|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-01-2007, 12:00
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Bocsi 72körrről is volt szó. 
Hány % templomod van?
Mert vari nélkül, azért nehéz leszedni az ártót... 
|
van a torpnek sokkal tobb elonye, mintsem sok templomot pazaroljak 
ettol fuggetlenul ugyanannyi elf vagy orias varival konnyebb leszedni az atkokat, az elonyeik pedig ugyanugy megvannak! 
|

03-01-2007, 13:46
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by collateral
hat en speciel leamortizalom a teljes keszim mire leszedem magamrol. 
es ha ket kor mulva is felteszik, akkor annyi ...
|
már bocsi de akkor sz.r az orid és érdemes lenne rajta változtatnod...
Szted mi a garancia arra h jelenpillanatban nyerset visznek teki helyet???
Sztem semmi, max azért visznek tőled nyerset mert :
1 nem akarnak tönkre vágni termelgess csak nkik...
2. nem akarnak háboruzni
3. a nyers jobban megéri...
4. építkezni akar és célirányosan lop
Mikor visznek tekit...
1. mikor jobban megéri mint a nyers..
2.mikor tönkre akarnak vágni
3. mikor szöksége van tekercsre
4. mikor háboruzni akarnak..
Tehát összeségében elmondható, h nem a raktárkulcs növelés fogja a tekercslopás felé vinni a dolgot, mivel azt most is ugyanugy viszik...
Tekivédetsége a gnomnak van a gnom nem törpe, tehát nem lehet védenije a tekijét... Van sok más tulajdonsága ami miatt megéri vele lenni
..

03-01-2007, 13:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by collateral
van a torpnek sokkal tobb elonye, mintsem sok templomot pazaroljak 
ettol fuggetlenul ugyanannyi elf vagy orias varival konnyebb leszedni az atkokat, az elonyeik pedig ugyanugy megvannak! 
|
Akkor a te döntésed... nem pedig az ártó erőssége a gond!!!
Jól mondod az óriásnak az előnye h jó varis többe között..
Tehát ne próbáld már meg beállítani ugy a dolgot mintha az óriásnak és agnomnak ne lenne hátránya... (lehet még nem játszottál velük? )

03-02-2007, 19:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Akkor a te döntésed... nem pedig az ártó erőssége a gond!!!
Jól mondod az óriásnak az előnye h jó varis többe között..
Tehát ne próbáld már meg beállítani ugy a dolgot mintha az óriásnak és agnomnak ne lenne hátránya... (lehet még nem játszottál velük? )
|
van némi igaza a collateralnak...mert hát én tartottam elég sok templomot is már törpivel, attól még a varis óriás messziről is feldobja az ártót, és leszedni teljesen felesleges
simán kitermeli a törpi a vihar-száraz dolgot
ettől függetlenül a mágia elleni védelmét erősíteném, maradna a varismalusza, de csak akkor, ha maga akar másra varázsolni, a magára ható, és az ellene indított mágiaakciókra nem kapna maluszt, és sztem a faj rendben is lenne
nagy hekin most sincs vele gond, ott a távolság lerontja az átkozót
|

03-05-2007, 13:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
van némi igaza a collateralnak...mert hát én tartottam elég sok templomot is már törpivel, attól még a varis óriás messziről is feldobja az ártót, és leszedni teljesen felesleges
ettől függetlenül a mágia elleni védelmét erősíteném, maradna a varismalusza, de csak akkor, ha maga akar másra varázsolni, a magára ható, és az ellene indított mágiaakciókra nem kapna maluszt, és sztem a faj rendben is lenne
|
Ez is egy támogatható javaslat...

03-06-2007, 02:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
|
Lehet tévedek, de szerintem a varismalusz törpinél jelen pillanatban is így működik. Ha átkozod, át kell ütni azt a variszámot, és magára is elég jól varizik, csak másra gázos.
Szerintem egyrészt nem szükséges a törpe erősítése, ahogy én figyeltem, köszönik szépen, jól vannak. Másrészt ha erősítjük, leginkább a fantomépületeket támogatnám. Nem lenne annyira extra, hogy beverhetetlenné tegyük, de nem is olyan egyszerűen felferíthető mint azt Kisbér állítja. Azazhogy idő kell hozzá, de ha rászánod azt az időt, akkor neki is van ideje kényelmesen kitermelni a nyersit, és beépülni valami egészen másra.
|

03-06-2007, 08:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Lehet tévedek, de szerintem a varismalusz törpinél jelen pillanatban is így működik. Ha átkozod, át kell ütni azt a variszámot, és magára is elég jól varizik, csak másra gázos.
Szerintem egyrészt nem szükséges a törpe erősítése, ahogy én figyeltem, köszönik szépen, jól vannak. Másrészt ha erősítjük, leginkább a fantomépületeket támogatnám. Nem lenne annyira extra, hogy beverhetetlenné tegyük, de nem is olyan egyszerűen felferíthető mint azt Kisbér állítja. Azazhogy idő kell hozzá, de ha rászánod azt az időt, akkor neki is van ideje kényelmesen kitermelni a nyersit, és beépülni valami egészen másra.
|
Ez is támogatható, mármint a fantom épületek!
Ahogy már korábban is írtam... De vhogy a normális javaslatok nem érdeklik az embereket 

03-06-2007, 09:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ez is támogatható, mármint a fantom épületek!
Ahogy már korábban is írtam... De vhogy a normális javaslatok nem érdeklik az embereket 
|
lehet hogy nem látom át a dolgot kellőképpen, de én nem érzem ezt releváns változtatásnak, és mivel eddig nem volt aki meggyőzött volna az ellenkezőjéről, így aztán nem is érdekel. ugyanígy nem érdekel a raktárvédelem erősítése sem.
|

03-06-2007, 09:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
lehet hogy nem látom át a dolgot kellőképpen, de én nem érzem ezt releváns változtatásnak, és mivel eddig nem volt aki meggyőzött volna az ellenkezőjéről, így aztán nem is érdekel. ugyanígy nem érdekel a raktárvédelem erősítése sem.
|
hm hát drasztikus változtatás nem lesz a hoditoban... ahoz másik játékot kell keresni. 
Sztem ráférne a törpre a raktár kulcs mellé egy fantom éplista vagy(kizáró) a raktárkulcs 65%-ba védjen.
Ettől még nem fogok a törpel játszani, mert nekem más a kedvenc fajom, de
akik szeretik ezáltal játszhatóbbá válik, az 5-2-ig... Játszható alatt azt értem amikor nemcsak termeléssel foglalkozik vki, hanem esetleg csatázik is...

03-06-2007, 17:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
hm hát drasztikus változtatás nem lesz a hoditoban... ahoz másik játékot kell keresni. 
Sztem ráférne a törpre a raktár kulcs mellé egy fantom éplista vagy(kizáró) a raktárkulcs 65%-ba védjen.
Ettől még nem fogok a törpel játszani, mert nekem más a kedvenc fajom, de
akik szeretik ezáltal játszhatóbbá válik, az 5-2-ig... Játszható alatt azt értem amikor nemcsak termeléssel foglalkozik vki, hanem esetleg csatázik is...
|
na látod szerintem meg pont hogy azoknak nem fog különösebben segíteni egy ilyen esetleges változás 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|