Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Ki a legjobb csaj a klánban ?
Zou mindenképp... 16 45.71%
Talán Zou. 16 45.71%
Zou! 7 20.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 35. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-27-2006, 14:33
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default :p

Csak hogy értsem a dolgot gyerkőcök...

Most volt egy olyan megbeszélés, hogy egymást nem ütitek, vagy sem?
Ebben az esetben nem értem a támadás miért zajlott le, ha így volt, Serg, úgy érdekelne miért történt.

Ha nem volt megbeszélve, csak hallgatólagos "jó van legyél Te is itt, meg én is", akkor nem érdemes csodálkozni.

Másrészről ha van is béke az nem túl biztos lábakon áll, Arwyl, ha arról folytattok egyébként diskurzust Monroéknál, hogy meg lehetne őket ütni.. ez már magánvélemény:P
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-27-2006, 15:49
wand wand is offline
Member

hozzászólok bár sokan nem fognak örülni

Szal Arra mit nem értesz?

nem volt megbeszélve, hogy egymást nem ütik, csak az amikor ütötték egymást, és ezáltal minenkinek szépen tolódott a felfedezési határ.

csakhogy igazándiból mindegyik első szeretett volna lenni, hát álltak szépen egymás mellett az üres orijaikkal és házépítő versenyt tartottak, az első hely megszerzésének érdekében.

majd gondolt 1et szkarabeusz kidobott pár tagot és ütött egyet klánban. ezáltal 2.v3 orijuk az eddigi topp fölé ment x hekivel. és gondolom nem voltak hajlandóak visszabontani a 4. helyre, hogy Sergék is felfedezhessenek hozzá.
Serg bevágta a durcást és beverette valemelyik orijukat, hogy mehessenek ők is feljebb.

ismerve az arrafelé uralkodó mély és őszinte barátságokat, feltétetlezem elfelejtette ezen szándékát előre közölni..

mondjuk nem értem emiatt miért kell SZKra menni és miért nem döntitek el a játék kretein belül melyikőtök a jobb?

jah és Monronak igaza van a téma "boncolgatására" van egy 1/Aesemények nevű topic..
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 17:29
Zounok Zounok is offline
Member

Longevity: 98%

Üdv. mindenkibe, jó napot Urak!

Uhh, látom elég mélyre sikerült kerülnie a társaságnak! Lassan 3 hónapja nem játszom már, komolyan jót tett nekem,minden más egyébre( pl.haverok, család) jut elgé időm. Hallottam mik történtek, igyencsak lesujtott Mondjátok csak, nehéz volt eldönteni, hogy az első 20 helyből hogy osszátok el a 10-10 helyet??? Nem mindegy ki van van elől éppen 100 ponttal? Nem tök mindegy? Ki a picsát érdekel, hogy 4. vagyok ugyanannyi ponttal, mint az első, vagy 12. ugyanajnnyival? Nektek agyatokra ment a magaslati levegő

Igazán nem is érdekel, hogy ki mit csinált, ki mit kezdett, folytatott, csak le vagyok döbbenve miatta

Elnézést, de a talira nem tudtam elmenni, mert aznap volt édesapám hagyatéki tárgyalása, legközelebb ott leszek, jó lenne már látni újra a pofátokat

Zou
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 18:30
espanyol espanyol is offline
Junior Member

Na szerintem aki nem tud semmit a témáról az ne szóljon bele..
röviden annyi a dolog aki nem értené h miért lett...
ahogy írták mi kimentünk támadni klánnal úgy h kiraktunk pár orit leadtunk majd 2100 hekit ezért..ők táamdtak majd visszafedeztünk...
ezt ők is bármikor megtehették volna de nem tették..cserébe annyi kértünk h támogassanak minekt kis katonával de erre az jött " nekünk nincsen" ...
a klánunk úgy gondolta közös megegyezés alapján h akkor ne is fedezzenek a mi segítségünkkel amikor ők semmit nem tettek az ügy érdekében..vártak h mi lesz...mivel szerintem h mi kockázatunk azzal h kitámadunk földet adunk le nehogy máá ők legyenek azok röhögve akkor 0 költséggel fedezzenek..ebből nem kérünk köszönöm..ja és h nem 5ször vertétek be a törpét gratulálok..büszkék lehettek rá... jötettek volna rám suzyra vagy babára.. másik h arwylt azért leszólni mert életében elöszőr küldte el a klánsereget szerintem nagyon nem fair..úgynúgy kivette a részét monro idején is a számolásokl bontásokból..attól h nem ő votl a vezér lehet úgyanolyan jóó játékos mint bárkimás na pont...ucsóó hozzászólásom volt-e témában...
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 19:20
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by espanyol View Post
másik h arwylt azért leszólni mert életében elöszőr küldte el a klánsereget szerintem nagyon nem fair..úgynúgy kivette a részét monro idején is a számolásokl bontásokból..attól h nem ő votl a vezér lehet úgyanolyan jóó játékos mint bárkimás na pont..
Ezt alá tudom támasztani
És Levinek küldök egy jutalompontot, mert megérdemli aki így kiáll a társaiért.
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 19:38
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Én nem mondtam soha hogy ilyen meg olyan jó vagyok! Az alsóbb szinteken lehet hogy átlag felettinek számítok, de 1/A-ban még nagyon sokat kell tanulnom, hisz ahogy Levi is mondta "először küldtem ki klánsereget támadni".
Tudom jól hogy van itt 1-2 játékos aki többet támadott klánban mint én egyéniben....
De itt nem is ez a lényeg! Sőt nem is olyan túl bonyolult a lényeg, hogy ne lehessen megérteni!
Volt egy béke megállapodásunk Sergékkel. És ahogy Serg fogalmazott nagyképűen emiatt "mertünk" kimenni klánt támadni! Mert mi bíztunk az adott szóban, és a korrektségben ember!! Ezért! (Amúgy rémlik valami olyasmi is hogy 24 órás felkészülési idő, ha a másik meggondolja magát, de ebbe ne menjünk bele.) Nem is támadtak minket ez idő alatt. Mindenesetre ez fordítva is igaz lenne...
Az ütés azért történt hogy megpróbáljunk nőni, miközben Sergékkel a békét nem rúgjuk fel, de ne is tudjanak utánunk jönni fedezéssel. Így történt hogy szándékosan úgy csináltuk hogy csak 3 ori legyen "nagy" így ők nem tudnak felfedezni 8-an hozzánk. Emiatt Serg megsértődött, és beverte a törpénket nagylelkűen csak 1x! Ennyit a barátságról és a békemegállapodásról. Persze amikor még csak feljövőben voltak akkor szent volt a béke!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 19:48
wand wand is offline
Member

bevallom én most dőlök a nevetéstől de ez tuti csak az én gonoszságom miatt van..

mindensetre Sergnek üzenem, hogy ha már ilyen csúnyán "megszivatták" a gonosz bogarak, akkor lehet picit frappánsabb megoldás lett volna 1 oriban lefokozni 250k kattincsot, és felugrani vele a 3. helyre, aminek következtében egy nagyobb bogaras ori lett volna a 4. és máris lehett volna hozzá fedezni..

majd másnap amikor bejön a felfedezés küldeni egy vigyorgós zőldet..
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 19:54
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
bevallom én most dőlök a nevetéstől de ez tuti csak az én gonoszságom miatt van..

mindensetre Sergnek üzenem, hogy ha már ilyen csúnyán "megszivatták" a gonosz bogarak, akkor lehet picit frappánsabb megoldás lett volna 1 oriban lefokozni 250k kattincsot, és felugrani vele a 3. helyre, aminek következtében egy nagyobb bogaras ori lett volna a 4. és máris lehett volna hozzá fedezni..

majd másnap amikor bejön a felfedezés küldeni egy vigyorgós zőldet..
Ezt a megoldást vártam én is tőlük!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 19:57
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Ezt a megoldást vártam én is tőlük!
közben rájöttem! már írtad lejjebb, hogy nem volt katonájuk bizti ez volt a hiba..

Last edited by wand; 09-27-2006 at 20:00..
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 20:53
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%

Kedves Bogarasok nem az első embertől hallom ezt Monro kocsmában tervezgetős hogyan üssük be Sergéket dolgot tehát ne állítsátok már be magatokat szenteknek és ha lenne bennetek csak egy pici realitás érzék nem kértetek volna tőlem semmit a felfedezés lehetőségéért !Asszem tettem én annyit az asztalra mint a mostani maradék klán és ha valaki kiváncsi a részletekre elmesélem nagyon szivesen
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules