Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Ki a legjobb csaj a klánban ?
Zou mindenképp... 16 45.71%
Talán Zou. 16 45.71%
Zou! 7 20.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 35. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-28-2006, 21:08
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Ezt kiemelném.
Pár orim repült már anarchba szinte semmiért. Szval erre allergiás vagyok

A másik, törvényszerű ha vki vagy vkik feljutnak a legfőbb helyekre meg is bolondulnak? Tisztára mint a napi politika, mindenki mondd mindent ami rohadtul lényegtelen és csak a másikat járatja la, a külső szemlélő meg vagy röhög (politikában ez nem a legjobb) vagy pislog, mint hal a szatyorban és azt se tudja mitévő legyen.
Cirkusz, igen ez az, kár h a fellépők nem néma erőművészek akiket lehet csodálni, hanem lármás bohócok.
Na Énnekem is sikerült ide regelnem
Hát igen Anarba a legkönyebb átkerülni de nem akarom ezt nyirbálgatni.
Pedig elég sokan ismertek engem, De egyre kevesebben...
Anarba hagytam a kék 2 esem ahogy Arwyl-t idézzem...

Serg:
Én nem kivánok veled sem Arwylékkal vitázni.
Csak anyit tudok hogy abba a klánba van pár barátom és nem csak nekem hanem Arwylnak is.
És igaz hogy a vezérre kell halgatni.
Irtam neked hogy mikor beléptem a Szkarabeusba megkérdeztem kik a Tabuk, és az egész állmodozok volt a többi üthető.
És ezt Arwyl irta.
Legyen enyi elég.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-29-2006, 09:44
Arrakis Arrakis is offline
Member

Longevity: 99%
Default :)

Levy, tinyleg nem értem, így is kezdtem az írást, ezért kérdeztem rá a dolgokra.

Persze mindenki szerint a másik a hibás, ezt nem vitatom el senkitől, de őszintén, sztem nem fért volna meg a két jóféle társulat egymás mellett sokáig sehogysenem, mert mindkettőnek szúrta volna szemét a másik
Most lehet utálni, de tsak azután, hogy ezt magában mindenki elismeri.
Persze jönnek a "de nem", "én még kedveltem is őket", "pucipajtások voltunk" felkiáltások, de azért sztem bármelyik érdekeltnek fájt kicsit a foga a másik földjére, ha másért nem a nagy unalom miatt.

Az meg hogy éppen tinyleg melyik kezdi el.. hát a szemfülesebb, bátrabb, s minden bizonnyal pofátlanabb

Cassus bellit meg ugye nem olyan nehéz találni

(sztem, hozzá nem értő, s tudatlan vidéki szerint ha a két klánvezér közt osztatlan nagy szerelem áll fenn, akkor tisztán, világosan, kétséget nem hagyva a másikban megbeszélik a dolgokat, s folyamatos kapcsolattartás áll fenn, ami majdnemhogy kizárja a megtörténteket, így meg mindenkiben csak a szálka volt meg.. )

Nah, de lehet megcáfolni minden gondolatom, átadom a terepet
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 10:20
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Persze mindenki szerint a másik a hibás, ezt nem vitatom el senkitől, de őszintén, sztem nem fért volna meg a két jóféle társulat egymás mellett sokáig sehogysenem, mert mindkettőnek szúrta volna szemét a másik
Ez sajnos az általános emberi gyarlóság képlete... Két dudás egy csárdában... tudjátok A H-ra is igaz, mint bármi másra, így csak azt tudom mondani Arrakis gratulálok és megjutalmazlak egy vezérlőpultos "pirosponttal" a kitűnő meglátásodért
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 12:40
Arrakis Arrakis is offline
Member

Default thnx

Eddigi rövid élettapasztalatom nem arra világított rá, hogy ha azt mondom, írom, amit gondolok, az pozitív dolog, úgyhogy éppen ezért értékelem a "pirospontot"
Köszi
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 15:15
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Eddigi rövid élettapasztalatom nem arra világított rá, hogy ha azt mondom, írom, amit gondolok, az pozitív dolog, úgyhogy éppen ezért értékelem a "pirospontot"
Köszi
igy van, en mar eleve azt is piros ponttal jutalmazom, hogy sikerult gondolkodnod
Old 09-29-2006, 15:28
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Köszi
Dehogynem pozitív
Csak az emberek sokszor nem szeretik, ha nyersen megmondja valaki az igazat. Én magamról tudom ezt sokan utálnak is, mert túl nyers vagyok...már-már tapló
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 15:56
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Dehogynem pozitív
Csak az emberek sokszor nem szeretik, ha nyersen megmondja valaki az igazat. Én magamról tudom ezt sokan utálnak is, mert túl nyers vagyok...már-már tapló
Hmmm Monro mint taplo ?
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 22:54
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Dehogynem pozitív
a "már-már"-ral vitatkoznék...
Reply With Quote
Old 11-03-2006, 15:05
SzaTo SzaTo is offline
Junior Member

Nem vagyok lármás bohóc. Kikérem magamnak ...
Undorítónak tartom a topic elfajulását.
Játszottam Sergel is, Arw-al is.

Mind a két fél tartja a szavát, csak valahogy elmaradt a kommunikáció köztük a meglátásom szerint.

Amíg a fennt voltunk, nem volt kommunikációs probléma, csak szándékos félreértés ))

Ne feledjétek, hogy az MNT két országra vonatkozik, és elküldhető kölcsönösen, egyoldalúan, ahogy tetszik.
Ha a klánvezér azt mondta, ezt azt ne üsd, akkor bejelöltem magamnak, és tudtam. Ha elfelejtett szólni valaki, hogy ezt azt ne bántsd, akkor hallgattam utána a fejmosást, DE MNT számomra a saját megkötött MNT-t jelentette.

Arw barátom, nem felejtem el azt sem, hogy hogy kerültél közénk, és hogy elleneztem azt anno, mivel egy hasonló szituációban, mikor a kecskékkel küzdöttünk Te csak úgy szétgyújtottál, gyilkoltál csak azért, nehogy én lépjem az elsőt. Nem ismerős ? Na mind1.

Tartsátok magatokat az adott szóhoz, de ha feledékenyek vagytok, hitelesítsétek azt legalább egy egyoldalú MNT-vel, akkor nem felejtitek el a tabukat, és mindazonáltal nem köpködhet senki rátok.

Wand kedves!
Nincsa leírva az, hogy kötelező elküldened az MNT-t!
"Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz."

Ez csak egy lehetőség. Az egyoldalú MNT-t vagy a kétoldalút, de nem elküldöttet nevezitek JKSZ-nek. Egy kiscsit mérlegeld ezt a dolgot.

HA nem küldöm el is tudom, hogy kit nem szeretnék ütni, és ő se engem, ez nem JKSZ, de ha úgy tetszik, minden egyoldalú, vagy el nem küldött és csak fejben tartott MNT JKSZ, akár a saját Klánom tagjaira vonatkozó is az lehetne... Ne ragozzuk.

Ati: A klán MNT azért egyszerűbb, mert nincs ott a lehetőség, hogy valaki elfelejti bejelölni, és úgy nem a fórumon kell nyilvántartani....

SzaTo

ui: Az 1/A hiányzik, egyszer csak ott leszek megint, remélem új arcokkal is találkozom majd ott.
Reply With Quote
Old 11-03-2006, 15:34
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Legalabb a vegere irhattal volna egy rimet
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules