a piacon mondjuk Pistike elmegy alukálni beállítja a HT. de valaki beüti elmegy jó pár háza ember hiány van elmegy pár tanya is a barakkokból el megy pár emberke a HT kirakja a piacra 50k-ért és aki észre veszi megveszi marha nagy előnyre tesz szert kb. 100-200 egységgel nagy cucc amúgy meg nem értem miről beszéltek Mindenki nagyon jól tudja hogyha pl. utalnak az elsőnek akkor a 2.-tól az 5.-ig mindenki rászáll az 1.-re tehát olyan marha nagy előnye nem származik belőle! és ha teszem azt az 2-tól az 5-ik helyezettig ismerik egymást és msn-en összebeszélnek hogy na szedjük le az 1.-őt akkor meg nem tök mindegy hogy van-e katona piac vagy sem ?
100-200egység is számít ...
ja és ha a 2-5ig ismerik egymást (na ebben vagy te jártas bár megoldottátok ugy,hoyg szabályosan de ismertétek egymást:P)ez a sima hv-ban az arénában sőt még a párbajban is előfordul:PAbban van egy kis kockázat,hogy összefognak 1 ellen de abban,hogy szerez magának piacról 3k egységet hát....
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 17:21
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
De ha valaki feltud idézni egy nagy katona piaci utalást ????? Mert ha nem akkor nincs miről beszélgetnünk 300-400 egységekről nem beszélünk 1500-2000 katincs feletti érdekel csak és mondjuk nem a max. árért volt kint mert akkor beszélhetünk utalásról
Amugy tom csak azért vagy ellene mert én támagatom de mind1
Fél éve amikor még"joban" voltunk pont te mondtad legjobban,hogy állandoan utalgatnak (nem akarom nevén nevezni az illetöt bár ugyis tudod te:P)és ezért hagyod a vip hv-t azota ha hv-zol is a vip hv-t erősen kerülöd:P
Ja meg itt nevén nem lenne tul célszerű említeni az embereket bár szolt ehez a forumhoz is olyan akiröl 95%-ban biztos vagyok,hogy utalgatott.Bizonyítani itt ugyse tudom meg ugyis mindenki azt mondaná:én csak elkaptam egy utalást...
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 17:24
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
jah és Cece mielőtt azt gondolod hogy én vagyok a legelső aki a piacon katincsot utal akkor nagyon tévedsz Soha az életben nem raktam ki eddig szánt szándékból több ezer katincsot olyan volt hogy 7 meg 54 íjász kint csücsült a piacon de hát az semmi az a HT. volt jah de akkor az is utalás mi ??? hupsz akkor többet nem fordul elő nem semmik vagytok ha nem kell katona piac játszatok sima hétvégit ezt tudom ajánlani és utánna sírjatok hogy ott is csalnak
Mondom aztirjátok mind,hogy a sima +a vip hv össz a paicban különbözik...A sima hv-t végig kell ülni de a vipbe van helytartó.
És,hogy most az jön a helytartó mellé katonapiac is kell:Arénában is van HT mégis megvan teljesen piac nélkül .Mégse sirnak jaj ha beütnek éjjel amikor alszok és kimegy az egység
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 19:08
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
100-200egység is számít ...
ja és ha a 2-5ig ismerik egymást (na ebben vagy te jártas bár megoldottátok ugy,hoyg szabályosan de ismertétek egymást:P)ez a sima hv-ban az arénában sőt még a párbajban is előfordul:PAbban van egy kis kockázat,hogy összefognak 1 ellen de abban,hogy szerez magának piacról 3k egységet hát....
Csak tudnám hogy neked egy 4 tagú szövi mióta szabálytalan ????
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 19:09
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Amugy tom csak azért vagy ellene mert én támagatom de mind1
Fél éve amikor még"joban" voltunk pont te mondtad legjobban,hogy állandoan utalgatnak (nem akarom nevén nevezni az illetöt bár ugyis tudod te:P)és ezért hagyod a vip hv-t azota ha hv-zol is a vip hv-t erősen kerülöd:P
Ja meg itt nevén nem lenne tul célszerű említeni az embereket bár szolt ehez a forumhoz is olyan akiröl 95%-ban biztos vagyok,hogy utalgatott.Bizonyítani itt ugyse tudom meg ugyis mindenki azt mondaná:én csak elkaptam egy utalást...
Igen tudom kire gondolsz de hát azt is tudod hogy ő valahol nem 100-as és túl komolyan veszi a játékot
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules