Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-13-2006, 09:46
McLoad McLoad is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
Ugyanakkor megkérnélek, ugyan mondj már nekem olyan sok kék számmal rendelkező játékost, aki veri a mellét, hogy neki mennyi van.... .
Fegya. vagy 200 oldalal elörébb beismerte, hogy ez verseny!

Ha le lehet mondani a kék számokról és 3-4 személyiség fölöt már fölösleges és szerinted nem melveregetés akkor miért fogják tartani???? (Légyszi értelmezd a kérdés minden részét és ne nézz már hülyének.)
Sponsored Links
Old 09-13-2006, 09:50
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Fegya. vagy 200 oldalal elörébb beismerte, hogy ez verseny!

Ha le lehet mondani a kék számokról és 3-4 személyiség fölöt már fölösleges és szerinted nem melveregetés akkor miért fogják tartani???? (Légyszi értelmezd a kérdés minden részét és ne nézz már hülyének.)
Fegy azt írta, hogy egymás közötti verseny, azok között akik kék számmal rendelkeznek már most! De tőle se hallhattál melldöngetést, hogy bezzeg ő mennyivel ügyesebb mert több kék száma van mint a másiknak... és miért "fogják tartani"? Megint leírom... mert ez a mellékhatása annak, pld, hogy ha valaki komolyabban játszik az 1/a-ban, de ugyanakkor más orikkal is küzd egyéb szinteken! Nekem is van kék számos orim 2, két teljesen különböző játékstílusú csoportban, de egyik sem azért, mert le akarok győzni bárkit is a kék szám versenyben...
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 09:55
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Fegy azt írta, hogy egymás közötti verseny, azok között akik kék számmal rendelkeznek már most! De tőle se hallhattál melldöngetést, hogy bezzeg ő mennyivel ügyesebb mert több kék száma van mint a másiknak... és miért "fogják tartani"? Megint leírom... mert ez a mellékhatása annak, pld, hogy ha valaki komolyabban játszik az 1/a-ban, de ugyanakkor más orikkal is küzd egyéb szinteken! Nekem is van kék számos orim 2, két teljesen különböző játékstílusú csoportban, de egyik sem azért, mert le akarok győzni bárkit is a kék szám versenyben...
Mondtam, hogy értelmezd a kérdés minde részét Ha LE LEHET MONDANI ROLA részt kihagytad
Old 09-13-2006, 09:59
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Mondtam, hogy értelmezd a kérdés minde részét Ha LE LEHET MONDANI ROLA részt kihagytad
Nem hagytam ki, csak egyszer azt már mondtam, hogy tetszik ez az ötleted, de ez nem ugyanaz mint amiről beszélünk, mégpedig, hogy mennyi legyen a szükséges helyezés ahhoz, hogy egyáltalán megkaphasd azt a kék számot, amit el akarsz dobni...
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 10:01
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Mondom, én Atis legnehezebb %-os ötletével is egyet értek, ha a kék 9-nél 1-4 hely szerepel és nem csak az első hely... na meg, ha nem kötelező miatta 1/a-ba menni, hanem a 2/b-ből is meg lehet csinálni.
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 11:47
[Qpe_] [Qpe_] is offline
Junior Member

Quote:
Mondom, én Atis legnehezebb %-os ötletével is egyet értek, ha a kék 9-nél 1-4 hely szerepel és nem csak az első hely... na meg, ha nem kötelező miatta 1/a-ba menni, hanem a 2/b-ből is meg lehet csinálni.
Bar korabban azt mondtam, ebbe nem szolok bele, a szazalekokba nem is, de a top1 v. top4 vita parttalan.
Pedig a ket dolog szinte ugyanaz, azzal a kulonbseggel, hogy a top4 nem szakitja szet a szoviket. De feljutni epp olyan nehez top4-be, mint top1-be, mivel ott fent mindig 4 osszetarto emberke ucsorog (kivetel lehet, de nem szamottevo).
Lehet hogy vannak csoportok, ahol lehetetlen felkerulni top1-be (v. top4-be), de aki mar 8x korbefordult, az tudja mely csoportokat kerulje el, igy ha az ujabb fordulas a cel, es nem az adott nehez csoportban valo jatek, akkor meg tudja oldani kulonosebb nehezseg nelkul.
A nagyon kis %-os feltetelek helyett viszont szerintem mindenkepp konkret helyezeshez kene kotni a feltetelt, es nem %-hoz, maskepp nagy kulonbsegek fognak realizalodni akar egy 4%-os feltetelnel is. Csoportszinten egysegesebb lenne pl. topx% helyett aztmondani, hogy top10, vagyis legyen az elso 10 orszag kozt.
Velemeny?
Old 09-13-2006, 11:54
wand wand is offline
Member

nem értem minek ragozni ezt a komplett kék9es szövit?
mert előfordulhat, hogy netán 5 év múlva lesz egy ilyen??
volt valami Alpha centauris rizstermesztés.. valóban ennyi erővel annak is lehetne nyitni egy topicot

Ati írja fel magának, hogy majd 5év múlva nézze meg van e rá esély.. ha igen akkor iktassa majd akkor be a játékba, hogy ha a kék 9es orinak kék 9es szövije van és az van az első helyen, akkor léphessen a második helyről.
Old 09-13-2006, 10:07
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Nem hagytam ki, csak
...egyszerre 3 érvre nem tudsz figyelni csak 2-re

Akinek van kedve érdemi vitáhóz azzal folytatom.
Old 09-13-2006, 10:31
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

En Mcload javaslatait es %-jait tamogatom!
Ha vki ennyire szeretne gyarapitani a kek szamjait mondjuk (5) vagy (6) felett, akkor kuzdjon meg erte.
Auu, amire a szovitek eleri a (9)-s szemelyiseget, addigra be lesz vezetve a kek szam lemondas....igy ha ugy erzitek, hogy varazslo es tolvaj szemelyiseg nem kell, akkor csak max. (7)-esek lesztek :P
Old 09-13-2006, 09:55
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

A személyiségek "eldobása" téma úgy látom mindenkinek tetszik valamilyen formában. Most azonban amondó vagyok, hogy ezt tegyük félre, és koncentráljunk a továbblépéshez szükséges top%-ok és top helyezések kérdésére, hiszen ez az, ami szorosan összefügg az eredeti javaslattal. A személyiségek eldobására visszatérünk később.

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules