Sajnalom, igen, szemelyeskedni fogok.
Dragon,Szamár

), kincsem, szoltam en hozzad egy rossz szot is? mondtam en, hogy szemet mocsok vagy? vagy akarki mas azlenne? felvetettem egy otletet, ami SZERINTEM nem hulyeseg, es nem arra lettem volna kivancsi, hogy te, aki bar igaz, hogy teleszemeteled itt a forumokat (lasd harcosok topik, ahol olyan csakazertis meg belerugok egyet stilusban), ezaltal esetleg azt hiszed, hogy a 'mi' kategoria oszlopos tagja vagy, milyen Pistikenek gondol engem, hanem mondjuk valami eszervre, hogy miert igen, es miert nem. "(mi) leszünk a szemetek meg a mocskok mert egy "kényelmi" funkciót nem vezettetünk be"... Konyorgom, kinek kepzeled te magad hogy te akarmit is bevezettess??
Istenem, ha nem felnek attol, hogy innen is megvonjak a szolasjogomat, enyhen csunyabban fogalmaztam volna, nyugodtan ertsd UGY amit irtam.
komolyan kivancsi vagyok hogy elolvastad-e azt amit korabban irtam! ha nem, legyszives tedd meg. Eddig ha nagyon akarta valaki egy orkot 20 masodperc alatt tekizett ki, ezutan kicsit kevesebb lenne. Ha tudsz olyan orkot, amelyik azalatt a 10 masodperc alatt amivel ezaltal gyorsabb lesz a toli, barmit tud csinalni azellen hogy ez megtortenjen, legyszives szolj,
ELLENKEZO ESETBEN SZEPEN KERLEK NE SZOLJ HOZZAM.
tovabba ismet: szegeny hadasok es varisok, szegenyek! biztos csak kaprazott a szemem amikor azt olvastam, hogy magasabb szinteken mar nemis nagyon van tolvaj... biztos azert nem mert tul erosek!!