|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-13-2006, 09:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ugyanakkor megkérnélek, ugyan mondj már nekem olyan sok kék számmal rendelkező játékost, aki veri a mellét, hogy neki mennyi van....  .
|
Fegya. vagy 200 oldalal elörébb beismerte, hogy ez verseny!
Ha le lehet mondani a kék számokról és 3-4 személyiség fölöt már fölösleges és szerinted nem melveregetés akkor miért fogják tartani???? (Légyszi értelmezd a kérdés minden részét és ne nézz már hülyének.)
|

09-13-2006, 09:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Fegya. vagy 200 oldalal elörébb beismerte, hogy ez verseny!
Ha le lehet mondani a kék számokról és 3-4 személyiség fölöt már fölösleges és szerinted nem melveregetés akkor miért fogják tartani???? (Légyszi értelmezd a kérdés minden részét és ne nézz már hülyének.)
|
Fegy azt írta, hogy egymás közötti verseny, azok között akik kék számmal rendelkeznek már most! De tőle se hallhattál melldöngetést, hogy bezzeg ő mennyivel ügyesebb mert több kék száma van mint a másiknak... és miért "fogják tartani"? Megint leírom... mert ez a mellékhatása annak, pld, hogy ha valaki komolyabban játszik az 1/a-ban, de ugyanakkor más orikkal is küzd egyéb szinteken! Nekem is van kék számos orim 2, két teljesen különböző játékstílusú csoportban, de egyik sem azért, mert le akarok győzni bárkit is a kék szám versenyben...
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 09:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Fegy azt írta, hogy egymás közötti verseny, azok között akik kék számmal rendelkeznek már most! De tőle se hallhattál melldöngetést, hogy bezzeg ő mennyivel ügyesebb mert több kék száma van mint a másiknak... és miért "fogják tartani"? Megint leírom... mert ez a mellékhatása annak, pld, hogy ha valaki komolyabban játszik az 1/a-ban, de ugyanakkor más orikkal is küzd egyéb szinteken! Nekem is van kék számos orim 2, két teljesen különböző játékstílusú csoportban, de egyik sem azért, mert le akarok győzni bárkit is a kék szám versenyben...
|
Mondtam, hogy értelmezd a kérdés minde részét  Ha LE LEHET MONDANI ROLA részt kihagytad 
|

09-13-2006, 09:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Mondtam, hogy értelmezd a kérdés minde részét  Ha LE LEHET MONDANI ROLA részt kihagytad 
|
Nem hagytam ki, csak egyszer azt már mondtam, hogy tetszik ez az ötleted, de ez nem ugyanaz mint amiről beszélünk, mégpedig, hogy mennyi legyen a szükséges helyezés ahhoz, hogy egyáltalán megkaphasd azt a kék számot, amit el akarsz dobni... 
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 10:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Mondom, én Atis legnehezebb %-os ötletével is egyet értek, ha a kék 9-nél 1-4 hely szerepel és nem csak az első hely... na meg, ha nem kötelező miatta 1/a-ba menni, hanem a 2/b-ből is meg lehet csinálni.
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 11:47
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Mondom, én Atis legnehezebb %-os ötletével is egyet értek, ha a kék 9-nél 1-4 hely szerepel és nem csak az első hely... na meg, ha nem kötelező miatta 1/a-ba menni, hanem a 2/b-ből is meg lehet csinálni.
|
Bar korabban azt mondtam, ebbe nem szolok bele, a szazalekokba nem is, de a top1 v. top4 vita parttalan.
Pedig a ket dolog szinte ugyanaz, azzal a kulonbseggel, hogy a top4 nem szakitja szet a szoviket. De feljutni epp olyan nehez top4-be, mint top1-be, mivel ott fent mindig 4 osszetarto emberke ucsorog (kivetel lehet, de nem szamottevo).
Lehet hogy vannak csoportok, ahol lehetetlen felkerulni top1-be (v. top4-be), de aki mar 8x korbefordult, az tudja mely csoportokat kerulje el, igy ha az ujabb fordulas a cel, es nem az adott nehez csoportban valo jatek, akkor meg tudja oldani kulonosebb nehezseg nelkul.
A nagyon kis %-os feltetelek helyett viszont szerintem mindenkepp konkret helyezeshez kene kotni a feltetelt, es nem %-hoz, maskepp nagy kulonbsegek fognak realizalodni akar egy 4%-os feltetelnel is. Csoportszinten egysegesebb lenne pl. topx% helyett aztmondani, hogy top10, vagyis legyen az elso 10 orszag kozt.
Velemeny?
|

09-13-2006, 11:54
|
Member
|
|
|
|
nem értem minek ragozni ezt a komplett kék9es szövit?
mert előfordulhat, hogy netán 5 év múlva lesz egy ilyen??
volt valami Alpha centauris rizstermesztés.. valóban ennyi erővel annak is lehetne nyitni egy topicot
Ati írja fel magának, hogy majd 5év múlva nézze meg van e rá esély.. ha igen akkor iktassa majd akkor be a játékba, hogy ha a kék 9es orinak kék 9es szövije van és az van az első helyen, akkor léphessen a második helyről.
|

09-13-2006, 10:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Nem hagytam ki, csak
|
...egyszerre 3 érvre nem tudsz figyelni csak 2-re
Akinek van kedve érdemi vitáhóz azzal folytatom.
|

09-13-2006, 10:31
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
En Mcload javaslatait es %-jait tamogatom! 
Ha vki ennyire szeretne gyarapitani a kek szamjait mondjuk (5) vagy (6) felett, akkor kuzdjon meg erte.
Auu, amire a szovitek eleri a (9)-s szemelyiseget, addigra be lesz vezetve a kek szam lemondas....igy ha ugy erzitek, hogy varazslo es tolvaj szemelyiseg nem kell, akkor csak max. (7)-esek lesztek :P
|

09-13-2006, 09:55
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
A személyiségek "eldobása" téma úgy látom mindenkinek tetszik valamilyen formában. Most azonban amondó vagyok, hogy ezt tegyük félre, és koncentráljunk a továbblépéshez szükséges top%-ok és top helyezések kérdésére, hiszen ez az, ami szorosan összefügg az eredeti javaslattal. A személyiségek eldobására visszatérünk később.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|