|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

11-08-2006, 20:19
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Nagyon rosszul fogalmazhatok, ha folyamatosan ennyire félreértetek  Mondtam én olyat, hogy gondom van a nyerssel? Éppenhogy azt a javaslatot támogattam, amiben megmarad a mostani raktárkulcs, de még hozzá fokozottan csökken a tolvajok készültsége.
|
akkor sorry, vaksi vagyok.... venni kéne rendes KV-t itthonra? 
|

11-08-2006, 20:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
akkor sorry, vaksi vagyok.... venni kéne rendes KV-t itthonra? 
|
Ilyenkor? Aztán egész éccaka kukorékolni fogsz 
|

11-08-2006, 20:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
(és Gyula, javítsd ki már az aláírásod  )
|
Megtörtént  )
Gyulaword (#79796)
|

11-08-2006, 20:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Off
Quote:
Originally Posted by laci
Ilyenkor? Aztán egész éccaka kukorékolni fogsz 
|
amúgyis kellene 
|

02-26-2007, 23:26
|
Member
|
|
|
|
Hamár túlélte a múltkori nagytakarítást talán nem reménytelen. Röviden összeírom az elhangzott ötleteket. 5 oldal után meguntam a keresést, csak emlékezetből fogok írni ha vmi kimarad akk kimarad. Majd ordibáltok ha vmi nem tetszik.
1. Teljes raktárkulcs
2. 80%os raktárkulcs, illetve nem teljes de több mint 50%
3. Védelem mágia akciók ellen és esetleg maradhatna vmi a kulcsból
4. Védelem hadi vari toli akciók ellen, mondjuk 15% hadi, vari és 20% toli de tetszés szerint variálható, úgyis gond h a termelőket leverik A ban
5. Régi fajivari, esetleg kiegészítve a kulccsal
6. Tolivédelem növelés
7. Fantomépületek, az éplista nem valós adatokat mutatna vagy mindenből 0-t mint az elfnél
|

02-27-2007, 01:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Hamár túlélte a múltkori nagytakarítást talán nem reménytelen. Röviden összeírom az elhangzott ötleteket. 5 oldal után meguntam a keresést, csak emlékezetből fogok írni ha vmi kimarad akk kimarad. Majd ordibáltok ha vmi nem tetszik.
1. Teljes raktárkulcs
4. Védelem hadi vari toli akciók ellen, mondjuk 15% hadi, vari és 20% toli de tetszés szerint variálható, úgyis gond h a termelőket leverik A ban
6. Tolivédelem növelés
7. Fantomépületek, az éplista nem valós adatokat mutatna vagy mindenből 0-t mint az elfnél
|
elemezném számomra az ötleteket:
1.: reális ötlet végülis ami a gnómnak nagy elönye az teljesen le van védve: a tekik... akkor a törpöknek mért ne lehetne teljes védelme, ígyis elég az hogy több vari kell nekik úgyanannyi idejü varázslatot felrakni.
2. hamár raktár kulcs akkor az 1.teljes, szal sztem felesleges félmegoldás.
3. a törpök sztem nem a mágia akciók miatt szenvednek, hanem pont hogy a tolik,hadik csontozzák ki őket, úgyhogy ez se nagyon fogott meg, ráadásul ott értelmetlen ötlet, hogy a törpök alap tulajdonsága hogy hülyék a varázsláshoz.
4. dupla varázslatok akciók ellen?  így is vannak erre védővarik... és ez úgyse menne át soha...
5. itt nem értem mire gondolsz
6. toli védelem növelés okos ötlet,csak sztem nem mint faji vari, hanem mint faji sajátosság és így nem kéne annyi tolit tartani (mint az óriásoknak) és rögtön erősödik ezzel hadilag is, sztem egy 20 vagy 30% védelem a tolvajlási akciók ellen jó ötlet
7. alapvetően jó elgondolás, csak tényleges értelme nem lenne, mert míg éplistából az elfnél csak tippelhecc hogy miből mennyije van, akár jól akár rosszul. csak éplistből sokkal több mindenre kell találgatni és nagyon félre viheti az embert. ráadásul általánosságban az éplistnél ki kell találni a fajt, személyiséget, hogy miből mennyije van, és itt általában az ember az éplisthez tartozó max értékekkel számol, holott lehet csak 50%on van a barack feltöltve. viszont a gömböl max arra kell találgatnod hogy mennyi tornya van, és jóval kevesebbel kell túlszámolnod a valós értékeket mint forditva, (tömören egy 70%ig tele baraknál, főleg több toronnyal mint ami ijásznak kellene, több mint másfélszer akkora sereget küld az ember... mert mondjuk rögtön 42%al több védőerő ha 100%barackal számolsz, nem beszélve hogy a több toronyra több ijászt számolsz,viszont ha tudod az ijászt akkor is maxon 30%on számolhatod a torony bonuszt, ami legrosszabb esetben is 10% többletet jelent), remélem azért lesz olyan ember is aki ezt a hülye értelmezés megérti hogy mire jutok ki, de összevetve a lényeg hogy egy gömbböl elég jól kiszámolható minden és kevesebbet kell rászámolni a feltételezések miatt, viszont az elfnél az éplistnél meg a legiedálisabb esetet veszi az ember általában ami óriási többletet jelenthet a valóshoz képest.
tehát összefoglalva: sztem ez is halottnak csók.
véleményem szerint a teljes raktárkulcs lenne a legjobb ötlet, másodlagosan meg egy faji toli védelem. ez a 2 erősitené a törpöket leginkább azáltal hogy jobban tud hadira gyúrni a tolik gyengitésével...

02-27-2007, 05:27
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
1. verziót támogatom, mert ha a gnóm megteheti hogy bevédi a "kincsét" a törpe miért ne?
4. Pontosan a termelés miatti gyengeségük kompnezálására, de csak egy gyengybb pl 10%al emelném. ( ne csináljunk a törpből elfet )
5. Támogatnám, nem lenne túl nagy tápolás
6. Ezt is támogatnám, mert a törpe általában csak védelem miatt kell sok tolit tartson 8 törpe tolis? O_O )
|

02-27-2007, 06:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
1. Teljes raktárkulcs
|
Ezzel az a baj, hogy pont az ellenkezőjét érjük el... Hiszen ha nyitok egy törpére kaput, mert hogy nyersi kell, és megy neki a kulcs, akkor ha már ott vagyok lelopom tekercsre... És az sokkal jobban fáj, mintha elvitte volna az amúgyis pár kör alatt teletermelt raktáram felét.
Quote:
|
Lsd első pont.
Quote:
|
Nem támogatom, vari ellen nem kell védeni... szerintem...
Quote:
|
A tolvajok ellen védeném, de hadi szinten, meg vari szinten nem! A 20% sok... szerintem... Lehet magyarázni, hogy föld alá nehezebben tudod a tolvajokat küldeni
Quote:
|
Itt nem értem melyikre gondolsz? A gyors képzésre? Már meg defaultból
Quote:
6. Tolivédelem növelés
|
Támogatom, de kérdés milyen mértékben, és mi ellen...
Quote:
|
Ezt mindenképpen kapja meg szerintem... Lehetne azzal magyarázni, hogy föld alatt laknak, nem látni pontosan miből mennyi van...
---
Összességében szerintem kapjon +10-15%-ot toli védelemre, legyen a mostani 50%-ban lopható rakija, illetve épfelmérés 0 épületekkel 
|

02-27-2007, 07:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
A tolvajok ellen védeném, de hadi szinten, meg vari szinten nem!
|
szerintem is ez a törpék legnagyobb rákfenéje - legalábbis az alsó 4 csoportban, én is egy a tolvajok ellen védő faji varázslatot támogatnék
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Összességében szerintem kapjon +10-15%-ot toli védelemre, legyen a mostani 50%-ban lopható rakija, illetve épfelmérés 0 épületekkel 
|
te magad fejtetted ki, hogy a rakivédelem nem túl fontos egy jól termelő törpe esetén, az épületfelméréses mókával kapcsolatban pedig kutyuleee-vel értek egyet (mármint hogy nem különösebben hasznos).
|

02-27-2007, 07:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
1. Teljes raktárkulcs...
|
Tudjátok, mi lenne a piaccal, ha a törpéket senki nem tudná lopni? Úgy emelnék az árakat, ahogy nekik tetszik, irtózatos pénzeket szednének be a nyersanyagért, és a többi ország vagy elkezdene szükségből bányákat építeni, vagy velerokkanna a nyersanyag-árakba.
Arról nem beszélve, hogy lassan megfolytjuk a tolvajokat: ugyebár tekercset gnómtól és óriástól nem, félelftől, embertől és elftől csak akkor, ha nagyon béna, marad a törpe és az ork. A teljes raktárkulcscsal meg oda jutnánk, hogy nyersanyagot törpétől (már) nem, ami meg marad, annak normális esetben alig van bányája, vagy alig lopható.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|