|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ki a legjobb csaj a klánban ?
|
Zou mindenképp...
|

|
16 |
45.71% |
Talán Zou.
|

|
16 |
45.71% |
Zou!
|

|
7 |
20.00% |

09-28-2006, 21:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ezt kiemelném.
Pár orim repült már anarchba szinte semmiért. Szval erre allergiás vagyok
A másik, törvényszerű ha vki vagy vkik feljutnak a legfőbb helyekre meg is bolondulnak? Tisztára mint a napi politika, mindenki mondd mindent ami rohadtul lényegtelen és csak a másikat járatja la, a külső szemlélő meg vagy röhög (politikában ez nem a legjobb) vagy pislog, mint hal a szatyorban és azt se tudja mitévő legyen.
Cirkusz, igen ez az, kár h a fellépők nem néma erőművészek akiket lehet csodálni, hanem lármás bohócok.
|
Na Énnekem is sikerült ide regelnem 
Hát igen Anarba a legkönyebb átkerülni de nem akarom ezt nyirbálgatni.
Pedig elég sokan ismertek engem, De egyre kevesebben...
Anarba hagytam a kék 2 esem ahogy Arwyl-t idézzem...
Serg:
Én nem kivánok veled sem Arwylékkal vitázni.
Csak anyit tudok hogy abba a klánba van pár barátom és nem csak nekem hanem Arwylnak is.
És igaz hogy a vezérre kell halgatni.
Irtam neked hogy mikor beléptem a Szkarabeusba megkérdeztem kik a Tabuk, és az egész állmodozok volt a többi üthető.
És ezt Arwyl irta.
Legyen enyi elég.
|

09-29-2006, 09:44
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
:)
Levy, tinyleg nem értem, így is kezdtem az írást, ezért kérdeztem rá a dolgokra.
Persze mindenki szerint a másik a hibás, ezt nem vitatom el senkitől, de őszintén, sztem nem fért volna meg a két jóféle társulat egymás mellett sokáig sehogysenem, mert mindkettőnek szúrta volna szemét a másik 
Most lehet utálni, de tsak azután, hogy ezt magában mindenki elismeri.
Persze jönnek a "de nem", "én még kedveltem is őket", "pucipajtások voltunk" felkiáltások, de azért sztem bármelyik érdekeltnek fájt kicsit a foga a másik földjére, ha másért nem a nagy unalom miatt.
Az meg hogy éppen tinyleg melyik kezdi el.. hát a szemfülesebb, bátrabb, s minden bizonnyal pofátlanabb
Cassus bellit meg ugye nem olyan nehéz találni
(sztem, hozzá nem értő, s tudatlan vidéki szerint ha a két klánvezér közt osztatlan nagy szerelem áll fenn, akkor tisztán, világosan, kétséget nem hagyva a másikban megbeszélik a dolgokat, s folyamatos kapcsolattartás áll fenn, ami majdnemhogy kizárja a megtörténteket, így meg mindenkiben csak a szálka volt meg.. )
Nah, de lehet megcáfolni minden gondolatom, átadom a terepet 
|

09-29-2006, 10:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Persze mindenki szerint a másik a hibás, ezt nem vitatom el senkitől, de őszintén, sztem nem fért volna meg a két jóféle társulat egymás mellett sokáig sehogysenem, mert mindkettőnek szúrta volna szemét a másik 
|
Ez sajnos az általános emberi gyarlóság képlete... Két dudás egy csárdában... tudjátok  A H-ra is igaz, mint bármi másra, így csak azt tudom mondani Arrakis gratulálok és megjutalmazlak egy vezérlőpultos "pirosponttal" a kitűnő meglátásodért 
|

09-29-2006, 12:40
|
Member
|
|
|
|
thnx
Eddigi rövid élettapasztalatom nem arra világított rá, hogy ha azt mondom, írom, amit gondolok, az pozitív dolog, úgyhogy éppen ezért értékelem a "pirospontot" 
Köszi
|

09-29-2006, 15:15
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Eddigi rövid élettapasztalatom nem arra világított rá, hogy ha azt mondom, írom, amit gondolok, az pozitív dolog, úgyhogy éppen ezért értékelem a "pirospontot" 
Köszi
|
igy van, en mar eleve azt is piros ponttal jutalmazom, hogy sikerult gondolkodnod 

09-29-2006, 15:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Köszi
|
Dehogynem pozitív 
Csak az emberek sokszor nem szeretik, ha nyersen megmondja valaki az igazat. Én magamról tudom ezt sokan utálnak is, mert túl nyers vagyok...már-már tapló   
|

09-29-2006, 15:56
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
|
Hmmm Monro mint taplo ? 
|

09-29-2006, 22:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
|
a "már-már"-ral vitatkoznék... 
|

11-03-2006, 15:05
|
Junior Member
|
|
|
|
Nem vagyok lármás bohóc. Kikérem magamnak ...
Undorítónak tartom a topic elfajulását.
Játszottam Sergel is, Arw-al is.
Mind a két fél tartja a szavát, csak valahogy elmaradt a kommunikáció köztük a meglátásom szerint.
Amíg a fennt voltunk, nem volt kommunikációs probléma, csak szándékos félreértés  ))
Ne feledjétek, hogy az MNT két országra vonatkozik, és elküldhető kölcsönösen, egyoldalúan, ahogy tetszik.
Ha a klánvezér azt mondta, ezt azt ne üsd, akkor bejelöltem magamnak, és tudtam. Ha elfelejtett szólni valaki, hogy ezt azt ne bántsd, akkor hallgattam utána a fejmosást, DE MNT számomra a saját megkötött MNT-t jelentette.
Arw barátom, nem felejtem el azt sem, hogy hogy kerültél közénk, és hogy elleneztem azt anno, mivel egy hasonló szituációban, mikor a kecskékkel küzdöttünk Te csak úgy szétgyújtottál, gyilkoltál csak azért, nehogy én lépjem az elsőt. Nem ismerős ? Na mind1.
Tartsátok magatokat az adott szóhoz, de ha feledékenyek vagytok, hitelesítsétek azt legalább egy egyoldalú MNT-vel, akkor nem felejtitek el a tabukat, és mindazonáltal nem köpködhet senki rátok.
Wand kedves!
Nincsa leírva az, hogy kötelező elküldened az MNT-t!
"Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz."
Ez csak egy lehetőség. Az egyoldalú MNT-t vagy a kétoldalút, de nem elküldöttet nevezitek JKSZ-nek. Egy kiscsit mérlegeld ezt a dolgot.
HA nem küldöm el is tudom, hogy kit nem szeretnék ütni, és ő se engem, ez nem JKSZ, de ha úgy tetszik, minden egyoldalú, vagy el nem küldött és csak fejben tartott MNT JKSZ, akár a saját Klánom tagjaira vonatkozó is az lehetne... Ne ragozzuk.
Ati: A klán MNT azért egyszerűbb, mert nincs ott a lehetőség, hogy valaki elfelejti bejelölni, és úgy nem a fórumon kell nyilvántartani....
SzaTo
ui: Az 1/A hiányzik, egyszer csak ott leszek megint, remélem új arcokkal is találkozom majd ott.
|

11-03-2006, 15:34
|
Senior Member
|
|
|
|
Legalabb a vegere irhattal volna egy rimet 
|