Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-07-2008, 13:24
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Támogatom az alapvetést. A 25%-os részesedés bevezetése óta elképesztő durván el lehet ezt játszani, a célpontoknak meg esélyük sincs tenni ellene semmit. Mint sok más esetben, itt is az zavar, hogy gyakorlatilag tehetetlenül kell a támadást elszenvedni.

Asszem Gee mondott egy olyat, hogy védelmet lehessen küldeni, de ne lehessen hívni. Nekem ez a megoldás se nagyon tetszik, de a jelenlegi állásnál ez is jobb lenne.
Orulok, hogy tamogatod, de az utolso bekezdest nem ertem.
Szerintem az epp olyan lenne, mint most. Termeszetesen amelyik szovi ilyet csinal, az van annyira aktiv, hogy kuldeni is tudjon... (plane ha csak 12 koronkent kell) ( hiszen gombozgetni kell, epitgetni, sereget venni, stb...)
Old 04-07-2008, 13:41
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Orulok, hogy tamogatod, de az utolso bekezdest nem ertem.
Szerintem az epp olyan lenne, mint most. Termeszetesen amelyik szovi ilyet csinal, az van annyira aktiv, hogy kuldeni is tudjon... (plane ha csak 12 koronkent kell) ( hiszen gombozgetni kell, epitgetni, sereget venni, stb...)
Nem lenne teljesen olyan, mert a támadó nem tudja vinni a szövetségeseket harcba, azaz nem tud egy ori felvinni 3 védettet. Ő maga felmehetne továbbra is.
Old 04-07-2008, 14:07
Grabi Grabi is offline
Member

én ezt a szavazásos dolgot hülyeségnek tartom, két okból is:
1. többször olvashattuk nem demokrácia van, atinak tetszik, tetszik, nem, nem
2. mert lehet nagyképűen hangzik, de tudom, hogy helyes a feltevésem és pontosan meg is tudom indkolni. sajnos már megtették előttem
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 04-07-2008, 14:51
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Nem lenne teljesen olyan, mert a támadó nem tudja vinni a szövetségeseket harcba, azaz nem tud egy ori felvinni 3 védettet. Ő maga felmehetne továbbra is.
Ezt Smooth mondta. Most vegulis mire gondolsz? Ha arra hogy tamado sereget nem vihet, akkor valoban kisebb foldozas lenne, de azt nem tartom jonak, de jobb, mint a mostani.

Ha arra, hogy segitseget kerni ne lehessen csak kuldeni, annak nem latom ertelmet, hiszen majd kuld a szovim...

Meg amugyis, ezt nem is ertem, hiszen aki ker segitseget, az mar nincs vedelem alatt...
Szal arra ez nem is vonatkozna...

Szoval akkor egyszerusitve:

Smooth javaslata: tamadasra ne lehessen vinni a vedelem alatt allo orszag seregeit.
Grabi javaslata: egyaltalan ne lehessen sehova vinni.

Szerintem, ha mar valtoztatva lesz, az elso tenyleg csak olyan tuzoltasnak tunik, es igazabol nem latom az ertelmet...
Plusz egy kiskapu arra, hogy egy orit felvigyenek, aztan mire elmennek tole a segito seregek, mar ki is lepett a szovibol es mf lesz...

Last edited by Remedy; 04-07-2008 at 14:54..
Reply With Quote
Old 04-07-2008, 14:52
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 17%
Longevity: 94%

Quote:
Ezt Smooth mondta. Most vegulis mire gondolsz? Ha arra hogy tamado sereget nem vihet, akkor valoban kisebb foldozas lenne, de azt nem tartom jonak, de jobb, mint a mostani.

Ha arra, hogy segitseget kerni ne lehessen csak kuldeni, annak nem latom ertelmet, hiszen majd kuld a szovim...
Talán hogy támadó sereget a 4. nem kérhet a védettektől,de védelmet kérhet ill. küldhet.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 04-07-2008, 14:53
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:

Igen, a szövi küld védelmet. Támadáshoz nem tud segítséget küldeni, azt mindenképpen hívni kell. Ha meg nem tudnak tőle hívni, akkor a földből sem részesül.
Old 04-07-2008, 14:57
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Talán hogy támadó sereget a 4. nem kérhet a védettektől,de védelmet kérhet ill. küldhet.
Ezt nem Gee mondta, hanem Smooth. Talan. :P
Old 04-07-2008, 14:59
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post

Szmúsz felvetése ezért számomra szimpatikus, hogy védelmet tudjon behívni, de támadni ne lehessen védelem alól.

Igaz, Gee is csak hivatkozott rá, bennem meg ez maradt meg.
Old 04-07-2008, 15:00
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Igen, a szövi küld védelmet. Támadáshoz nem tud segítséget küldeni, azt mindenképpen hívni kell. Ha meg nem tudnak tőle hívni, akkor a földből sem részesül.
Szoval, azt mondod, hogy a nem vedelem alatt allo szovi ne kerhessen segitseget a vedelem alatt allo szoviktol se tamadashoz, se vedekezeshez, de a vedelem alatt allo tudjon vedekezesre kuldeni, de tamadashoz ne vihessek el a sereget. Nem bonyolult ez igy egy kicsit?

Es, mint elobb emlitettem, ertelmet sem latom...

En meg mindig maradok ott, hogy semmit ne lehessen sehova, amig vedelem alatt van vki...
Old 04-07-2008, 15:03
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Szoval, azt mondod, hogy a nem vedelem alatt allo szovi ne kerhessen segitseget a vedelem alatt allo szoviktol se tamadashoz, se vedekezeshez, de a vedelem alatt allo tudjon vedekezesre kuldeni, de tamadashoz ne vihessek el a sereget. Nem bonyolult ez igy egy kicsit?

Es, mint elobb emlitettem, ertelmet sem latom...

En meg mindig maradok ott, hogy semmit ne lehessen sehova, amig vedelem alatt van vki...
Ezzel a semmit sehova módszerrel az a baj, hogy így célpontot csinálunk a védett taggal rendelkező szövikből. Aki elsőnek lépett fel, az biztos számíthat rá, hogy leütik a többiek mellől amint kijön védelem alól, és egyedül kell szembenézzen egy szövivel. Szal szerintem a védekezésnek közösnek kéne maradnia.
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules