Quote:
Originally Posted by Ati
1, Az, hogy egy szövetség megtámadott, nem jksz. Ez teljesen szabályos. Nem is értem miért merült fel, hogy ebben bármi szabálytalan lenne.
2, Ha megbeszélt ütés keretén belül beengedsz valakit, az szabálytalan, ez esetben Te repülsz anarchba.
3, Ha valaki csak azért mészárol, vagy más módon akadályoz, hogy rávegyen egy szabályszegésre, akkor ez esetben ő kerül anarchba.
|
Bocsánat a téma újboli boncolgatásáért, de ugy érzem, hogy a 3. pont az egy nagyon tág kategória!
Ami nem világos: hány mészárnak vagy más zaklatásnak kell történnie a "zsaroló levél" után hogy az JKSZ legyen. Illetve, ha konkrétan a teljesítés módját nem írják le a levélben (mivel felmerült itt már, hogy akár lehet szabályos is egy zsarolás...) az JKSZ-e, vagy más egyéb szabálytalanság-e...
Ugyanis: a regisztrációkor ezt a kitételt kell elfogadni:
"Országod javait (beleértve a földterületet is) nem szövetséges országnak felajánlani és/vagy ilyen felajánlást elfogadni tilos."
Ebbe nem szerepel az, hogy ilyen előnyt nem lehet kérni! Szóval a kérő (zsaroló) ezek alapján csak akkor szabályszegő, ha az általa kért előnyt megszerzi (pontsabban elfogadja)???
Az is szabálytalan ha valakit csépelek egy darabig mert nem fizet?
És igy megpróbálom rávenni hogy teljesítse a kérésemet...?
vagy: ebben az esetben csak az szabálytalan ha kimerítem azt a bizonyos "csakazért ütöm mert üthetem" fogalamat???