Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%) 37 41.11%
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%) 53 58.89%
Voters: 90. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-25-2007, 15:14
NoName NoName is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
voltak emberek akik már régebbóta tudták... azért nem egy olyan ütés miatt reklamáltak ahol ez 10% különbség döntött és nem 1-2%... ahogy tudták a bank védelménél is a 20%ot páran... mégis annál mért nem reklamált senki???
Kár, hogy aki 'tudatlan' volt e téren, azt hátrányban volt ezekkel az emberekkel szemben, pedig mindent tudtak, ami a súgóban le volt írva.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-25-2007, 15:16
antitalentum antitalentum is offline
Junior Member

Ami azt illeti, az elf védelmi értéke toronnyal pont kétszerese az ork lovas támadóerejének, s így 1 db elf íjász 2 db ork lovast ver vissza alapból. Tehát 2 db ork lovas kevés 1 db tornyos elf ellen, az elhullás miatt. Azért orkot véve alapul, mert annak a legerősebb a támadóértéke. A többi fajnál ez módosul, természetesen az elf javára. Az elf viszont jóval erősebb varikban pl az orknál, s jó pszichikai védelmet nyújt számára a láthatalanság varázs. Nem kell csak íjászokat s tolikat tartania, annyi varival, mellyel felteszi védővarázsát, s gyakorlatilag sebezhetetlen. 20% véderőtöbblettel is.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 15:18
Cit Cit is offline
Junior Member

szerintem nincs igazán nagy jelentősége annak a 10%-nak. Ha egyszer nem látnak be az elfhez, akkor nincs minek a 20 vagy a 30 %-át venni, tehát, ha egy elf feldühít valakit, akkor úgyis full sereggel fog jönni (valaki még a karbantartó- és takarító személyzetet is küldené ), aztán az ütésből már hozzávetőlegesen látni fogja, hogy milyen védelemmel áll szembe. Ha meg belátnak az elfhez, hát az magára vessen.
Szóval sztem mindegy, hogy 20, vagy 30, a lényeg, hogy a súgóban az álljon, ami a valóságban is van. És, ha 20% lesz a döntés, és építeni kell az elfnek még pár barakkot, meg tornyot, hát így járt, meg kell találni az új arányokat.
A magam részéről átépülök kicsit, legfeljebb kevesebb oriba tudok bemenni a tolijaimmal előzetes ütlegelés nélkül.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 15:19
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
voltak emberek akik már régebbóta tudták... azért nem egy olyan ütés miatt reklamáltak ahol ez 10% különbség döntött és nem 1-2%... ahogy tudták a bank védelménél is a 20%ot páran... mégis annál mért nem reklamált senki???

Akkor ez nagyjából kimeríti a CSALÁS fogalmát, hiszen tudtak egy olyan hibáról, amiről a megtámadott fél nem!
És ezt ki is használták!

És felejtsd el, hogy én is egy barominagy elf vagyok, aki magát védi! NEM! Nem vagyok elf, és nem is terveztem eddig sem, hgoy indítok elf országot.

De aki jogosulatlan előnyt direkt kihasznál mások ellen, az szó szerint csal.

100% vagyok benne, ha te Ember országot indítottál volna, és úgy számolsz, hogy 5x támadóval lehet beártózni, és beártóznának 4x-essel, Te lennél az ELSŐ, aki nagy hangon döngetnéd a support ajtaját, hogy "HOGY IS VAN EZ???"...

FŐLEG, ha az, aki szétártózta az agyadat, TUDTA VOLNA, hogy csak 4x-est véd a varid! És ezt direkt kihasználta ellened!

Hogy is éreznéd magad most? Megcsalva! Kifosztva! Átverve!...

Erről ennyit!
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 15:19
Artúr's Avatar
Artúr Artúr is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
No azért az elf kapcsán se vitték sokan túlzásba a reklamációt.
Valószínüleg nem győzték olvasni a support kimerítően részletes magyarázatait.
Ehh...már megint hozzászóltam.

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták kínaiul; mi realisták meg lőni.

Eladó egy kitűnő állapotban lévő II. világháborús francia karabély. Sosem lőtek vele, egyszer leejtették.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 15:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 19%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Hogy is éreznéd magad most? Megcsalva! Kifosztva! Átverve!...
Tudom, hogy valamiben meg kell halni, és hajrá szívinfarktus, de azért ilyen drámai túlzásokba nem kell esni.
Old 04-25-2007, 15:21
NoName NoName is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by antitalentum View Post
Ami azt illeti, az elf védelmi értéke toronnyal pont kétszerese az ork lovas támadóerejének, s így 1 db elf íjász 2 db ork lovast ver vissza alapból. Tehát 2 db ork lovas kevés 1 db tornyos elf ellen, az elhullás miatt. Azért orkot véve alapul, mert annak a legerősebb a támadóértéke. A többi fajnál ez módosul, természetesen az elf javára. Az elf viszont jóval erősebb varikban pl az orknál, s jó pszichikai védelmet nyújt számára a láthatalanság varázs. Nem kell csak íjászokat s tolikat tartania, annyi varival, mellyel felteszi védővarázsát, s gyakorlatilag sebezhetetlen. 20% véderőtöbblettel is.

Elméletileg sebezhetetlen, gyakorlatilag már párszor beverték őket. Mint korábban írtam, én óriással is bevertem egy MF elfet lefele!! Ami egy kicsit képtelenségnek tartottam.

Sokan abból akarnak elvenni, ami az elf erőssége, akkor vegyünk már e a többi fajból is, mert így nem lenne fer az elf-fel szemben.

És bárhogyis nézzük, eddig 30% volt leírva, akkor maradjon is 30%...
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 15:21
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 19%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Artúr View Post
Valószínüleg nem győzték olvasni a support kimerítően részletes magyarázatait.
Ehh...már megint hozzászóltam.
Nemigen kéne elővennem a lábam ahhoz, hogy az ujjaimon meg tudjam számolni, hogy hányan reklamáltak csata kimenetel miatt...

Oké, olyan volt, hogy tök üres az ország, és jajj, miért ütöttek be ennyiszer. De ez azt hiszem kicsit más kategória.
Old 04-25-2007, 15:22
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

[quote=Cit;90550]szerintem nincs igazán nagy jelentősége annak a 10%-nak. Ha egyszer nem látnak be az elfhez, akkor nincs minek a 20 vagy a 30 %-át venni, ...QUOTE]

GRATULÁLOK DDDDDDDD
Ezen, mint kezdő is szétröhögtem az agyam...

tudod... vannak olyanok, hogy ÉPLISTA, meg TÜZGOLYÓ...

ja, meg általános iskolás matektudás...

Reply With Quote
Old 04-25-2007, 15:22
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by NoName View Post
Kár, hogy aki 'tudatlan' volt e téren, azt hátrányban volt ezekkel az emberekkel szemben, pedig mindent tudtak, ami a súgóban le volt írva.
Szerintem nem kár, ha rájöttem volna, akkor nyilván nem mondom el senkinek, és profitálok belőle.
De ha nem tudod, és nem elf vagy, akkor vagy eleve 30%-kal számolsz és bemész, ekkor ugyebár nem baj, hogy 20% a tényleges. (Ha felemelnék 30-ra, akkor ezentúl is ugyanezt tennéd)

Ha meg elf vagy, akkor a másik vagy 30%-kal számol és úgy jön, akkor se ért semmi kár, vagy kevesebbel jön és befér, ekkor ha jó játékos vagy, akkor rá kell, jönnöd, hogy valami gond van, és azt le is tesztelheted anarchban. (Ha meg annyira mégsem érdekel, akkor viseld a következményeket)

Szóval most, hogy kiderült a valóság, én (mint mindig) a lehető legkisebb javítás híve vagyok, ami jelen esetben az, hogy az elf védelme legyen 30%.
Főleg azért mert jóval többen vannak (szerintem), akik aszerint számoltak, mint akik ismerték a "valóságot".
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules