|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-28-2007, 18:21
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Orulok hogy ennyit irogattok ide, de nem lenne erdemes elobb Atit megkerdezni, hogy van-e barmi esely fajok tekinteteben valtoztatni? Mert szerintem 0.

02-28-2007, 18:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
Penya, ne essél azért túlzásokba te sem. én a B-t mf-ként játszottam végig, és túléltem. nagyon gyakran loptak tekiket tőlem, de így is nagyobb volt a bevételem, mint amennyit elvittek. a hullával, az orkkal, a félelffel és szerintem az emberrel ugyanezt nem tudtam volna megcsinálni. nem hiszem, hogy ilyen sok erősítésre lenne szüksége a törpének. vagy raktárvédelem, vagy pedig fantomépületek.
a +15%-os tolivédelemmel már nagyon közelítene az elfhez... szerintem ez így fair: ha egy faj sokat termel, akkor legyen sebezhető tolikkal. tény, hogy nem gyenge idegzetűeknek és nem kezdőknek való faj...
amúgy sztem figyelembe kellene venni azokat a dolgokat is, amikről a "Kis felfedezés módosítás" topicban van szó. ott is a törpe faj erősítése a téma akár közvetlen, akár közvetett módon...
|
Köszi h figyelmeztetsz Bogárkám  Próbálok a földön maradni. Nem azt mondom h nem lehet vele játszani de áh többet nem ismétlem magam. Csak h bebizonyítsam h ez a varázslat egy kalap szrt (söt egy kancso langyos hurkazsirt sem ) sem ér én úgy játszok h nem teszem fel, ennek ellenére én is elég jól megvoltam megvagyok a törpivel.
Last edited by Penya; 02-28-2007 at 18:39..
|

02-28-2007, 19:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
hát igen...
és ráadásul szegényke a hadi mellett, egy olyan tudományt írhat 40%-ra amivel kb annyira megy mint a faji varázslatával 
mindkettő elég mókás, akkor már inkább ne is legyen faji varázslata, és csak a hadit irhassa maxra, mert így szinte gunyolódásnak hat...
a fedezésmódosítás is leginkább őt sujtotta...
persze lehet hogy telhetetlenek vagyunk, mert korábban még meghatározóbb volt a törpe mint faj, sőt, a rövid játékokon még mindíg egyértelműen a legerősebb faj!
lehet hogy csak a többiek erősődtek közben jobban, ahogy a szabályok részletesebbek lettek és változtak
de még így is nélkülözhetetlen 
|

02-28-2007, 23:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
hát igen...
és ráadásul szegényke a hadi mellett, egy olyan tudományt írhat 40%-ra amivel kb annyira megy mint a faji varázslatával 
mindkettő elég mókás, akkor már inkább ne is legyen faji varázslata, és csak a hadit irhassa maxra, mert így szinte gunyolódásnak hat...
a fedezésmódosítás is leginkább őt sujtotta...
persze lehet hogy telhetetlenek vagyunk, mert korábban még meghatározóbb volt a törpe mint faj, sőt, a rövid játékokon még mindíg egyértelműen a legerősebb faj!
lehet hogy csak a többiek erősődtek közben jobban, ahogy a szabályok részletesebbek lettek és változtak
de még így is nélkülözhetetlen 
|
Hát igen a törpe egy egész jó játszható faj(nem úgy mint a hulla), de tény hogy a faji varázslata semmit sem ér... ha legalább értelmesebb varázslata lenne akkor megérné egy törpének több varázslót tartani hogy fent tartsa, mert nem elég hogy a varázslói gyengék még a faji varázslata is gyengébb

03-01-2007, 07:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ha legalább értelmesebb varázslata lenne akkor megérné egy törpének több varázslót tartani hogy fent tartsa, mert nem elég hogy a varázslói gyengék még a faji varázslata is gyengébb
|
ez így nem egészen igaz. 
a törpének így is kell vari, hogy felmenjen a védelem, mágikus pajzs, tisztánlátás és olykor a regenerálódás.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

03-01-2007, 10:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Orulok hogy ennyit irogattok ide, de nem lenne erdemes elobb Atit megkerdezni, hogy van-e barmi esely fajok tekinteteben valtoztatni? Mert szerintem 0.
|
Rendben Remy akkor felesleges és Te ne beszélj róla:P
Attól még hogy vmire nincs esély lehet vele foglalkozni. Szerintem.
Az eflnél éplistázik az ember...
A törpnél meg gömböl és számolgat.. attól még szerintem ,nem rossz az fantoméplista dolog..

03-01-2007, 11:38
|
Junior Member
|
|
|
|
ami nekem torpkent a legnagyobb problemat okoz:
- tekilopas
- teli a gatyam ha 36 kor szarazvihart ramraknak
ha ezt a ket veszelyforrast csokkentjuk, akkor a torpe nagyon jatszhato faj.
Szerintem:
- a faji varit ki kell terjeszteni tekilopas ellen is.
(nem zarnam ki, hogy nyerset lehessen lopni a torptol, mert akkor a tekijeit szedik le teljesen, ami sokkal rosszabb!!!)
- mivel a torp jellemzoen fold alatt el, a szarazvihar ne sujtsa annyira! pl., csak otszot tobb varival lehessen ra felrakni a szarazvihart.
- ipari teki helyett a tolitekit nyomnam meg.
|

03-01-2007, 11:42
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by collateral
- teli a gatyam ha 36 kor szarazvihart ramraknak
|
Miért félsz a szárazvihartól?
Másik topikban, pont azt mondják a többiek, hogy semmit sem érnek ezek a varik, és hogy erősíteni kellene őket. Volt olyan ötlet is, hogy 64 köre lehessen feltenni... 
|

03-01-2007, 11:45
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Miért félsz a szárazvihartól?
Másik topikban, pont azt mondják a többiek, hogy semmit sem érnek ezek a varik, és hogy erősíteni kellene őket. Volt olyan ötlet is, hogy 64 köre lehessen feltenni... 
|
hat en speciel leamortizalom a teljes keszim mire leszedem magamrol. 
es ha ket kor mulva is felteszik, akkor annyi ...
|

03-01-2007, 11:50
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by collateral
hat en speciel leamortizalom a teljes keszim mire leszedem magamrol. 
es ha ket kor mulva is felteszik, akkor annyi ...
|
Bocsi 72körrről is volt szó. 
Hány % templomod van?
Mert vari nélkül, azért nehéz leszedni az ártót... 
Last edited by Kubbi; 03-01-2007 at 11:52..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|