![]() |
Kényelmi ujitas toli es varihasznalatkor
Valoszinuleg velem van a baj, valamint a lustasagommal, de nekem mindig kenyelmetlen tolizas vagy varazslatfelrakaskor mindig ujra kivalasztani a listabol, hogy akkor milyen akciot is szeretnek (vagy hany korrre).
Eppen ezert tolinal pl. baratsagos lenne 'beultetni' egy uj mezot, ami tartalmazna a legutobbi akciot, teszem azt xy orszagtol nyersanyag lopasa, es alatta lenne a kuldes gomb, tehat ha felelffel leakarnek lopni valakit teljes mertekben, nemkellene vagy 16x valasztani ujra a listabol, hanem csak katt-katt-katt (esetleg, bar ez mar talan tul extrem, meglehetne adni, hogy tolik kuldese 12x raktaratlopni...). Ugyanakkor alatta meg megmaradhatna a teljes akciolista is, ahol egybol lehetne valtani akciot, ha eppen az kell. Ugyanigy varazslonal is lehetne hozzaadni dolgokat, bar itt egy fokkal mar komplikaltabb, de szentem ezis megoldhato. Velemenyek? |
Quote:
Véleményem:A hadiknak az ütésekhez min 1óra kell még beüt(kv elötti pillanatba inditva),most a toliknak had ne legyen már 1mp lelopni 16szor egy orkot tekire és akkor elmegy a fél serege meg be se üt szal az már teljesen unfair lenne szvszt |
Gyakorlatilag ma is ez tortenik, csak eppen nem 15, hanem kb 45 kattintassal...
|
Én is ellenzem.
Ne legyél már ennyire lusta.:mad: No meg, ha valaki éppen lopkod, akkor azért van esély gyorsba felfedni... |
Most azert legalabb 5-6 mp egy fel-elfnek lelopni egy orkot...
|
egyem meg, szegeny vedtelen hadasok es varisok.
A jatekban a leggyengebb lancszem a tolvaj, es ez szerintem nem olyan hatalmas nagy elony, meg igysem... |
Quote:
es akkor mar miert ne csinalja szegeny felelf amit csinal kenyelmesen? felejtsetek el mondjuk azt hogy egybol lehessen 12x elkuldeni... legyen csak az egy gombos megoldas... telleg olyan nagy elony ez a szemet aljas tolvajoknak, akik 1-2 szinteken "megkeseritik" az ember eletet?? |
de aztse felejtsetek el, hogy bar a tolit emeltem ki, ugyanezt meglehetne valositani a varazslok eseteben is, mondjuk foldrengesre vagy tuzgolyora (vagy kiralygombre, fanatikusok kedveert..)
elofordul neha, hogy felakarom tenni a varit 36 korre es van ra 30%-om, aztan 6x probalni kell mire osszejon... miert ne lehetne ezt megcsinalni kevesebb kattintassal, mert csak arra a gombra kellene kattintanom, ami megismetli a korabbi akciot... Hulyevagyok, ussetek, laccik hogy nem jatszok varazslot igazan, es nemszoktam rengetni... szoval maradjunk annyiban, hogy a sajat magunkra szolo varazslat idotartamat nemkellene beallitani ujra es ujra... UI2: jah igen, foldrenges, tolimergezes es felfedes stb. esteben ez MAR igy mukodik... akkor miert ne mukodhetne igy a tolvajnal? |
Quote:
ismered a firefox nevű csodás böngészőt? na ha azzal megnyitod a Tolvajlás menüpontot, ott kiválasztod egyszer, azaz 1 alkalommal a kívánt akciót, elküldöd a tolikat, utána már csak a frissétés+enter gombokat kell szorgosan ismételned, és bumm, így lett a csokapik, akarom mondani 1-2 mp-nként lophatsz:D ha jól emlékszem, egy időben még reklámozva is volt, mint ajánlott böngésző;) |
Quote:
ugyanakkor ez kb olyan, minthogy nemlehet a neptunba belepni csak picipuha termekkel... mindenkinek mukodnie kellene, de mondom, nekem rokaval nemment, bar lehet rosszul csinaltam... |
All times are GMT +1. The time now is 13:11. |