|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-02-2007, 13:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No ráérő időmben erre is csinálok majd egy külön bejelentőt... 
|
Ez kissé régi bejegyzés, de az a különbejelentő tényleg fontos lenne!
A csoportokban folyó nyilvánvaló földátadások edig is bosszantóak voltak, de ezután a kék számosoknak egyre magasabbra kell menniük, esetleg az első helyekre, tehát nemcsak zavaró lesz a sikeres játék, de lehetetlen is
|

01-02-2007, 13:26
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
Ez kissé régi bejegyzés, de az a különbejelentő tényleg fontos lenne!
A csoportokban folyó nyilvánvaló földátadások edig is bosszantóak voltak, de ezután a kék számosoknak egyre magasabbra kell menniük, esetleg az első helyekre, tehát nemcsak zavaró lesz a sikeres játék, de lehetetlen is
|
Szerencsére ilyen esetben Te magad is megtámadhatod az érintett országot, és Te is profitálhatsz, esetleg csak Te profitálsz, ezért ez nem SOS probléma jelenleg. Amíg nincs ilyen bejelentő, addig élvezd a lehetőséget, hogy Te is szerzel másoktól egy kis földet.
|

01-03-2007, 14:23
|
Banned
|
|
Longevity: 95%
|
|
Szóval JKSZ. Kellemetlen hogy vannak emberek akikkel kivételt tesznek. Régóta játszom, elég régóta bősz fórumogzató voltam, de volt egy kis szünet. Visszajövök kezdek egy orit véletlenül belebotlok egy szintén régi játékosba (nem ismerem csak fórumon láttam a nevét) erre küldenek egy üzit hogy megvásárolhatom a békét, rakjak ki 70 milliót az orimba betámadnak egy kör múlva érte és szent a béke. NAh mondom előre megbeszélt ütés én nem megyek az anarchba miattuk. Elküldtem az üzit a supportnak s azóta sem történt semmi. Érdekes nagyon érdekes... Azóta is ott fórumozgat bőszen. Üdvözlettel: Leonidas
|

01-03-2007, 14:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Leonidas
Szóval JKSZ. Kellemetlen hogy vannak emberek akikkel kivételt tesznek. Régóta játszom, elég régóta bősz fórumogzató voltam, de volt egy kis szünet. Visszajövök kezdek egy orit véletlenül belebotlok egy szintén régi játékosba (nem ismerem csak fórumon láttam a nevét) erre küldenek egy üzit hogy megvásárolhatom a békét, rakjak ki 70 milliót az orimba betámadnak egy kör múlva érte és szent a béke. NAh mondom előre megbeszélt ütés én nem megyek az anarchba miattuk. Elküldtem az üzit a supportnak s azóta sem történt semmi. Érdekes nagyon érdekes... Azóta is ott fórumozgat bőszen. Üdvözlettel: Leonidas
|
Mi ezen az érdekes? Ez akkor lenne JKSZ, ha belemennél egy ilyenbe, ez esetben Te hagyod, hogy más megtámadjon, Te kerülnél anarchista csoportba. Ebben, hogy valaki pénzt kér, az égvilágon semmi JKSZ nincs.
És nem igazán szeretem, amikor ezt valaki úgy festi le, hogy jajj micsoda kivételezések mennek, mert a gyomrom felfordul az ilyen emberektől, akiknek első megnyilvánulása a fórumon ez... No comment.
|

01-03-2007, 15:00
|
Banned
|
|
|
|
Jó akkor tényszerűen Ati!
Régről vagyok, nagyon sokat fórumoztam, igaz ezen az "újon" még nincs üzenetem! Betéve tudom szinte az összes Topicot.
Most hadd idézzek tőled: ,,Megbeszélt ütés = játékon kívüli szövetség = egyenes út az anarchba. Ha hagyod, akkor neked. Ha jelented az üzit, akkor nekik."
Ezt egy a vesztesek félnek fizetni topicba írtad. Jelen esetben, lehet hogy az én hibám amiért nem írtam, ez is egy szöviháború után volt, és azt mondták fizessek és békényhagynak. Teljesen ugyanaz a szituáció amit te írtél az imént említett topicba. Ekkor jöttem én laikus józan paraszt gyerek, hogy akkor ez itt ugyanez igaz. Gondoltam nekem megér annyit az orim hogy küldök egy üzit, mert ha jól szűrtem ki szavaidból ha hagyom az előre megbeszélt ütést az én orimnak egyenes út az anarchba. Ezt akartam megosztani veled.
Még valami, nekem meg az olyan emberektől fordul a gyomrom akik folyamatosan hajtogatnak (hajtogatnak itt most az állandó kinyílvánítást jelenti) valamit (pl játék tisztaság hasonló) és mikor ez az állandó vélemény, felálított saját eszmény saját vagy bármilyen kapcsolatban lévő személy lehetőségeit, létét sértik, akkor elsiklanak felette, és ezzel önmaguknak mondanak ellent.
Igyekeztem érthető lenni.
|

01-03-2007, 15:04
|
Banned
|
|
|
|
Ha rosszul idéztem volna, esetleg rosszul értelmeztem volna a szavaidat, vagy netalántán szabály változtatás történt amiről informálatlanságom miatt nem tudtam, elnéést kérek és kérem az üzeneteim törlését.
|

01-03-2007, 15:10
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
rosszul értelmezed (ettől amit tettek még nem szép dolog), ugyanis ők nem tettek mást csak pénzt kértek. és pénzt kérhetnek lehet, hogy megszánod őket. a koldus is pént kér és az se bűn.
|

01-03-2007, 15:11
|
Administrator
|
|
|
|
Lassan igazat kell, hogy adjak Goldynak abban, hogy nagyon sok a "mimóza" a játékban. Ha egy szöviháború lezárásának kísérletét szabályszegésnek tekinted, akkor nem vagyok biztos abban, hogy a Hódító Neked való.
|

01-03-2007, 15:15
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Lassan igazat kell, hogy adjak Goldynak abban, hogy nagyon sok a "mimóza" a játékban. Ha egy szöviháború lezárásának kísérletét szabályszegésnek tekinted, akkor nem vagyok biztos abban, hogy a Hódító Neked való.
|
Akkor én csak azt nem értem, hogy ez miért szabálytalan?
Pepa írta:
Sziasztok!
Egy furcsa dolog történt velem a minap. Belekötöttem egy oriba és szöviháború lett a vége. Amit sajna elvesztettünk pár nap után. Leveleztünk, hogy legyen béke, erre azt írta a másik ori, rendben, csak fizessek neki 200.000.000 aranyat hadisarcként. Mondtam neki, hogy nincs ennyi tartalékom, mire ő megmondta, hogy mit adjak el, hogy legyen ennyim és be jön fosztani, hogy megkapja. Kérdeztem mi lesz ha nem adok. azt írta akkor sokkal jobban rámszállnak ás teljesen szétszedik az orimat. Kérdés lehet-e ilyen kérni szöviháború után?
És ami Leonidas-al történt, az miért szabályos?
"rakjak ki 70 milliót az orimba betámadnak egy kör múlva"
Ez sem megbeszélt ütés?
|

01-03-2007, 15:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Akkor én csak azt nem értem, hogy ez miért szabálytalan?
Pepa írta:
Sziasztok!
Egy furcsa dolog történt velem a minap. Belekötöttem egy oriba és szöviháború lett a vége. Amit sajna elvesztettünk pár nap után. Leveleztünk, hogy legyen béke, erre azt írta a másik ori, rendben, csak fizessek neki 200.000.000 aranyat hadisarcként. Mondtam neki, hogy nincs ennyi tartalékom, mire ő megmondta, hogy mit adjak el, hogy legyen ennyim és be jön fosztani, hogy megkapja. Kérdeztem mi lesz ha nem adok. azt írta akkor sokkal jobban rámszállnak ás teljesen szétszedik az orimat. Kérdés lehet-e ilyen kérni szöviháború után?
És ami Leonidas-al történt, az miért szabályos?
"rakjak ki 70 milliót az orimba betámadnak egy kör múlva"
Ez sem megbeszélt ütés?
|
Ne essünk már át a ló túloldalára. Ha valakivel közlöm, hogy meg fogom támadni, az idén sem lett szabálytalan, csak azért, mert infórmációt árultam el.........
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|