Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-23-2007, 20:02
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Lik-lak View Post
tehat ez az egy ellenerv ami talan megallja a helyet
akkor nezzuk, vajon telleg olyan nagy kulonbseget jelentene-e az, hogy kevesebb kattintas kellene valakinek a kitekizesehez? Ugyanezt teszem azt eddig az utolso 20 masodpercben csinaltak meg, most az uccso 10-ben fogjak... mar ha valakinek persze vannak olyan idegei hogy ezt bevallalja, eleg egy kicsi lag, es mindjart kutbaugrott a terv...

Te jöttél az A-ban való tolizással. Ott létkérdés, hogy legyenek idegeid az utolsó 5 mp-ben akciózni... És aki ott megteszi, az szerintem lentebb is a beidegződés miatt.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-23-2007, 20:08
Lik-lak Lik-lak is offline
Member

Longevity: 95%
Red face

es ha mar rossz analogiaknal tartunk, koszonom nem, nem akarok szamoloprogramot, sem seregosszeallitast, sem "megnyerem a jatekot" gombot. Tapasztalatokat es eszmecseret akarok, eleg lett volna ha valaki megirja ertelmesen, ugyanis nehez a felfogasom, hogy legutobb valaki az utso 3 masodpercben ugy de ugy szetlopta, hogy szetesett az orszaga, ezert ezt nemigazan kellene beletenni, mert akkor 2 masodperc lenne, es meginkabb szetesne. Szerintem az hogy kinek van jobb idege hogy kesobb vegyen/lopjon tekercset korvaltas elott, az kevesbe mulik egy gombon... viszont az hogy ha hardkor felelf vagy ne unjad el az eleted naponta 3x a lopasok soran, az biztos tokjo
A kezem pedig koszoni szepen, meg nem akar lerohadni, csak ma amikor a felelfem lopott, ippeg feltunt, hogy jo unalmas mindig valogatni a listabol...
Reply With Quote
Old 04-23-2007, 20:11
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

hardkór fél-elfel unalmas a játék??? sok fél-elf nem mondhatja ezt magáról el

Reply With Quote
Old 04-23-2007, 20:14
Member

Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
hardkór fél-elfel unalmas a játék??? sok fél-elf nem mondhatja ezt magáról el
fatol az erdot, kerlek ertsd jol
Reply With Quote
Old 04-23-2007, 20:16
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
fatol az erdot, kerlek ertsd jol
értem én,csak ha észreveszed, a többirészre már régi hszeim is választ adnak, hogy én mit gondolok erről...

Reply With Quote
Old 04-23-2007, 20:25
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
értem én,csak ha észreveszed, a többirészre már régi hszeim is választ adnak, hogy én mit gondolok erről...
igen, megvannak a valaszaid, koszonom szepen a relevans hozzaszolasaidat.
Mivel en A-ban meg nem jatszottam, igy nehez megitelnem, hogy mifolyik ott, de igazabol mindenbol a legrosszabbra szamitok, eppen ezert SZERINTEM a hadas a legvegso masodpercben vesz tekit, toli meg a legvegso masodpercben lop... mivel tolinak tobbszor kell lopnia, igyis ugyis hadas van elonyben (meg mindig, valamint EBBEN IS), mert neki meg csak egyszer kell tekit venni...
tehat SZERINTEM ez igazabol nem befolyasolna a csata kimenetelet...
Reply With Quote
Old 04-23-2007, 20:28
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
tehat ez az egy ellenerv ami talan megallja a helyet
akkor nezzuk, vajon telleg olyan nagy kulonbseget jelentene-e az, hogy kevesebb kattintas kellene valakinek a kitekizesehez? Ugyanezt teszem azt eddig az utolso 20 masodpercben csinaltak meg, most az uccso 10-ben fogjak... mar ha valakinek persze vannak olyan idegei hogy ezt bevallalja, eleg egy kicsi lag, es mindjart kutbaugrott a terv...
Hát ez az. Ha csak 1x kell megnyomni a gombot, akkor kv elött megnyomod 1cer, és örülsz milyen ügyes tolis vagy.
DE ha úgy kell számolni, hgoy 10x akarsz lopni kv elött, akkor azért nem hagyhatod az utolsó mp-re, az akciód kezdetéd.
És ha egy ork támad, akkor ütés elött szorgosan nyomkodja az országod menüpontot.
De vicces azért hogy halytod az igazad.
Old 04-23-2007, 20:33
Member

Cool

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Hát ez az. Ha csak 1x kell megnyomni a gombot, akkor kv elött megnyomod 1cer, és örülsz milyen ügyes tolis vagy.
igazabol itt (mar reg) nem arrol van szo hogy egyszer megnyomni a gombot, ha kicsit visszaolvastal volna lathatnad... masreszrol igen, enis kezdem erezni hogy feleslegesen hajtom az igazam, otlet volt, nemkell, ennyi, koszonom a relevans hozzaszolasokat mindenki reszerol.
UI: azert ha valaki egyetert velem, nyugodtan jelezze
Reply With Quote
Old 04-23-2007, 20:40
Ditke Ditke is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Valoszinuleg velem van a baj, valamint a lustasagommal, de nekem mindig kenyelmetlen tolizas vagy varazslatfelrakaskor mindig ujra kivalasztani a listabol, hogy akkor milyen akciot is szeretnek (vagy hany korrre).
Eppen ezert tolinal pl. baratsagos lenne 'beultetni' egy uj mezot, ami tartalmazna a legutobbi akciot, teszem azt xy orszagtol nyersanyag lopasa, es alatta lenne a kuldes gomb, tehat ha felelffel leakarnek lopni valakit teljes mertekben, nemkellene vagy 16x valasztani ujra a listabol, hanem csak katt-katt-katt (esetleg, bar ez mar talan tul extrem, meglehetne adni, hogy tolik kuldese 12x raktaratlopni...). Ugyanakkor alatta meg megmaradhatna a teljes akciolista is, ahol egybol lehetne valtani akciot, ha eppen az kell.
Ugyanigy varazslonal is lehetne hozzaadni dolgokat, bar itt egy fokkal mar komplikaltabb, de szentem ezis megoldhato.
Velemenyek?
Sztem teljesen felesleges, és amíg fáradnak az ujjaid a sok kattintástól, talán felébred a lelkiismereted is, és nem teszel tönkre egy orit ész nélkül...
Reply With Quote
Old 04-23-2007, 20:44
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

viszont a másik oldalt nem is nézitek?
amikor szépen végignézed az éplistet, szövilistet, sereget, tekiket, raktárat, tehát végigpróbálsz mindent (már ha van kedved) akkor az mennyivel nehezebb lenne
fogadjátok el, hogy fölösleges, és már most is meg lehet csinálni ha gyorsan akarsz lopni - a többit lopást pedig ne tegyük körülményesebbé!!
számtalanszor loptam már, és sosem okozott nagy fáradságot rábökni a frissítésre meg az enterre
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules