| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

04-23-2007, 16:04

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by AndrewB  ismered a firefox nevű csodás böngészőt? 
na ha azzal megnyitod a Tolvajlás menüpontot, ott kiválasztod egyszer, azaz 1 alkalommal a kívánt akciót, elküldöd a tolikat, utána már csak a frissétés+enter gombokat kell szorgosan ismételned, és bumm, így lett a csokapik, akarom mondani 1-2 mp-nként lophatsz   
ha jól emlékszem, egy időben még reklámozva is volt, mint ajánlott böngésző  |  kiprobalva, nemmukodve, Firefox/2.0.0.3 alatt, szerintem csak a hardcore user nem hasznal firefoxot, de biztos ismeritek a viccet.

ugyanakkor ez kb olyan, minthogy nemlehet a neptunba belepni csak picipuha termekkel... mindenkinek mukodnie kellene, de mondom, nekem rokaval nemment, bar lehet rosszul csinaltam... |  

| 

04-23-2007, 16:10

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Lik-lak  kiprobalva, nemmukodve, Firefox/2.0.0.3 alatt, szerintem csak a hardcore user nem hasznal firefoxot, de biztos ismeritek a viccet.
 ugyanakkor ez kb olyan, minthogy nemlehet a neptunba belepni csak picipuha termekkel... mindenkinek mukodnie kellene, de mondom, nekem rokaval nemment, bar lehet rosszul csinaltam...
 |  Firefox/2.0.0.3 - tesztelve, és ment   
a hiba Nálad van |  

| 

04-23-2007, 16:15

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by AndrewB  Firefox/2.0.0.3 - tesztelve, és ment   
a hiba Nálad van |  hat nemtudom, lehet valami addon miatt (mondjuk tabbrowser preferences), de nekem akkorse akar mukodni, ha refresh van, akkor jonis be a fooldal, azaz http://hodito.hu/login1.php-t  frissiti...

de a lenyeg nemis ittvan igazabol... azzal nemlesz kenyelmesebb, hogy mashova kell kattintani, mert akkor mar kivalasztom a listabol...   |  

| 

04-23-2007, 16:25

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Lik-lak  hat nemtudom, lehet valami addon miatt (mondjuk tabbrowser preferences), de nekem akkorse akar mukodni, ha refresh van, akkor jonis be a fooldal, azaz http://hodito.hu/login1.php-t  frissiti...

de a lenyeg nemis ittvan igazabol... azzal nemlesz kenyelmesebb, hogy mashova kell kattintani, mert akkor mar kivalasztom a listabol...   |  mert középső gombbal kell megnyitni ÚJ LAPON azt a nyomorult tolvajlás menüt 
nem balgombbal, hanem középsővel! vagy jobbgomb, megnyitás új lapon |  

| 

04-23-2007, 16:24

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 96%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Lik-lak  kiprobalva, nemmukodve, Firefox/2.0.0.3 alatt, szerintem csak a hardcore user nem hasznal firefoxot, de biztos ismeritek a viccet.
 ugyanakkor ez kb olyan, minthogy nemlehet a neptunba belepni csak picipuha termekkel... mindenkinek mukodnie kellene, de mondom, nekem rokaval nemment, bar lehet rosszul csinaltam...
 |  Én is kipróbáltam, hogy mi is ez a móka, és nálam ment.   
Próbáld úgy, hogy: 
Rámész a fülecskére, és ott lap frissítése. 
Majd utána a kérdésre, egy enter. És tényleg megy.
				__________________Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.
 |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|