|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ki a legjobb csaj a klánban ?
|
Zou mindenképp...
|

|
16 |
45.71% |
Talán Zou.
|

|
16 |
45.71% |
Zou!
|

|
7 |
20.00% |

09-28-2006, 11:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
A gerinctelen te vagy komám mert olyanért kértetek pénzt amit én már réges régen kifizettem,talán gondolkozz csak el ezen!Bár ha sokszor mondogatod ezeket a dolgokat talán elhiszed te is!De azért megkérdezném kettőnk közül ki kért pénzt a másiktól?
|
Mellébeszélsz puhatestű komám!  Mondtam már hogy szűkítsd le a dolgokat arra a tényre, hogy békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk.
Az hogy anno milyen üzleteket kötöttél Monróval nem ide tartozó dolog.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

09-28-2006, 12:31
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk.
|
Kezdem érteni miért lett az a klán-mnt emlegetve 
|

09-28-2006, 13:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by espanyol
ezt ők is bármikor megtehették volna de nem tették..cserébe annyi kértünk h támogassanak minekt kis katonával de erre az jött " nekünk nincsen" ...
|
Szerintem Alba erre gondolt.
Azert megkerdezem en is, hogy ez JKSZ -e? 
Kerlek, ne hurrogjatok le erte, puszta kivancsisag.
|

09-28-2006, 13:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kezdem érteni miért lett az a klán-mnt emlegetve 
|
látom lasan esik le.. 
|

09-28-2006, 13:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Szerintem Alba erre gondolt.
Azert megkerdezem en is, hogy ez JKSZ -e? 
Kerlek, ne hurrogjatok le erte, puszta kivancsisag.
|
nem nagyobb JKSZ mint bezsarolni valakit, hogy csak x pénzért engedik feljebb, vagy bármi hasonló.
a kivitelezésnek vannak szabályos és szabálytalan változatai.
|

09-28-2006, 14:37
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Mellébeszélsz puhatestű komám!  Mondtam már hogy szűkítsd le a dolgokat arra a tényre, hogy békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk.
|
Én vagyok a puhatestű,de te nem válaszolsz a kérdésre ami kényelmetlen  ez tetszik
A megnyilvánulásaiból viszont kiviláglik hogy nem lehet veled szellemi párbajt vívni mert fegyvertelen vagy!
Last edited by Serg; 09-28-2006 at 15:48..
Reason: utolsó hozzászólás
|

09-28-2006, 16:40
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
nem nagyobb JKSZ mint bezsarolni valakit, hogy csak x pénzért engedik feljebb, vagy bármi hasonló.
a kivitelezésnek vannak szabályos és szabálytalan változatai.
|
Ez így elég izésen hangzik, azért lássátok be. Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba amit ti az utolsó 5-6 oldalon összeírtatok. Egyik pénzt kér a másiktól, a másik katonát az egyiktől... Ezek itán télleg nincs mit csodálkozni, hogy sokan előre félnek az A-tól, és igyekeznek mielőbb szabadulni onnan, ha már kötelező fellépniük.
És ha szabad a témába is belepofáznom, amihez alapvetően semmi közöm, csupán élvezem a cirkuszt: Arwyl, hogy is van ez nálatok? A vezér lefordul, vagy leváltják, akkor érvénytelen minden amit addig ő a klán nevében megbeszélt? Ezt a banánköztársaságoknál szoktuk meg régebben. és semmiképp nem hangoztatnám büszkén...
|

09-28-2006, 16:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Én vagyok a puhatestű,de te nem válaszolsz a kérdésre ami kényelmetlen  ez tetszik
A megnyilvánulásaiból viszont kiviláglik hogy nem lehet veled szellemi párbajt vívni mert fegyvertelen vagy!
|
Nem kívántam veled semmiféle párbajt vívni. Szerintem nem is nekem kellene válaszolni itt... Mindegy! Lényeg hogy csalódtam benned mint exklántársban és barátban. Vélhetően Levi úgyszintén, hisz ő kapásból ki is ment SZK-ra. Ahogy elrendeztem az itt lévő dolgaim én is kimegyek, és majd kiderül mit hoz a jövő.
Van már sok ori SZK-n lehet majd egyszer összeáll belőlük egy csapat, szóval termeljetek 1000L hogy legyen miből hadakozni!
Ezennel én is fejeztem ezt a témát.
|

09-28-2006, 16:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ez így elég izésen hangzik, azért lássátok be. Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba amit ti az utolsó 5-6 oldalon összeírtatok. Egyik pénzt kér a másiktól, a másik katonát az egyiktől... Ezek itán télleg nincs mit csodálkozni, hogy sokan előre félnek az A-tól, és igyekeznek mielőbb szabadulni onnan, ha már kötelező fellépniük.
És ha szabad a témába is belepofáznom, amihez alapvetően semmi közöm, csupán élvezem a cirkuszt: Arwyl, hogy is van ez nálatok? A vezér lefordul, vagy leváltják, akkor érvénytelen minden amit addig ő a klán nevében megbeszélt? Ezt a banánköztársaságoknál szoktuk meg régebben. és semmiképp nem hangoztatnám büszkén...
|
Azt hogy béke van a 2 klán között Monro után én is lebeszéltem. Ennek ellenére mégis bejöttek.
|

09-28-2006, 18:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba
|
Ezt kiemelném.
Pár orim repült már anarchba szinte semmiért. Szval erre allergiás vagyok
A másik, törvényszerű ha vki vagy vkik feljutnak a legfőbb helyekre meg is bolondulnak? Tisztára mint a napi politika, mindenki mondd mindent ami rohadtul lényegtelen és csak a másikat járatja la, a külső szemlélő meg vagy röhög (politikában ez nem a legjobb) vagy pislog, mint hal a szatyorban és azt se tudja mitévő legyen.
Cirkusz, igen ez az, kár h a fellépők nem néma erőművészek akiket lehet csodálni, hanem lármás bohócok.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|