|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-07-2006, 16:00
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
tulajdonképpen az is logikus, hogy csak kis kék számos orival rendelkező játékosok használhassák, hiszen ott van mire hivatkozni
|
Nem feltétlenül, van bőven olyan 1-személyiségű ori is, amelyik be van ragadva...

12-07-2006, 16:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
én ugyan nem vagyok boldog, ha fizetni kell vmiért, de ez azért olyan spéci szolgáltatás, amiért hajlandó lennék
és tényleg csak olyannak járjon, akinek több orija van, sőt, tulajdonképpen az is logikus, hogy csak kis kék számos orival rendelkező játékosok használhassák, hiszen ott van mire hivatkozni
|
ember, ez eleve azoknak szól akiknek sok országuk van... olyanból meg nem csak a nem kékszámos hanem nem VIPes is sok van....
|

12-07-2006, 16:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
már miért ne tudna fodulni?
az A-ba tud fordulni, mintha a másik ori ott sem lenne
|
lehet, hogy félreértem, amit írtál, de félreérted, amit én írtam.
nem azt próbáltam mondani, hogy B-ből A-ba "fordulni" (ezt általában fellépésnek nevezik), hanem azt, ha az A-s oriját lefagyasztja az illető, akkor a B-ből ne tudjon lefordulni az 5. szintre, hanem kelljen fellépnie az A-ba.
hogy még tisztább legyen, miért is kell ez: azért, hogy elkerülhető legyen az, hogy valaki felmegy az A topjába egy orival, majd lefagyasztja, és a többivel forog nyugodtan.
capish?
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

12-07-2006, 16:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
lehet, hogy félreértem, amit írtál, de félreérted, amit én írtam.
nem azt próbáltam mondani, hogy B-ből A-ba "fordulni" (ezt általában fellépésnek nevezik), hanem azt, ha az A-s oriját lefagyasztja az illető, akkor a B-ből ne tudjon lefordulni az 5. szintre, hanem kelljen fellépnie az A-ba.
hogy még tisztább legyen, miért is kell ez: azért, hogy elkerülhető legyen az, hogy valaki felmegy az A topjába egy orival, majd lefagyasztja, és a többivel forog nyugodtan.
capish?
|
hát ez meg nyilvánvaló
a B-ből az 5. szintre csak akkor léphet, ha van az A top30%-ban orija
a lefagyasztás esetén kiesik a pontlistából, olyan mintha nem lenne ott orija egyáltalán
|

12-07-2006, 16:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
ember, ez eleve azoknak szól akiknek sok országuk van... olyanból meg nem csak a nem kékszámos hanem nem VIPes is sok van....
|
viszont akkor mi az ok a fagyasztásra?
mert a top30%-ot kell csak teljesítenie...
bár belátom, hogy ez is előfordulhat, pl. van egy haveri társaság, akik szabiznak sokáig, de jön az egyik játékos egy másik orival egy másik szöviben, OK elfogadom
|

12-07-2006, 16:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
nem teljesen logikus... miért fagyasztaná le, ha B-ből akar fordulni?  ha lefagysztja akkor meg mintha nem lenne az A-ban országa.
|
ööö... nem értem miért nem logikus 
egyúttal ki is lehetne hagyni az A-t... ha lehetne úgy is fordulni a B-ből, hogy az A-ban le van fagyasztva az ori... nagyjából ugyanaz. nonszensz.
amúgy még mindig a hibernálás ellen vagyok. elvesztené a lényegét a személyiségről való lemondás.
and conscience
you fool."
|

12-07-2006, 16:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ööö... nem értem miért nem logikus 
egyúttal ki is lehetne hagyni az A-t... ha lehetne úgy is fordulni a B-ből, hogy az A-ban le van fagyasztva az ori... nagyjából ugyanaz. nonszensz.
amúgy még mindig a hibernálás ellen vagyok. elvesztené a lényegét a személyiségről való lemondás.
|
nem érted a dolgot
a fordulásokhoz a fagyasztásnak csak annyiban van köze, ha abba a csoportba akarsz fordulni, ahol le akarod az orit fagyasztani
tehát, ha lefagyasztod az A-s oridat, akkor a köv. orid mehet az A-ba, de máshová nem, oké?
|

12-07-2006, 16:56
|
Member
|
|
|
|
oké-oké, csak erről eddig még senki sem beszélt ebben a topicban. ez a része a témának részemről túltárgyalva. 
and conscience
you fool."
|

12-07-2006, 16:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szerintem arra lenne jó, hogy ha valakinek a tudása határhelyzetbe kerül (alig tudja teljesíteni az adott követelményt), és egy kevesebb személyiséges orijával utoléri magát, akkor mondhatja azt, hogy 1000 kör fagyasztást kibír a sokszemélyiséges, és leelőzöm a frissebb orival... így +1 személyiséget gyűjthetek míg a nagyobb orimmal görcsölök az adott helyen -nem kell lemondanom személyiségről, mert teljesítem a követelményeket (ha lassan is), és közben halad a többi országom is szépen gyorsan.

12-07-2006, 19:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerintem arra lenne jó, hogy ha valakinek a tudása határhelyzetbe kerül (alig tudja teljesíteni az adott követelményt), és egy kevesebb személyiséges orijával utoléri magát, akkor mondhatja azt, hogy 1000 kör fagyasztást kibír a sokszemélyiséges, és leelőzöm a frissebb orival... így +1 személyiséget gyűjthetek míg a nagyobb orimmal görcsölök az adott helyen -nem kell lemondanom személyiségről, mert teljesítem a követelményeket (ha lassan is), és közben halad a többi országom is szépen gyorsan.
|
Vagy 2 országot visz, eddig nem volt semmi probléma, de bejön valami olyan galiba, hogy az egyiket egy időre le kell fagyasztania...
Pl más a munkája, így nem tud annyit neten lenni, vagy átköltözött másik albérletbe, és ott nem vezetheti be a netet, de kb 1 év múlva újra költözni fog internetes albiba, stb, stb...
Pl egy orkot, akivel épp a top 5%-ba nyomul valamelyik szinten ilyen esetekben sajnos fel kell kicsit függesztenie, mert nem biztos, hogy lesz rá ideje.
Ezzel szemben van neki egy kevesebb személyiséges, "kvázi" üthetetlen elf-e, amire elég ha napi párszor ránéz...
Mondjuk...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|