Quote:
Originally Posted by siQ
Nem tudom olvasod-e amit irok. Pont ez az, hogy a jelenlegi rendszerben nem kellenek, de amugy én örülnék ha többféle dologgal szinesedne a játék.
|
A színesítés nem feltétlen jelenti azt, hogy bazi erős szemeket hozunk a játékba. Színesíteni például az építész is tökéletes.
Mit hoznál be pl, ami most hiányzik?
Quote:
Originally Posted by siQ
Nem esnék kétségbe semmilyen változtatás hatására, az adott lehetőségből megpróbálnám kihozni a maximumot. Nem mellesleg szerintem a több szemesek közül a legtöbben személyiség nélkül is csont nélkül megtudnák csinálni a fordulást. Aki meg supportra ír szabályváltozás miatt azt csak sajnálni tudom.
|
Hát azért van egy 3 szemes hadis orim, mondjuk ork vándor + tudós + tábornok, belépek és azt látom, hogy válasszak szemet, jó valasztom a vándort, aztán a tudóst, hopsz! Miért nem tudok tudóst választani? Azért elég sok felháborodott ember lenne... és valamilyen szinten megérteném...
Quote:
Originally Posted by siQ
Nem lenne diszkrimináció. Tolvaj félelfnek is sokkal kevesebbet ér mint a Tudós. Viszont lehetne olyan tolvaj szemcsi, ami hasonlóan erős mint a Tudós és akkor félelfnél lenne alternativád első személyiségre.
|
Szóval akkor orkkal lehetnék tudós+tábi egyszerre? Összesen 20% * 5% bónuszt kapnék támadásra, és ezt megengedné a Ti korlátozásotok, míg a tudós + vándort nem?
Tolvaj szemcsi erősítése? Lopjon hekit, vagy mi?

Nem lehet így is elég hatékonyan tolvajkodni?