|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-13-2006, 08:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
presztizs kérdést minek kell könyiteni?
Leírom még egyszer, hogy 3-4 személyiség fölöt már lényegtelen hogy még kapsz egy plusz személyiséget vagy sem. Tehát az a kérdés hogy az a célunk, hogy minél több (9)-es rohangáljon vagy az hogy tényleg csak azok kapják meg akik a "piramis" csucsán vannak? Én ez utobbira szavazok.
|

09-13-2006, 08:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Leírom még egyszer, hogy 3-4 személyiség fölöt már lényegtelen hogy még kapsz egy plusz személyiséget vagy sem. Tehát az a kérdés hogy az a célunk, hogy minél több (9)-es rohangáljon vagy az hogy tényleg csak azok kapják meg akik a "piramis" csucsán vannak? Én ez utobbira szavazok.
|
Ha lényegtelen, hogy kapsz e még személyiséget vagy sem, akkor miért lényeges az, hogy mennyien vannak akiknek 4-nél több van?
A piramis csúcsán lehetsz 1 személyiséggel is, ez nem kék szám függő...
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 08:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ha lényegtelen, hogy kapsz e még személyiséget vagy sem, akkor miért lényeges az, hogy mennyien vannak akiknek 4-nél több van?
A piramis csúcsán lehetsz 1 személyiséggel is, ez nem kék szám függő...
|
Azért mert presztizs kérdés és ami presztizs kérdés arra nincs mindenkinek szüksége. Az olipiákon, világ versenyeken se 20 százméteres olimpiai/világ bajnok van csak 1. Minek kell nekünk az, hogy itt 20 (9)-es legyen? Ja mert akkor mi olyan nagy fiunak érezük magunkat töle. Akkor meg küzdjünk is meg érte ne azt várjuk, hogy fotelbe hozzák nekünk az aranyérmet...
|

09-13-2006, 08:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Azért mert presztizs kérdés és ami presztizs kérdés arra nincs mindenkinek szüksége. Az olipiákon, világ versenyeken se 20 százméteres olimpiai/világ bajnok van csak 1. Minek kell nekünk az, hogy itt 20 (9)-es legyen? Ja mert akkor mi olyan nagy fiunak érezük magunkat töle.
|
Aham, szóval akkor nézzük a te érvelésedet... mivel ugyibár a versenyeken csak 1. első van, ezért akkor mivel kék 9-es már van, nem is kell több, tehát senki sem érhesse el, mert az már van. Tehát mindenből csak 1 lesz összesen, így nem elsz gond az egésszel, hisz letudva... ezt ugye nem gondoltad komolyan...
Quote:
Akkor meg küzdjünk is meg érte ne azt várjuk, hogy fotelbe hozzák nekünk az aranyérmet...
|
Megkérdezném tőled, hogy mégis voltál e már első mondjuk a 2/b-ben? Ha igen, akkor nem írnál olyat, hogy oda nem kell küzdeni, hogy feljuss... vagy a legtöbb csoport első helyére, vagy akárcsak a top 1-4be...
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 09:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Aham, szóval akkor nézzük a te érvelésedet... mivel ugyibár a versenyeken csak 1. első van, ezért akkor mivel kék 9-es már van, nem is kell több, tehát senki sem érhesse el, mert az már van. Tehát mindenből csak 1 lesz összesen, így nem elsz gond az egésszel, hisz letudva... ezt ugye nem gondoltad komolyan...
Megkérdezném tőled, hogy mégis voltál e már első mondjuk a 2/b-ben? Ha igen, akkor nem írnál olyat, hogy oda nem kell küzdeni, hogy feljuss... vagy a legtöbb csoport első helyére, vagy akárcsak a top 1-4be...
|
Nem voltam a 2/b elsö helyén (még  ) de nem is verem a melem (9)-el. Aki ezt akarja az küzdjön meg érte. Egy érvemet eddig modszeresen kihagytad: Mi haszna van 5.-6.-7.... személyiségeknek????? Mindenki belátja, hogy semmi (vagy balról közelit a 0-hoz  ). Ha le lehet mondani a személyiségekröl/számokról mi haszna a számoknak? Elárulom ezt is neked az, hogy verjük vele a melünket. Én meg erre azt ajánlom, hogy csak az verje a melét aki meg is érdemli...Melesleg mivel 5 szint van és még több csoport elfér egy más mellet 5 illetve több (9)-es is.
Anyira ellene vagy ennek áruld már el hány személyisged van 
|

09-13-2006, 09:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem voltam a 2/b elsö helyén (még  ) de nem is verem a melem (9)-el. Aki ezt akarja az küzdjön meg érte. Egy érvemet eddig modszeresen kihagytad: Mi haszna van 5.-6.-7.... személyiségeknek????? Mindenki belátja, hogy semmi (vagy balról közelit a 0-hoz  ). Ha le lehet mondani a személyiségekröl/számokról mi haszna a számoknak? Elárulom ezt is neked az, hogy verjük vele a melünket. Én meg erre azt ajánlom, hogy csak az verje a melét aki meg is érdemli...Melesleg mivel 5 szint van és még több csoport elfér egy más mellet 5 illetve több (9)-es is.
Anyira ellene vagy ennek áruld már el hány személyisged van 
|
Egyszerű, van 1/a-ban orim, amivel küzdök, hogy egyszer elérjem az első helyet (egész klánnal együtt) és nincs más lehetőségem a játékra a többi orimmal, csak ha körbe fordulok... és én is azt mondom, hogy nincs gyakorlati haszna a kék 9-nek, sőt már 6-7-től kezdve sincs (ezt már egyszer leírtam, kár, hogy nem olvastad el), éppen ezért nem értem, hogy mi értelme annak a nehezítésnek, amivel olyasmit nehezítünk aminek nincs sem értelme túl sok, sem gyakorlati haszna (megsúgom amúgy, hogy ha 2/b-ben el tudod érni a 4. helyet akkor az első sem lenne gond, de egy szövit még mindig szétszedsz ezzel, gyakorlatilag a semmiért)...
Tőled meg erre várom a választ, hogy ennek mi értelme ?
Ha ugyanezt az energiát új dolgok, vagy a fajok rendbe tételére használnánk, sokkal többet tennénk a játék játszhatósága érdekében...
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 09:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Egyszerű, van 1/a-ban orim, amivel küzdök, hogy egyszer elérjem az első helyet (egész klánnal együtt) és nincs más lehetőségem a játékra a többi orimmal, csak ha körbe fordulok... és én is azt mondom, hogy nincs gyakorlati haszna a kék 9-nek, sőt már 6-7-től kezdve sincs (ezt már egyszer leírtam, kár, hogy nem olvastad el), éppen ezért nem értem, hogy mi értelme annak a nehezítésnek, amivel olyasmit nehezítünk aminek nincs sem értelme túl sok, sem gyakorlati haszna (megsúgom amúgy, hogy ha 2/b-ben el tudod érni a 4. helyet akkor az első sem lenne gond, de egy szövit még mindig szétszedsz ezzel, gyakorlatilag a semmiért)...
Tőled meg erre várom a választ, hogy ennek mi értelme ?
Ha ugyanezt az energiát új dolgok, vagy a fajok rendbe tételére használnánk, sokkal többet tennénk a játék játszhatósága érdekében...
|
Az az értelme, hogy a számocskákat kinevezük annak amit jellenleg is betölt 3-4 fölött vagyis "tudás szintnek" (nem szó szerint értendö). Akinek kell (9) az küzdjön meg érte ha nem akarja verni a melét vele mondjon le róla...
Mellesleg ha azt az energiát amit tizen vagy huszon valáhány oldalon keresztül arra fordittotál, hogy egyedül (esetlég még valaki) megvétozd a top1-et másra forditod akkor biztos, hogy nem 5 hanem csak 3 orámba telt volna végig olvasni a hozzá szolásokat. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|