|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

10-19-2006, 19:39
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
üdv
gondolom msn-en jól leanyáztátok, és letiltottátok egymást, most itt folytatjátok
de a témához: a 7végi arról szól, hogy minnél több katonát gyárts le, akinek a legtöbb van, és ezeket megfelelően osztja el, az jó eséllyel nyerni fog, kereskedni nem szokás a katonákkal, mert minden darabra szükség van, azaz nem látom be mi szükség van a katonapiacra, a tekipiac nem sok vizet zavar, a nyerset ha megszüntetnénk, azt érnénk el vele, hogy elszürkülne a játék, csak törpék lennének, esetleg pár fél-elf, no meg ogyanok akik áttologatják egy másik oriba az anyagot, az ár gyakorlatilag mindegy, annak is vannak milliói, aki nem is utazik rá, erre mindenképp jó volt a magasabb drágakő ár, nem jelent előnyt ha sok pénzed van.
a sima 7végiben mindenképp be kell lépni a képzésekhez, a vipben ez nincs így, és nem azért küldtem smseket, hogy néhány csaló miatt a simában játszak.
dathomir
|

10-19-2006, 20:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Köszönöm figyelmetek.
Kedves Harcosok, Cece és Dragon, a szamár:
Sokáig gondolkodtam, hogy hozzászóljak-e a vitához. Úgy döntöttem, hogy igen, mert szeretem a vip hv-t, így a vip hv-t érintő kérdésekkel szeretnék foglalkozni.
Cece indoka ahhoz, hogy ne írjak többet ebbe a topicba: "aki ellenzi a piac eltörlését, az csaló". Kész. Te ennyivel el is döntötted részedről a vitát. Nos Cece: eddig 4 alkalommal volt időm hv-zni, és ha hiszed, ha nem, eddig nem használtam utalgatásra a piacot. Nincs sok ismerősöm, aki aktívan vip hv-zik, ez lehet az egyik oka. A másik, meg talán az, hogy bár support nincs, de megpróbálok mégis becsületesen játszani.
Harcosok: én nem tudom, hogy ki vagy te, vagy hogy kinek képzeled magad, de egy ilyen ember, mint te, engem ne nevezzen analfabétának. Az meg már-már nevetséges, ahogy ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, és minden ellenzőt, vagy azzal egyet nem értőt kinevetsz vagy elküldesz a bánatba. Dragon komáddal való hajtépésetektől meg kíméljétek meg kérlek ezt a fórumot. Mennyetek a chat.hu-ra, vagy csináljatok saját fórumot, de a megbeszélés topicban erre nincs szükség!
Végszóra: a vip hv-ban nincs support, így aki csalni akar, az csalni is fog. Engem a piaci átutalásoknál speciel sokkal jobban zavar, ha jön egy triumvirátus, és hárman összesített erővel gyűrnek le. Az még jobban idegesít, ha ezt mf-ként teszik, ergo JKSZ-ben vannak, és még meg is beszélik az ügyet a fórumon. És ennek ellenére nem történik velük semmi.
Azzal kezdtem, hogy hozzászóljak-e a témához - ezentúl nem teszem, mert a téma ebben a formájában, amit ti műveltek, nem életképes. És Cece: nem hívnak engem se Attilának, Sándor vagyok.
|

10-19-2006, 20:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Kedves Harcosok, Cece és Dragon, a szamár:
Sokáig gondolkodtam, hogy hozzászóljak-e a vitához. Úgy döntöttem, hogy igen, mert szeretem a vip hv-t, így a vip hv-t érintő kérdésekkel szeretnék foglalkozni.
Cece indoka ahhoz, hogy ne írjak többet ebbe a topicba: "aki ellenzi a piac eltörlését, az csaló". Kész. Te ennyivel el is döntötted részedről a vitát. Nos Cece: eddig 4 alkalommal volt időm hv-zni, és ha hiszed, ha nem, eddig nem használtam utalgatásra a piacot. Nincs sok ismerősöm, aki aktívan vip hv-zik, ez lehet az egyik oka. A másik, meg talán az, hogy bár support nincs, de megpróbálok mégis becsületesen játszani.
És Cece: nem hívnak engem se Attilának, Sándor vagyok.
|
Nos én nem 4x játszottam, hanem picit többször, és tudom mit miért álítok.
Attól, hogy nincs support a csalást még büntetik (olvass súgót) ... a supportnak + a csalásnak amúgy sincs semmi köze egymáshoz. És ki mondta, hogy Attilá  nak hívnak?
|

10-20-2006, 13:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by dath
üdv
gondolom msn-en jól leanyáztátok, és letiltottátok egymást, most itt folytatjátok
de a témához: a 7végi arról szól, hogy minnél több katonát gyárts le, akinek a legtöbb van, és ezeket megfelelően osztja el, az jó eséllyel nyerni fog, kereskedni nem szokás a katonákkal, mert minden darabra szükség van, azaz nem látom be mi szükség van a katonapiacra, a tekipiac nem sok vizet zavar, a nyerset ha megszüntetnénk, azt érnénk el vele, hogy elszürkülne a játék, csak törpék lennének, esetleg pár fél-elf, no meg ogyanok akik áttologatják egy másik oriba az anyagot, az ár gyakorlatilag mindegy, annak is vannak milliói, aki nem is utazik rá, erre mindenképp jó volt a magasabb drágakő ár, nem jelent előnyt ha sok pénzed van.
a sima 7végiben mindenképp be kell lépni a képzésekhez, a vipben ez nincs így, és nem azért küldtem smseket, hogy néhány csaló miatt a simában játszak.
dathomir
|
Nem anyáztuk le egymást(szerintem)  utána az angolba bontottam vele az mnt-t+egy kicsit helyre tettem az L-es oriját  DE nem tiltottuk le akkor még egymást msn-röl(volt avgy fél éve:P)másért tiltottuk le de már nem tom miért 
A többi dologgal amit írtál egyet értek 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|