|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

10-19-2006, 19:39
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
üdv
gondolom msn-en jól leanyáztátok, és letiltottátok egymást, most itt folytatjátok
de a témához: a 7végi arról szól, hogy minnél több katonát gyárts le, akinek a legtöbb van, és ezeket megfelelően osztja el, az jó eséllyel nyerni fog, kereskedni nem szokás a katonákkal, mert minden darabra szükség van, azaz nem látom be mi szükség van a katonapiacra, a tekipiac nem sok vizet zavar, a nyerset ha megszüntetnénk, azt érnénk el vele, hogy elszürkülne a játék, csak törpék lennének, esetleg pár fél-elf, no meg ogyanok akik áttologatják egy másik oriba az anyagot, az ár gyakorlatilag mindegy, annak is vannak milliói, aki nem is utazik rá, erre mindenképp jó volt a magasabb drágakő ár, nem jelent előnyt ha sok pénzed van.
a sima 7végiben mindenképp be kell lépni a képzésekhez, a vipben ez nincs így, és nem azért küldtem smseket, hogy néhány csaló miatt a simában játszak.
dathomir
|

10-19-2006, 20:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Köszönöm figyelmetek.
Kedves Harcosok, Cece és Dragon, a szamár:
Sokáig gondolkodtam, hogy hozzászóljak-e a vitához. Úgy döntöttem, hogy igen, mert szeretem a vip hv-t, így a vip hv-t érintő kérdésekkel szeretnék foglalkozni.
Cece indoka ahhoz, hogy ne írjak többet ebbe a topicba: "aki ellenzi a piac eltörlését, az csaló". Kész. Te ennyivel el is döntötted részedről a vitát. Nos Cece: eddig 4 alkalommal volt időm hv-zni, és ha hiszed, ha nem, eddig nem használtam utalgatásra a piacot. Nincs sok ismerősöm, aki aktívan vip hv-zik, ez lehet az egyik oka. A másik, meg talán az, hogy bár support nincs, de megpróbálok mégis becsületesen játszani.
Harcosok: én nem tudom, hogy ki vagy te, vagy hogy kinek képzeled magad, de egy ilyen ember, mint te, engem ne nevezzen analfabétának. Az meg már-már nevetséges, ahogy ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, és minden ellenzőt, vagy azzal egyet nem értőt kinevetsz vagy elküldesz a bánatba. Dragon komáddal való hajtépésetektől meg kíméljétek meg kérlek ezt a fórumot. Mennyetek a chat.hu-ra, vagy csináljatok saját fórumot, de a megbeszélés topicban erre nincs szükség!
Végszóra: a vip hv-ban nincs support, így aki csalni akar, az csalni is fog. Engem a piaci átutalásoknál speciel sokkal jobban zavar, ha jön egy triumvirátus, és hárman összesített erővel gyűrnek le. Az még jobban idegesít, ha ezt mf-ként teszik, ergo JKSZ-ben vannak, és még meg is beszélik az ügyet a fórumon. És ennek ellenére nem történik velük semmi.
Azzal kezdtem, hogy hozzászóljak-e a témához - ezentúl nem teszem, mert a téma ebben a formájában, amit ti műveltek, nem életképes. És Cece: nem hívnak engem se Attilának, Sándor vagyok.
|

10-19-2006, 20:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Kedves Harcosok, Cece és Dragon, a szamár:
Sokáig gondolkodtam, hogy hozzászóljak-e a vitához. Úgy döntöttem, hogy igen, mert szeretem a vip hv-t, így a vip hv-t érintő kérdésekkel szeretnék foglalkozni.
Cece indoka ahhoz, hogy ne írjak többet ebbe a topicba: "aki ellenzi a piac eltörlését, az csaló". Kész. Te ennyivel el is döntötted részedről a vitát. Nos Cece: eddig 4 alkalommal volt időm hv-zni, és ha hiszed, ha nem, eddig nem használtam utalgatásra a piacot. Nincs sok ismerősöm, aki aktívan vip hv-zik, ez lehet az egyik oka. A másik, meg talán az, hogy bár support nincs, de megpróbálok mégis becsületesen játszani.
És Cece: nem hívnak engem se Attilának, Sándor vagyok.
|
Nos én nem 4x játszottam, hanem picit többször, és tudom mit miért álítok.
Attól, hogy nincs support a csalást még büntetik (olvass súgót) ... a supportnak + a csalásnak amúgy sincs semmi köze egymáshoz. És ki mondta, hogy Attilá  nak hívnak?
|

10-19-2006, 21:15
|
 |
Member
|
|
|
|
sztem ideje lenne túllépnetek az állandó személyeskedésen és végre arról beszélni, amiért meg lett nyitva a fórum..
emlékeztetőként itt van a kezdő üzenet:
Quote:
Originally Posted by Rém
Szerintem ha a Vip hétvégibe a Katonapiacot megszüntetnék, akkor el lehetne a csalásokat kerülni, mert igy volt nemegyszer, hogy beléptema piacra és mit látok? többszáz egység vana piacon 1000-2000 es arany áron kitéve. Szerintem a katona piacrea nincs szükség ott, mert amikor bemész , sosincs semmi, most a csalóknak meg minek tartani?
|
Én régen sokat 7Vgiztem, de meguntam, hogy egész péntek éjjel fenn voltam és volt olyan ország amiben szombat reggelre majd 3x annyi cucc volt mint az enyémben és gondolom ezek nem véletlenül elcsípett egységek voltak a piacon. Ha majd nem lesz piac, akkor is csak azoknak fog hiányozni akik nem arra használták amire tényleg való. Persze aki csalni akar, az majd katonapiac nélkül is tud csalni, de talán nem lesz annyira könnyű, mint most.
Tehát én részemről maximálisan támogatom a katonapiac megszűntetését a 7Vgiben.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-19-2006, 21:33
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Kérdezem én, mostani allaspont szerint miert ad el barki is katonat a hetvegiben?
|

10-19-2006, 21:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
sztem ideje lenne túllépnetek az állandó személyeskedésen és végre arról beszélni, amiért meg lett nyitva a fórum..
emlékeztetőként itt van a kezdő üzenet:
Én régen sokat 7Vgiztem, de meguntam, hogy egész péntek éjjel fenn voltam és volt olyan ország amiben szombat reggelre majd 3x annyi cucc volt mint az enyémben és gondolom ezek nem véletlenül elcsípett egységek voltak a piacon. Ha majd nem lesz piac, akkor is csak azoknak fog hiányozni akik nem arra használták amire tényleg való. Persze aki csalni akar, az majd katonapiac nélkül is tud csalni, de talán nem lesz annyira könnyű, mint most.
Tehát én részemről maximálisan támogatom a katonapiac megszűntetését a 7Vgiben.
|
Ott a pont ó tiszteletreméltó vezérhölgy! 
Ezért majd kapc egy zöldet, ha tudok adni! 
|

10-19-2006, 21:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Kérdezem én, mostani allaspont szerint miert ad el barki is katonat a hetvegiben?
|
1.Mert nem célja nyerni.
2.Azért, hogy segítse azt akinek eladja.
|

10-19-2006, 21:49
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
1.Mert nem célja nyerni.
2.Azért, hogy segítse azt akinek eladja.
|
1. ha nem célja nyerni nem játszik
2. nem célja hogy segítse a másikat, mert nyerni akar!
és az hogy 4-5 k népességget csináltok szombat estére míg a másikaknál 10k-s néppesség van az nem csalás 
Last edited by Dragi; 10-19-2006 at 22:00..
|

10-19-2006, 22:01
|
 |
Member
|
|
|
|
ha mindenáron kötekedni akarsz sztem lehet erre külön topicot is nyitni... 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-19-2006, 22:02
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
ha mindenáron kötekedni akarsz sztem lehet erre külön topicot is nyitni... 
|
elnézést nem kötekedésnek szántam 
Last edited by Dragi; 10-19-2006 at 22:05..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|