|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 14:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Sziasztok
Többet nem szólok a témához, mert amit el akartam mondan már elmondtam vagy mások elmondták helyettem.
Csak annyit tennék hozzá, többektöl elhangzott "a súgó hibáját kell javítani".
Nos, ez nem a súgó hibája hanem a programozásé. Mindenki 30%-al számolt, a support is, úgy folytak le támadások/védekezések, stb. Ez a megszokott. A programozási hiba kapcsán vetődött fel Atiban, hogy nem kellene-e gyengíteni az elfet, a hiba/elütés benthagyásával.
Tényleg nem 1/A centrikusan kellene vizsgálni a dolgot, hanem rendszerében. A megbeszélésnek pedig van értelme. Sok olyan játékos van aki nem csak önző módon, hanem sok aspektusban végigondolja a következményeket. Ezért nem kell elsietni a döntést.
|

04-25-2007, 14:31
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Csak annyit tennék hozzá, többektöl elhangzott "a súgó hibáját kell javítani".
Nos, ez nem a súgó hibája hanem a programozásé.
|
Nem értek egyet. Minden másra 20%-ot kap (pontosabban egységesen erre is), ez egy egységes képlet az elfnél, én nem hiszem, hogy valaha is a 30% volt az igazi cél.
|

04-25-2007, 16:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem értek egyet. Minden másra 20%-ot kap (pontosabban egységesen erre is), ez egy egységes képlet az elfnél, én nem hiszem, hogy valaha is a 30% volt az igazi cél.
|
sajnos még nem értem a téma végére, de nem akarom elfelejteni, és erre a postra tökéletes válasz Princnek az alábbi írásos emléke: (második hozzászólás  )
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=79&page=19
|

04-25-2007, 16:15
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
Ez nem az a változás, ahol a fajokat isten igazából rendbetettük. Lehet, hogy inenn maradt a súgóban a 30%, de itt nincs a többi mostani bónusza mellé.
|

04-25-2007, 16:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem az a változás, ahol a fajokat isten igazából rendbetettük. Lehet, hogy inenn maradt a súgóban a 30%, de itt nincs a többi mostani bónusza mellé.
|
naaa neeeem, azt montad, 'valaha'k márpedig 2001 is volt valamikor, igaz kicsit régen 
csak arra reagáltam, hogy megkérdőjelezted, hogy egyáltalán volt-e cél a 30% véderőtöbblet 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|