Quote:
Originally Posted by Princ
Ez azt jelenti hogy bár mondjuk tudós szemmel könnyebb győzni, meg vándor szemmel is könnyebb, de két vándor esetén már nem olyan előny ha az egyik tudós is? Remélem nem forgattam ki semmit, de mintha ez ezt jelentené.
|
nem, vándor szemmel nem könnyebb győzni, egyszerűen kényelmesebb...

3 körre is kiüthetsz, ha erősebb vagy. Attól még ugyanúgy legyűröd.
(amúgy "két vándor esetén már nem olyan előny ha az egyik tudós is?", itt gondolom két szemről beszélsz, csak már Neked is késő van, nem csak nekem...

)
Quote:
Originally Posted by Princ
Attól hogy elfelejtetted, még sokminden itt volt és marad is, nem csak a pillanat számít.  Viszont jó hogy rávilágítasz, hisz ez ebből a szemszögből nézve nem is a szemek kiegyenlítése, hanem a fajok egybemosása. Amennyiben a mostani tábit az orkhoz rendeljük.
Sztm jobb ha megmaradnak a faji különbségek, elutasítom a hódító-globalizációt! 
|
Olyan szempontból jobban kiegyenlítené a személyiség használatát, hogy nem csak az egy fajhoz rendelünk egy személyiséget. Szükség szerint a többinek is jól fog jönni, viszont arányaiban megmaradnak a dolgok. Értem ezt úgy, hogy a gnóm nem lesz erősebb az orknál...

Az ork faj leírásánál nincs ott, hogy csak ezzel vehetem fel a tábit... nincs "hozzárendelve"... más kérdés, hogy a többivel nem nagyon éri meg...

Ha viszont a végén duplázna egyet (asszem valahogy így volt a javaslatban), akkor megérné
kiegészítés: egyenlőre még nem fontoltam meg teljesen, de érdekesen hangzik ez a javaslat... se mellette, se ellene nem vagyok.