Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-10-2006, 20:36
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hammi View Post
A VIPhez azt kötném hogy évente többször lehet, mint pl a zéró-startot.

Én úgy gondolom hogy a 3 nap védelem túlzás lenne.
Maximum 24 óra védelmet adnék viszont piac ne legyen a 24 körben, felmérhesse az árakat stb. de ne tudja használni. Viszont a 3 napos szabira visszakerülést azt mindenképp megtartanám, mert kevés szabis lesz így valszeg a listán, és ha valaki megjelenik, arra lehet számítani hogy visszajön, viszont a 3 nap szabit túlzásnak tartom.
Én még azt is el tudom képzelni hogy lenne olyan ember, aki 0 védelmes orival minden hónapba le mélyszabadságolna csak hogy mindig kapja a védelmet, és ne tudják ütni.
És csak bank/ház, és fedez.

Ezért nem tartom helyesnek.
Aki havi 3 napot játszana az orijával, az szerintem nem tudja manipulálni a csoportot, kb 1 év lenne mire valami normálisabb mennyiséget fel tudna fedezni. Gyakorlatilag olyan, mintha most lépett volna a csoportba, ahogy Synkel írta: neki is új környezet lesz, tudjon alkalmazkodni!
Sponsored Links
Old 12-10-2006, 20:45
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Aki havi 3 napot játszana az orijával, az szerintem nem tudja manipulálni a csoportot, kb 1 év lenne mire valami normálisabb mennyiséget fel tudna fedezni. Gyakorlatilag olyan, mintha most lépett volna a csoportba, ahogy Synkel írta: neki is új környezet lesz, tudjon alkalmazkodni!
Mondjuk igazad van, de a 72 órás védelmet akkokr is túlzásnak tartom.
Szerintem 24 óra elég lenne.
Reply With Quote
Old 12-10-2006, 20:50
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Én is túlzásnak tartom, mikor fellépek egy következő szintre A 60-dik órában már a falat kaparom, mer ott a sok-sok gyönyörűszép célpont, és nem tudok semmit tenni ellenük Ilyen alapon jó lenne egy elfekvős orinak is a 72 kör
Reply With Quote
Old 12-10-2006, 22:13
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Quote:
A 72 óra azért annyi, mert így tudnak alkalmazkodni a szomszédok a ponjtlistában az alkalmasint erős, hirtelen megjelenő országhoz...

Szinte soha nem a fellépőnek kell a védelem... ő neki elég többnyire akár csak 6 kör amíg felfedezi a piacot, és meggömbözi a szomszédokat, és tudja mit tehet. Általában nem úgy lépünk, hogy nyomesz az orink... DE: a fagyasztás azért lett volna az eredeti ötlet szerint bevezetve, mert túró az az ország, de nem akarjuk törölni, amit fagyasztunk, hogy egy alatta levővel haladhassunk. Tehát itt még a fagyasztott országnak is kell egy kis idő... szerintem maradjon a 72 óra.
Reply With Quote
Old 12-11-2006, 06:49
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Én is túlzásnak tartom, mikor fellépek egy következő szintre A 60-dik órában már a falat kaparom, mer ott a sok-sok gyönyörűszép célpont, és nem tudok semmit tenni ellenük Ilyen alapon jó lenne egy elfekvős orinak is a 72 kör
Lépéskor tényleg nem a legkellmesebb a 72 óra
Viszont Senkinek is igaza van, meggyőztetek, támogatom a 72 órát
Még eszembe jutott egy kis módosítás, szerintem ezt is bele lehetne venni:
A mélyszabira kerülés időpontja a szabizástól legyen az aktív eltöltött körök számának mondjuk ötöde. Vagy hasonló, az arányt meg lehet beszélni. Mivel ezt nem kell külön nyilvántartsa a szerver, mert fellépés szempontjából úgyis kell, így még nem is terheli, és és aki többet játszott a csopiban, annak több pihenés is jár.

Vélemények?
Reply With Quote
Old 12-11-2006, 07:07
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
A 72 óra azért annyi, mert így tudnak alkalmazkodni a szomszédok a ponjtlistában az alkalmasint erős, hirtelen megjelenő országhoz...

Szinte soha nem a fellépőnek kell a védelem... ő neki elég többnyire akár csak 6 kör amíg felfedezi a piacot, és meggömbözi a szomszédokat, és tudja mit tehet. Általában nem úgy lépünk, hogy nyomesz az orink... DE: a fagyasztás azért lett volna az eredeti ötlet szerint bevezetve, mert túró az az ország, de nem akarjuk törölni, amit fagyasztunk, hogy egy alatta levővel haladhassunk. Tehát itt még a fagyasztott országnak is kell egy kis idő... szerintem maradjon a 72 óra.
A mélyszabi arra is jó lenne hogy a pontlistából a régóta szabin lévő orik kikerülhessenek anélkül hogy ebből háránya legyen bárkinek is.
Viszont ez alapján akkor külön elbírálás alá kéne helyezni a szándékosan mélyszabizó és a mélyszabizás alá tett orikat.
Míg a szándékos 72 óra védelmet kapna kijövetel után, addig a rendszer által fagyasztott orit csak visszaraknák 3 nap szabadság alá, mintha szabadságon lett volna, annyi különséggel hogy 3 napot kéne várnia.
Reply With Quote
Old 12-11-2006, 11:33
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Cool

Hammi, lehet most én tűnök mogorvának, de: MÉLYSZABI létezik, a hódítós szleng a 2 hét szabadság után pontlistából kikerülő álapotot hívja annak. itt most egészen másról, az ország LEFAGYASZTÁSÁról beszélünk, ami azt jelentené, hogy meglévő ország mellé fel lehessen lépni egy másikkal és elhaladni mellette amíg az hozzáférhetetlen, de létező és érintetlen állapotban kivárja, hogy a gazdája folytassa vele a feljebb jutásért való küzdelmet... nem kellene egy jó felvetés fogalomzavar miatt érdektelenségbe fojtani....
Reply With Quote
Old 12-11-2006, 11:49
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
Hammi, lehet most én tűnök mogorvának, de: MÉLYSZABI létezik, a hódítós szleng a 2 hét szabadság után pontlistából kikerülő álapotot hívja annak. itt most egészen másról, az ország LEFAGYASZTÁSÁról beszélünk, ami azt jelentené, hogy meglévő ország mellé fel lehessen lépni egy másikkal és elhaladni mellette amíg az hozzáférhetetlen, de létező és érintetlen állapotban kivárja, hogy a gazdája folytassa vele a feljebb jutásért való küzdelmet... nem kellene egy jó felvetés fogalomzavar miatt érdektelenségbe fojtani....
A felvetést én tettem
De köszönöm hogy megmagyaráztad, nem tudtam hogy 2 hét után kikerülnek a szabisok a pontlistáról, de ha így van, akkor csodálkozom hogy ennyi van így is
Ez most létezik?
Viszont arra az esetre hogy fel lehessen lépni a beragad tori szintjére, a 72 kör védelem szerintem is ok, az alapján amit mondtatok.
Reply With Quote
Old 12-11-2006, 14:34
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Quote:
A felvetést én tettem
akkor sorry
Quote:
De köszönöm hogy megmagyaráztad, nem tudtam hogy 2 hét után kikerülnek a szabisok a pontlistáról, de ha így van, akkor csodálkozom hogy ennyi van így is
Ez most létezik?
Igen, létezik, nincs mit. ( azért van ennyi ott, mert egy sikertelen belépés is kihozza az orit mélyszabiról... meg ránézhetnek a gazdáik 3 naponta é visszaszabizhatják őket... )

Quote:
Viszont arra az esetre hogy fel lehessen lépni a beragadt ori szintjére, a 72 kör védelem szerintem is ok, az alapján amit mondtatok.
mivel az eredeti felvetésed félig létezett, ezért találtuk ki ezt a másik lehetőséget belőle, és én azt hiszem már erről szól a vita, persze az is lehet, hogy csak szeretném hogy ez legyen itt a lényeg
Reply With Quote
Old 12-11-2006, 16:01
Hornet's Avatar
Hornet Hornet is offline
Member

Sziasztok.
Nem volt időm minden hsz-t elolvasni,de felmerült bennem a kérdés,hogy nem lesz ez visszaélések lehetősége??

Karavánt lehet küldeni e majd a szabis oriba??
Vagy ez arra lesz jó hogy a szabis orit telnyomják lóvéval??

Ha hülyeség akkor elnézést

Sziasztok
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules