Na szerintem aki nem tud semmit a témáról az ne szóljon bele.. 
röviden annyi a dolog aki nem értené h miért lett... 
ahogy írták mi kimentünk támadni klánnal úgy h kiraktunk pár orit leadtunk majd 2100 hekit ezért..ők táamdtak majd visszafedeztünk... 
ezt ők is bármikor megtehették volna de nem tették..cserébe annyi kértünk h támogassanak minekt kis katonával de erre az jött " nekünk nincsen" ... 
a klánunk úgy gondolta közös megegyezés alapján h akkor ne is fedezzenek a mi segítségünkkel amikor ők semmit nem tettek az ügy érdekében..vártak h mi lesz...mivel szerintem h  mi kockázatunk azzal h  kitámadunk földet adunk le nehogy máá ők legyenek azok röhögve akkor 0 költséggel fedezzenek..ebből nem kérünk köszönöm..ja és h nem 5ször vertétek be a törpét gratulálok..büszkék lehettek rá... jötettek volna rám suzyra vagy babára.. másik h arwylt azért leszólni mert életében elöszőr küldte el a klánsereget szerintem nagyon nem fair..úgynúgy kivette a részét monro idején is a számolásokl bontásokból..attól h nem ő votl a vezér lehet úgyanolyan jóó játékos mint bárkimás na pont...ucsóó hozzászólásom volt-e témában... 

|