Quote:
Originally Posted by McLoad
Nem voltam a 2/b elsö helyén (még  ) de nem is verem a melem (9)-el. Aki ezt akarja az küzdjön meg érte. Egy érvemet eddig modszeresen kihagytad: Mi haszna van 5.-6.-7.... személyiségeknek????? Mindenki belátja, hogy semmi (vagy balról közelit a 0-hoz  ). Ha le lehet mondani a személyiségekröl/számokról mi haszna a számoknak? Elárulom ezt is neked az, hogy verjük vele a melünket. Én meg erre azt ajánlom, hogy csak az verje a melét aki meg is érdemli...Melesleg mivel 5 szint van és még több csoport elfér egy más mellet 5 illetve több (9)-es is.
Anyira ellene vagy ennek áruld már el hány személyisged van 
|
Egyszerű, van 1/a-ban orim, amivel küzdök, hogy egyszer elérjem az első helyet (egész klánnal együtt) és nincs más lehetőségem a játékra a többi orimmal, csak ha körbe fordulok... és én is azt mondom, hogy nincs gyakorlati haszna a kék 9-nek, sőt már 6-7-től kezdve sincs (ezt már egyszer leírtam, kár, hogy nem olvastad el), éppen ezért nem értem, hogy mi értelme annak a nehezítésnek, amivel olyasmit nehezítünk aminek nincs sem értelme túl sok, sem gyakorlati haszna (megsúgom amúgy, hogy ha 2/b-ben el tudod érni a 4. helyet akkor az első sem lenne gond, de egy szövit még mindig szétszedsz ezzel, gyakorlatilag a semmiért)...
Tőled meg erre várom a választ, hogy ennek mi értelme ?
Ha ugyanezt az energiát új dolgok, vagy a fajok rendbe tételére használnánk, sokkal többet tennénk a játék játszhatósága érdekében...