|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-10-2006, 20:36
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
A VIPhez azt kötném hogy évente többször lehet, mint pl a zéró-startot.
Én úgy gondolom hogy a 3 nap védelem túlzás lenne.
Maximum 24 óra védelmet adnék viszont piac ne legyen a 24 körben, felmérhesse az árakat stb. de ne tudja használni. Viszont a 3 napos szabira visszakerülést azt mindenképp megtartanám, mert kevés szabis lesz így valszeg a listán, és ha valaki megjelenik, arra lehet számítani hogy visszajön, viszont a 3 nap szabit túlzásnak tartom.
Én még azt is el tudom képzelni hogy lenne olyan ember, aki 0 védelmes orival minden hónapba le mélyszabadságolna csak hogy mindig kapja a védelmet, és ne tudják ütni.
És csak bank/ház, és fedez.
Ezért nem tartom helyesnek.
|
Aki havi 3 napot játszana az orijával, az szerintem nem tudja manipulálni a csoportot, kb 1 év lenne mire valami normálisabb mennyiséget fel tudna fedezni. Gyakorlatilag olyan, mintha most lépett volna a csoportba, ahogy Synkel írta: neki is új környezet lesz, tudjon alkalmazkodni!

12-10-2006, 20:45
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Aki havi 3 napot játszana az orijával, az szerintem nem tudja manipulálni a csoportot, kb 1 év lenne mire valami normálisabb mennyiséget fel tudna fedezni. Gyakorlatilag olyan, mintha most lépett volna a csoportba, ahogy Synkel írta: neki is új környezet lesz, tudjon alkalmazkodni!
|
Mondjuk igazad van, de a 72 órás védelmet akkokr is túlzásnak tartom.
Szerintem 24 óra elég lenne.
|

12-10-2006, 20:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Én is túlzásnak tartom, mikor fellépek egy következő szintre  A 60-dik órában már a falat kaparom, mer ott a sok-sok gyönyörűszép célpont, és nem tudok semmit tenni ellenük  Ilyen alapon jó lenne egy elfekvős orinak is a 72 kör
|

12-10-2006, 22:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
A 72 óra azért annyi, mert így tudnak alkalmazkodni a szomszédok a ponjtlistában az alkalmasint erős, hirtelen megjelenő országhoz...
Szinte soha nem a fellépőnek kell a védelem... ő neki elég többnyire akár csak 6 kör amíg felfedezi a piacot, és meggömbözi a szomszédokat, és tudja mit tehet. Általában nem úgy lépünk, hogy nyomesz az orink... DE: a fagyasztás azért lett volna az eredeti ötlet szerint bevezetve, mert túró az az ország, de nem akarjuk törölni, amit fagyasztunk, hogy egy alatta levővel haladhassunk. Tehát itt még a fagyasztott országnak is kell egy kis idő... szerintem maradjon a 72 óra.
|

12-11-2006, 06:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Én is túlzásnak tartom, mikor fellépek egy következő szintre  A 60-dik órában már a falat kaparom, mer ott a sok-sok gyönyörűszép célpont, és nem tudok semmit tenni ellenük  Ilyen alapon jó lenne egy elfekvős orinak is a 72 kör
|
Lépéskor tényleg nem a legkellmesebb a 72 óra 
Viszont Senkinek is igaza van, meggyőztetek, támogatom a 72 órát 
Még eszembe jutott egy kis módosítás, szerintem ezt is bele lehetne venni:
A mélyszabira kerülés időpontja a szabizástól legyen az aktív eltöltött körök számának mondjuk ötöde. Vagy hasonló, az arányt meg lehet beszélni. Mivel ezt nem kell külön nyilvántartsa a szerver, mert fellépés szempontjából úgyis kell, így még nem is terheli, és és aki többet játszott a csopiban, annak több pihenés is jár.
Vélemények? 
|

12-11-2006, 07:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
A 72 óra azért annyi, mert így tudnak alkalmazkodni a szomszédok a ponjtlistában az alkalmasint erős, hirtelen megjelenő országhoz...
Szinte soha nem a fellépőnek kell a védelem... ő neki elég többnyire akár csak 6 kör amíg felfedezi a piacot, és meggömbözi a szomszédokat, és tudja mit tehet. Általában nem úgy lépünk, hogy nyomesz az orink... DE: a fagyasztás azért lett volna az eredeti ötlet szerint bevezetve, mert túró az az ország, de nem akarjuk törölni, amit fagyasztunk, hogy egy alatta levővel haladhassunk. Tehát itt még a fagyasztott országnak is kell egy kis idő... szerintem maradjon a 72 óra.
|
A mélyszabi arra is jó lenne hogy a pontlistából a régóta szabin lévő orik kikerülhessenek anélkül hogy ebből háránya legyen bárkinek is.
Viszont ez alapján akkor külön elbírálás alá kéne helyezni a szándékosan mélyszabizó és a mélyszabizás alá tett orikat.
Míg a szándékos 72 óra védelmet kapna kijövetel után, addig a rendszer által fagyasztott orit csak visszaraknák 3 nap szabadság alá, mintha szabadságon lett volna, annyi különséggel hogy 3 napot kéne várnia.
|

12-11-2006, 11:33
|
 |
Member
|
|
|
|
|

12-11-2006, 11:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
|
A felvetést én tettem 
De köszönöm hogy megmagyaráztad, nem tudtam hogy 2 hét után kikerülnek a szabisok a pontlistáról, de ha így van, akkor csodálkozom hogy ennyi van így is 
Ez most létezik?
Viszont arra az esetre hogy fel lehessen lépni a beragad tori szintjére, a 72 kör védelem szerintem is ok, az alapján amit mondtatok.
|

12-11-2006, 14:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
A felvetést én tettem 
|
akkor sorry
Quote:
De köszönöm hogy megmagyaráztad, nem tudtam hogy 2 hét után kikerülnek a szabisok a pontlistáról, de ha így van, akkor csodálkozom hogy ennyi van így is 
Ez most létezik?
|
Igen, létezik, nincs mit.  ( azért van ennyi ott, mert egy sikertelen belépés is kihozza az orit mélyszabiról... meg ránézhetnek a gazdáik 3 naponta é visszaszabizhatják őket...  )
Quote:
Viszont arra az esetre hogy fel lehessen lépni a beragadt ori szintjére, a 72 kör védelem szerintem is ok, az alapján amit mondtatok.
|
mivel az eredeti felvetésed félig létezett, ezért találtuk ki ezt a másik lehetőséget belőle, és én azt hiszem már erről szól a vita, persze az is lehet, hogy csak szeretném hogy ez legyen itt a lényeg 
|

12-11-2006, 16:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Sziasztok.
Nem volt időm minden hsz-t elolvasni,de felmerült bennem a kérdés,hogy nem lesz ez visszaélések lehetősége??
Karavánt lehet küldeni e majd a szabis oriba??
Vagy ez arra lesz jó hogy a szabis orit telnyomják lóvéval??
Ha hülyeség akkor elnézést
Sziasztok 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|