|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-06-2006, 17:45
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
ez most is előfordulhat. én pl. 1,5 éve vettem észre egy elfelejtett orit az 5. szinten, amit sok évvel ezelőtt indítottam az akkori újitások miatt, amik a Conquestben nem lettek bevezetve, én pedig akkor csak ott játszottam. de volt több mint 1 éve szabin lévő orim a B-ben, ami csak azért nem a top-ban ébredt fel, mert közben a felvihető föld mennyiségének módosításával "lecsúszott" a pontlistában. ezzel csak azt akarom mondani, hogy amiket írsz, minden további nélkül előfordulhatnak ma is.
|
Előfordulhat, meg elő is fordul, de ez hiba a rendszerben. Most legalizálni akarjátok, és lehetővé tenni bárki számára, hogy itt ott tök legálisan orikat fektessen el.
|

12-06-2006, 17:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Előfordulhat, meg elő is fordul, de ez hiba a rendszerben. Most legalizálni akarjátok, és lehetővé tenni bárki számára, hogy itt ott tök legálisan orikat fektessen el.
|
inkább csak egy szívednek kedves, de beszorult orit akarunk átugorhatóvá tenni. én spec arra használnám nagy eséllyel ezt, hogy A-ba felmenjek egy orkkal, úgy hogy a termelő törpémet ne kelljen szétbarmolnom, amíg jobb idők nem jönnek a klánunkra... pl. vagy nem töröltem volna a varisomat, amit Ránti barátomnak csináltam szövijébe, amikor elment angolhonba dolgozni, hogy tudjak haladni. a szabadságot meg már most visszaélésre lehet használni, akkor meg nem mindegy, töröljük el azt is? 
|

12-06-2006, 20:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
|
Ja, jelenleg a sima szabadság már kétféle módon is taktikai eszköz lehet, ez amit én javasolok, ez biztosan nem az, ha körül van írva a mikéntje
Anno, amikor a több ország-egy személyt először javasoltam, akkor is mindenféle aggodalmak miatt ki lett téve, szerencsére később bekerült, és milyen jót tett a játéknak
|

12-06-2006, 20:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Én sem támogatom szerintem is sok visszaéléshez adna segitő kezet ez a megoldás. De ha valami megoldást találnátok arra hogy időnként ne legyen köztem és a következő aktív ori közt 25-30 szabis akkor ezer hála.
|

12-06-2006, 23:03
|
Member
|
|
|
|
most a deepfreeze megtiltasaval ill. nem engedelyezesevel nem lesz kevesebb a szabis orik szama. amugy nem is biztos, hogy a szabis orik akkora hatranyt jelentenek. jatszottatok mar a 20-50 lelekszamu cuceritoros csoportokban...? hat en orultem volna ott parszaz szabis orinak, mert akkor a top30 nem lett volna kozel teljesithetetlen. egy 20 fos csoportban az elso 6 ori van a topban. sot a queosia anarch b csopijaban voltunk 2en... 2 ori, nem 500. nem is volt top, ugyanis 4 ori kell a top beindulasahoz es ott volt a 90 napos korlat is. szerintetek mi ertelme lett volna 2en jatszanunk a csopiban, 1mastol 40-50 kor tavolsagban? ugyhogy annyira ne gondoljatok ferde szemmel a szabis orikra. ha nem lennenek a top30 is sokkal nehezebb lenne.
|

12-07-2006, 09:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
most a deepfreeze megtiltasaval ill. nem engedelyezesevel nem lesz kevesebb a szabis orik szama. amugy nem is biztos, hogy a szabis orik akkora hatranyt jelentenek. jatszottatok mar a 20-50 lelekszamu cuceritoros csoportokban...? hat en orultem volna ott parszaz szabis orinak, mert akkor a top30 nem lett volna kozel teljesithetetlen. egy 20 fos csoportban az elso 6 ori van a topban. sot a queosia anarch b csopijaban voltunk 2en... 2 ori, nem 500. nem is volt top, ugyanis 4 ori kell a top beindulasahoz es ott volt a 90 napos korlat is. szerintetek mi ertelme lett volna 2en jatszanunk a csopiban, 1mastol 40-50 kor tavolsagban? ugyhogy annyira ne gondoljatok ferde szemmel a szabis orikra. ha nem lennenek a top30 is sokkal nehezebb lenne.
|
Viszont abban a 2 fős csoportban a top 1 helyet a 9 személyiségesedkor könnyű lesz megszerezni   
|

12-07-2006, 09:29
|
Member
|
|
|
|
miert lenne konnyu? 4 tag alatt NINCS TOP... 
|

02-06-2008, 16:37
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
Hiba, hogy lehet bármelyik csoportban országod? Ööö, nem, ez teljesen normális.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|