![]() |
Szkarabeusz az elnyűhetetlen :)
Sziasztok!
Ez a topic az "ellenzék" számára készült elsősorban, azoknak akiket esetleg érdekel egy "másik verzió" is a dolgokról amik az 1A topjában történnek:) Nem olvastam még át semmit de gyanítom, hogy nemes ellenlábasunk topicja tele van olyan dolgokkal amire nem lehetünk büszkék sem mi sem ők, de nekünk nem célunk a mocsokdobálás legfeljebb némi élcelődés. Remek lenne ha ebben a hangulatban tudnánk irkálni egymásnak, mint játékostársak és nem mint ellenségek ;) A klánunk tagjai jelenleg és akik eddig a segítsénkre voltak a klánban, akikkel több mint egy éve próbálunk valamit tenni az ellen a reménytelennek tűnő dolog ellen, hogy az 1A-ban " 1pártrendszer" legyen orinagyságuk sorrendjében: Gilgamesland - Zou (a rendőrverő) Espanyol - Levi (a nebuló) ***Baba*** - Arwyl (a kocsmatöltelék) Salusa Secundus - Wal (a "gazdaság" motorja) Urlich fov Jungingen - Zsombi a nőcsábász (és egy csendestárs aki súg néha) Vegaland - Szato (a rímfaragó) Bridgeland - Bridge (a kártyás tanárúr) Sharkyland - Cápa (öreg, de nem vén) Könyvmoly - Tibor (aki már nem Tibor hanem Csiga) MySuzyland - God vagy Suzy ahogy teccik (a gyúrós) MonroLand - aki én is lehetnék akár :) (a kopasz kocsmáros) Elfborg - Terror Miki (az éjjelibagoly) És még páran mások akik besegítenek ha éppen fájdalmaink vannak, de annyira nem érnek rá, hogy folyamatosan melletünk játszanak. Mindenesetre köszönjük mindenkinek akik segítettek az utunkon :) |
Ha jól értettem, kedves Monro,
Feladatom RÍMFARAGÓ ? Ha nem érek nektek csak ennyit, Megyek kiürítem a Klánrakit ;) Nem hagyok ott egyebet, Csak Szkarabeusz eledelt. Arra azért elég lesz az is, Hogy ne mutathasson egy kecske fityiszt :) Örülök ennek az új topicnak, Kik akarnak itt tanulhatnak. Mi nem titkolunk el semmit, Remélem a játékhoz is adunk valamit :) Egyszer reméljük változik majd a teteje, Ez mindennek még csak az kezdete. A kérdésre nem mindig rím lesz a válasz, Topicot belátásod szerint válassz ! :eek: |
Ja, en tanulni akarok.... mit lehet itt tanulni? :)
|
Quote:
Megtanítlak ultizni ha még nem tudsz :) Ha tudsz akkor gyere le hozzánk a sörözőbe csütörtökönként és megtanítlak hullarészegen ultizni :D |
Nem is merem leírni mennyire be lehet rúgni ulti közben :) Sőt van, hogy még ultizni sem kell hozzá :D :D:D
|
Quote:
Szato a rímfaragóknak igen jelentős szerepük volt a csaták elött és háborúk alatt abban a korban amikoris lovasság meg íjászbrigádok tették a dolgukat a csatatéren, ugyhogy ne becsüld alá a szereped! Gondolj csak a mi Petőfinkre micsoda karizma volt :D (22cm) :D |
Örülök, hogy Monro megjelent ezen a fórumon! Tényleg! :)
Csak megfontoltan írkálj! Kár lenne, ha törölnének... |
Quote:
a piat szeretem, ultizni nem tudok, csak pokerezni es sakkozni, de hat mindent meg lehet tanulni... cserebe megtanithatlak sakkozni mondjuk :D Hova is kell menni? :) |
Quote:
Van kinek az 1/A nem a végső. Kik inkább 2000 kört töltenek a B-ben, És nem részesülnek az 1/A élményben. Azoknak szólt e sor, hogy bátorodjanak, A Klánháborúktól meg ne tántorodjanak! Ki nem játszott még fennt, van mit tanulnia, A topicban senkinek se kell marhulnia. Rem(élem) Rem(edy) válaszom kielégít, A Topicban eligazodni számodra segít. A kocsma helye ha valóban érdekel, Dobd meg a topic gazdát priviben egy zölddel! Ha szerencséd van nem csak őt találod ott, Wand is lenyomott már ott egy pár Grundot:) :eek: |
Quote:
NEkem is uj élmény ennyi belémfojtott szó után szabadon írkálni :D Rem: 1138 Bp. Gyöngyösi sétány 6. a DunaPlázához van közel 300m kb. Szkarabeusz Söröző (de még nincs táblája) Majd ha lesz időm szervezek valami komplexebbet, de amíg nem addig is szívesen látok bárkit akit érdekel. Csütörtökönként 6-11-ig kb mindig ott vagyok pár emberkével:) Ha nagyon kell internethozzáférés is van már :D |
All times are GMT +1. The time now is 22:28. |