|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-03-2007, 15:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
egy biztos én senkinek nem adnék így pénzt  de miért nem szabiztok le? és szövibe semmiképp se vegyetek ellenséget,igaza van Atinak. Gondolj bele bármit kideríthet rólatok,és akkor annyi. Na és mi a biztosíték,hogy békén hagy titeket,ha egyszer is adtok neki? Szerintem semmi.
|

01-03-2007, 15:47
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
egy biztos én senkinek nem adnék így pénzt  de miért nem szabiztok le? és szövibe semmiképp se vegyetek ellenséget,igaza van Atinak. Gondolj bele bármit kideríthet rólatok,és akkor annyi. Na és mi a biztosíték,hogy békén hagy titeket,ha egyszer is adtok neki? Szerintem semmi.
|
Ez még a legkevesebb. Olyat is lehet ám csinálni, hogy tizesével elhívom a seregét segítségbe 50 körre. Nincs is ennél jobb módja annak, hogy valakinek a komplett seregét eltüntessem. Szóval ezzel csak óvatosan...
|

01-03-2007, 15:48
|
Banned
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem már válaszoltam, de ha van rá külön igény, akkor szívesen nyitok egy új csoportot "Mimóza 2007" néven, ahol nem lehet majd senkit támadni.
|
Igen ez elég egyértelmű válasz mindent elárul a cinikus mellébeszélés.
,,Hát úgylátom kezdünk átesni a ló túloldalára... Akkor tisztázzuk pontról pontra.
Szöviháború volt mindkettő esetben: Igen.
Előre megbeszélt ütést akartak véghez vinni: Igen.
Másik topicba azt írtad ezért nekik egyenesút anarchba ha hagyom nekem: Igen.
A két eset ugyanaz a pénz mennyiségét leszámítva: Igen.
Eldöntendő kérdés: A két eset között mia különbség? a pénz összeg? ez befolyásolja? IGEN v. NEM? egy szimpla szó.
Válaszoltál már erre a kérdésemre egyenesen: Nem."
|

01-03-2007, 15:48
|
Member
|
|
|
|
Ez jó  Erre nem is gondoltam,király 
|

01-03-2007, 15:49
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem már válaszoltam, de ha van rá külön igény, akkor szívesen nyitok egy új csoportot "Mimóza 2007" néven, ahol nem lehet majd senkit támadni.
|
de itt nem a sima támadásról van szó hanem a HADISARC beszedésről. Amit ha jól értek ha beengedek akkor az ellen és én is repülők anarchba az az hülye leszek jelenteni mert nem azért játszom normál csoportba hogy kikössek anarchba ?
bocs ha a hangnem nem üti a normális mércét de már nagyon izgat hogy akkor mi is van?!
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 01-03-2007 at 15:52..
|

01-03-2007, 15:52
|
Banned
|
|
Longevity: 95%
|
|
Na ezt tartom én gyomorforgatónak. Ha valaki képtelen... nem nem is... ha valaki nem akar egyenes eldötendő kérdésre egyenes választ adni, hanem dobálózik olyan nagy szavakkal hogy indítok egy olyan csoportot hogy blabla hú de humortumor.... Indítsál! Majd benézek a csoportba! Bár kötvehiszem hogy megtennéd. De ha meg is tennéd/tennétek én akkor is írosgatnék a fórumba, s hajtanám az "igazam" de legalább egy értelemes választ elvárok.
|

01-03-2007, 15:54
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Leonidas
Na ezt tartom én gyomorforgatónak. Ha valaki képtelen... nem nem is... ha valaki nem akar egyenes eldötendő kérdésre egyenes választ adni, hanem dobálózik olyan nagy szavakkal hogy indítok egy olyan csoportot hogy blabla hú de humortumor.... Indítsál! Majd benézek a csoportba! Bár kötvehiszem hogy megtennéd. De ha meg is tennéd/tennétek én akkor is írosgatnék a fórumba, s hajtanám az "igazam" de legalább egy értelemes választ elvárok.
|
Ne haragudj meg, de azt hiszem, hogy erre a stílusra itt semmi szükség, úgyhogy a fórumom itt most búcsút is veszünk. Ha úgy gondolod, hogy valakivel kivételezve van, szíved joga ezt gondolni, ez esetben gondolom nem játszol többet.
|

01-03-2007, 15:55
|
Member
|
|
|
|
|

01-03-2007, 15:58
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ne haragudj meg, de azt hiszem, hogy erre a stílusra itt semmi szükség, úgyhogy a fórumom itt most búcsút is veszünk. Ha úgy gondolod, hogy valakivel kivételezve van, szíved joga ezt gondolni, ez esetben gondolom nem játszol többet.
|
Ati akkor elmondanád hogy mi szabályos és mi nem ezzel kapcsolatban pl. ha megfenyegett és jelentem az üzijét és mondjuk nem hagyom hogy beüssön a pénzemért amit kemny melóval szereztem szal akkor kap valami büntetést vagy csak úgy porig mészárolhat???
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-03-2007, 16:00
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
|
Szerintem ő most ki lett dobva a fórumról.
Ami nem feltétlen szerencsés.
De tényleg Ati!
itt most nem a mimózaságról lenne szó, hanem arról, hogy az itt jelenlevők 98% nem tudja, hogy az egyik miért szabályos, és a másik miért nem.
Kérlek, mond el, hogy tudjuk, és a szabályokat be tudjuk tartani.
Egy bírósági döntés is hogy nézne ki, úgy hogy nem indokolnak semmit, nem hivatkoznak semmire?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|