Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-07-2008, 15:06
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ezzel a semmit sehova módszerrel az a baj, hogy így célpontot csinálunk a védett taggal rendelkező szövikből. Aki elsőnek lépett fel, az biztos számíthat rá, hogy leütik a többiek mellől amint kijön védelem alól, és egyedül kell szembenézzen egy szövivel. Szal szerintem a védekezésnek közösnek kéne maradnia.
Valahol egyetértek. Mert ha nem lehet védelmet elhívni, akkor:
A ori fellép mfként, többiek is fellépnek mindenki mf marad, míg le nem jár a védelem. És Ha A ori ütni akar, akkor a többiek pedig szépen elmondják, mit láttak a gömbökön.

Míg ha védelmet lehet elhívni, de támadást nem, akkor talán megéri szövibe lépni egyből.
Old 04-07-2008, 15:08
Hani's Avatar
Hani Hani is offline
Junior Member

Longevity: 88%

Nos azért feltennék Hüpinek egy kérdést. Ha jól olvastam akkor Te is éltél ezzel a lehetőséggel, akkor nem lenne kicsit őnző dolog megfosztani a többi embert is ettől?

Ez a lehetőség minden szövisnek rendelkezésére áll. De mindezek ellenére sztem nem olyan gyakori eset, hogy meg kellene vétózni. Mert egyrészt egy jó szövi kell hozzá és lehetőleg az egyik tagnak 72 órán keresztül gépközelben kell lennie. Ami elég sokat kivesz az emberből, kevés alvás stb...

Nem tudom ki írta, hogy nem túl etikus ez a többi orival szemben, de ha valakinek sikerül(t) felmennie a topba termeli és összeírt jópár millia tekit majd minden szinten leújrázza magát és a pénzét ide-oda tologatja az nem etikántlan? Mire felér az A-ba hatványozódik a pénze. Ez persze egy többszemélyes orival aminek már van vagy 10-20 újrázási lehetősége még fokozni lehet. Én is ismerek ilyen embereket akik csak a lóvét viszik fel A-ba. De gondolom a többségnek ez nem idegen.

De visszatérve az eredeti témához. Megvalósul, hogy védelem alatt nem lehet támadó seregnek pacikat küldeni csak íjjakat. Visszatér minden a normál kerékvágásba. Adott 2 szövi akik egymásnak esnek, az egyik fél elvérzik de nagyon és netalán 2en újráznak is. Most akkor a másik 2vel mi lesz?Csak védekezni tudnak majd de támadni nem? Ha egyáltalán lesz módjuk segítséget kérni.
Sztem át kellene gondolni azt, hogy mit nyerhetne a "Hód" ezzel a változtatással és mit veszíthetne.

De ha mégis Hüpinek adnak igazat akkor fedezni se lehessen védelem alatt és szinet lépni se lehessen ha van útban fedezés Mert aki ügyes az mostmár 4 maxot tudna fedezni, vagy tévedek?
Reply With Quote
Old 04-07-2008, 15:11
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Ezzel a semmit sehova módszerrel az a baj, hogy így célpontot csinálunk a védett taggal rendelkező szövikből. Aki elsőnek lépett fel, az biztos számíthat rá, hogy leütik a többiek mellől amint kijön védelem alól, és egyedül kell szembenézzen egy szövivel. Szal szerintem a védekezésnek közösnek kéne maradnia.
Ezt ertem, de ez esetben teljesen felesleges megbonyolitani azzal, hogy ne kerhessen. Kerhessen, csak tamadni ne vihessen semmit.

De en ezt tovabbra sem latom problemanak, mint emlitettem, siman lehet egyszerre lepni, es akkor semmi gond.
Old 04-07-2008, 15:41
webesc webesc is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Hani View Post
Nos azért feltennék Hüpinek egy kérdést. Ha jól olvastam akkor Te is éltél ezzel a lehetőséggel, akkor nem lenne kicsit őnző dolog megfosztani a többi embert is ettől?

Ez a lehetőség minden szövisnek rendelkezésére áll. De mindezek ellenére sztem nem olyan gyakori eset, hogy meg kellene vétózni. Mert egyrészt egy jó szövi kell hozzá és lehetőleg az egyik tagnak 72 órán keresztül gépközelben kell lennie. Ami elég sokat kivesz az emberből, kevés alvás stb...

Nem tudom ki írta, hogy nem túl etikus ez a többi orival szemben, de ha valakinek sikerül(t) felmennie a topba termeli és összeírt jópár millia tekit majd minden szinten leújrázza magát és a pénzét ide-oda tologatja az nem etikántlan? Mire felér az A-ba hatványozódik a pénze. Ez persze egy többszemélyes orival aminek már van vagy 10-20 újrázási lehetősége még fokozni lehet. Én is ismerek ilyen embereket akik csak a lóvét viszik fel A-ba. De gondolom a többségnek ez nem idegen.

De visszatérve az eredeti témához. Megvalósul, hogy védelem alatt nem lehet támadó seregnek pacikat küldeni csak íjjakat. Visszatér minden a normál kerékvágásba. Adott 2 szövi akik egymásnak esnek, az egyik fél elvérzik de nagyon és netalán 2en újráznak is. Most akkor a másik 2vel mi lesz?Csak védekezni tudnak majd de támadni nem? Ha egyáltalán lesz módjuk segítséget kérni.
Sztem át kellene gondolni azt, hogy mit nyerhetne a "Hód" ezzel a változtatással és mit veszíthetne.

De ha mégis Hüpinek adnak igazat akkor fedezni se lehessen védelem alatt és szinet lépni se lehessen ha van útban fedezés Mert aki ügyes az mostmár 4 maxot tudna fedezni, vagy tévedek?
Megértem,hogy pont te véded a jelenlegi helyzetet.
(A nicked sokat elárul)
Jelen topic nem a védelem alatti fedezésről szól....
Átgondoltam mit nyerhet a módosítással a Hód:Az esélytelenség megszűnését.
Azzal példálózni,hogy vannak még ezen kívül is kiskapuk elég gyenge.
Mondj olyat ami valóban szükségessé teszi,hogy így maradjon ahogy most van.
Reply With Quote
Old 04-07-2008, 15:53
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:

1. elmennek szabira, az lesz. (bar eleg ritka hogy uj ujrazik vki, hogy kozben semmit sem haladt felfele) mindenesetre ez eleg legbolkapott ellenervnek tunik...

2. A fedezessel nem utsz be ugy masokat, hogy eselyuk nem lesz visszavagni, ennek semmi koze az egeszhez...

3. Semmit sem veszithetne, de ha szerinted igen, varom az indokaid...
Old 04-07-2008, 15:57
Grabi Grabi is offline
Member

rendkívül rossz példát hoztál, mert tartalékolást, termelést nem tiltja senkinek, semmi, mindenkinek teljesen nyílt, van rá lehetősége. csak az egyéni ill. szövetséges aktivitástól, játéktudástól függ...

ezzel szemben olyan ország akit szinte nem lehet beütni, de ő beüt az ritka és a másiknak nincs rá lehetősége. itt van a kutya alapvetően elásva.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 04-07-2008, 16:09
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:

Valamit félreértettél: Grabi nem élt ezzel a lehetőséggel.

A hód rengeteget vesztett ezzel a változtatással. Mármint a 25%-al. Bevallom, eleinte nekem is tetszett, de valójában öli a játékot. Ne mondd, hogy a hódnak az az érdeke, hogy sérthetetlen szövik masírozzanak felfele. Ami engem illet, szintlépéskor szintén el fogom játszani ezt, mert hülye lennék, ha nem élnék a lehetőséggel, és még nagyon sokan el fogják. Most ti üttök így. de ha a te szövid lesz legközelebb az akiket sorra bevernek a felfele haladók, és legfeljebb a fogatokat tudjátok csikorgatni, akkor is megvéded ezt a képtelen helyzetet?
Old 04-07-2008, 16:23
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by webesc View Post
Mondj olyat ami valóban szükségessé teszi,hogy így maradjon ahogy most van.
Nem neki kell győzködni,hanem a másik oldalnak.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 04-07-2008, 16:24
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Ami engem illet, szintlépéskor szintén el fogom játszani ezt, mert hülye lennék, ha nem élnék a lehetőséggel, és még nagyon sokan el fogják.
Ezzel a kijelentessel nem ertek egyet, nem lennel hulye.

Ha vki megverhet oregembereket, akik nem tudnak visszautni, elveheti a nyugdijukat, tudva, hogy ugysem bukik le, es nem lesz semmi baja, de megsem teszi meg, akkor hulye? Szerintem nem...
Old 04-07-2008, 16:25
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ezzel a kijelentessel nem ertek egyet, nem lennel hulye.

Ha vki megverhet oregembereket, akik nem tudnak visszautni, elveheti a nyugdijukat, tudva, hogy ugysem bukik le, es nem lesz semmi baja, de megsem teszi meg, akkor hulye? Szerintem nem...
OFF/
Csak politikus

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules