|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-09-2006, 12:42
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Mélyszabadság ötlet
Bocsi, ha olyat írok ami már volt, de nem merek új témát indítani, mert még megszidnak
Szerintem így lenne nagyon jól megoldható mind a sok szabis, mind a beragadt orik problémája:
Az alap szabadság továbbra is létezne, viszont minden ország ami 1 hónapnál többet volt szabin eleve mélyszabadságra kerülne, azaz, nem látszóna a pontlistán ( esetleg VIP-eknek opcionálisan igen ) és nem számítana aktív orinak, vagyis mintha nem lenne a csopiban.
Ezen kiívül ha valaki leszabadságolt, ezután még egy mélyszabadság opció is létezik, így nem kell kivárni az 1 hónapoz ( vagy ettől függetlenül )
A mélyszabadságról úgy lehet visszajönni, hogy belép az ember az oriba, ekkora 3 napig sima szabadságosként lesz a listán, mintha akkor szabizott volna, majd megint beléphet.
Így a csoportokból is kiürülnének a szabisok, és a beragadt orik se lennének akkora problémák.
Persze még sok problémát nem tárgyaltam benne, de az alapötlet ( mármint hogy 3 napig szabisnak számítson jó)
Még annyit hozzátennék, hogy mint a zéró-start 1 évente lehetne szándékosan hibernálni, és mondjuk havonta 3 nappal nőne a váróidő. ( ha ez 1 hónapra telik, nem kerül vissz automatikusan mélyszabira.
Vélemények?
Last edited by Viz; 12-09-2006 at 12:46..
|

12-09-2006, 15:09
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
Bocsi, ha olyat írok ami már volt, de nem merek új témát indítani, mert még megszidnak
Szerintem így lenne nagyon jól megoldható mind a sok szabis, mind a beragadt orik problémája:
Az alap szabadság továbbra is létezne, viszont minden ország ami 1 hónapnál többet volt szabin eleve mélyszabadságra kerülne, azaz, nem látszóna a pontlistán ( esetleg VIP-eknek opcionálisan igen ) és nem számítana aktív orinak, vagyis mintha nem lenne a csopiban.
Ezen kiívül ha valaki leszabadságolt, ezután még egy mélyszabadság opció is létezik, így nem kell kivárni az 1 hónapoz ( vagy ettől függetlenül )
A mélyszabadságról úgy lehet visszajönni, hogy belép az ember az oriba, ekkora 3 napig sima szabadságosként lesz a listán, mintha akkor szabizott volna, majd megint beléphet.
Így a csoportokból is kiürülnének a szabisok, és a beragadt orik se lennének akkora problémák.
Persze még sok problémát nem tárgyaltam benne, de az alapötlet ( mármint hogy 3 napig szabisnak számítson jó)
Még annyit hozzátennék, hogy mint a zéró-start 1 évente lehetne szándékosan hibernálni, és mondjuk havonta 3 nappal nőne a váróidő. ( ha ez 1 hónapra telik, nem kerül vissz automatikusan mélyszabira.
Vélemények?
|
Régebben úgy volt, hogy 2 hét szabi után kikerültek az orik a listából -azóta változás történt ezen a téren? 
Ha még él az a mód, akkor össze kellene kapcsolni az itt tervezett módosítással, és visszajövetelkor pár kör védelmet kaphatnának azok az országok is.
Last edited by Xeper; 12-09-2006 at 15:11..
|

12-09-2006, 15:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Régebben úgy volt, hogy 2 hét szabi után kikerültek az orik a listából -azóta változás történt ezen a téren? 
Ha még él az a mód, akkor össze kellene kapcsolni az itt tervezett módosítással, és visszajövetelkor pár kör védelmet kaphatnának azok az országok is.
|
Ilyen h kikerülnek az orik a lsitából már nincs.
Ati szerint az a baj, legalábbis én így értelmeztem, hogy akkor egyszer csak megjelenik valaki előtted és támadhat téged, anélkül hogy felkészülhettél volna rá.
Ati javíts ki ha tévedek.
Amit javasoltam, szerintem orvosolná ezt a problémát.
|

12-10-2006, 13:35
|
Member
|
|
|
|
Még annyit hozzátennék, hogy csak akkor lehetne mélyszabadságról visszajönni, ha már letelet minimum az 1 hónap, nincs orid a csopiban, és még nem használtad el a mélyszabadság lehetőséged.
Ha elhasználtad, visszajövetelkor használódik el, viszont megint lerakhatod mélyszabira, ilyen esetben a jövő évben fagyaszthatod ki, vagy fizetsz modnjuk 500 kör VIP-et mint zéró-startnál.
|

12-10-2006, 13:54
|
 |
Member
|
|
|
|
na ilyen variánsokkal kezd nekem is tetszeni a dolog. Így tényleg nem lenne némely csoport dög unalom és nem lehetne kihasználni hogy ott terem előttem. Ja, igen, az hogy 2hét mulva mélyszabizzon teljesen reális, viszont vissza hozatalnál szerintem ne 3 hanem 5napiog látszodjon rendes szabisnak mert lehetnek hosszab szövi háboruk is.
|

12-10-2006, 15:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
na ilyen variánsokkal kezd nekem is tetszeni a dolog. Így tényleg nem lenne némely csoport dög unalom és nem lehetne kihasználni hogy ott terem előttem. Ja, igen, az hogy 2hét mulva mélyszabizzon teljesen reális, viszont vissza hozatalnál szerintem ne 3 hanem 5napiog látszodjon rendes szabisnak mert lehetnek hosszab szövi háboruk is.
|
A 3 napig vagy 5 napig részletkérdés szerintem, ez megbeszélés kérdése, de 5 napnak se vagyok ellene, csak ugye a sima szabi is 3 napig tart, gondoltam legyen ez is. Még az is lehet, hogy visszahozatal után kap 1 kör védelmet hogy ne is támadhasson rögtön és ne is támadhasság rögtön.
|

12-10-2006, 15:57
|
Member
|
|
|
|
az 500 kor vip es a 3 nap szabi teljesen korrekt 5let. a 3 nap alatt mindenki eszreveszi, hogy ott van es 2 elkuldott sms-bol meg 1 hetig vipes is. telitalalat. 
|

12-10-2006, 16:39
|
Member
|
|
|
|
Ati, te is szólj hozzá kérlek ha erre jársz 
|

12-10-2006, 18:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Viphez én semmiképp nem kötném, és visszajövetelkor 3 nap szabi helyett 72 kör védelmet szeretnék látni inkább. Ugyanis nem csak a csoprot van veszélyben egy esetleges jksz-elő csalása miatt, hanem elméletben ő maga is hosszú kihagyás után egy vadidegen környezetbe érkezik, legyen ideje körbetájékozódni, és felkészülni a további játékra.
Védelmet ugyanúgy mint szintlépéskor, első 24 körben piac nélkül képzelem.
|

12-10-2006, 18:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Viphez én semmiképp nem kötném, és visszajövetelkor 3 nap szabi helyett 72 kör védelmet szeretnék látni inkább. Ugyanis nem csak a csoprot van veszélyben egy esetleges jksz-elő csalása miatt, hanem elméletben ő maga is hosszú kihagyás után egy vadidegen környezetbe érkezik, legyen ideje körbetájékozódni, és felkészülni a további játékra.
Védelmet ugyanúgy mint szintlépéskor, első 24 körben piac nélkül képzelem.
|
A VIPhez azt kötném hogy évente többször lehet, mint pl a zéró-startot.
Én úgy gondolom hogy a 3 nap védelem túlzás lenne.
Maximum 24 óra védelmet adnék viszont piac ne legyen a 24 körben, felmérhesse az árakat stb. de ne tudja használni. Viszont a 3 napos szabira visszakerülést azt mindenképp megtartanám, mert kevés szabis lesz így valszeg a listán, és ha valaki megjelenik, arra lehet számítani hogy visszajön, viszont a 3 nap szabit túlzásnak tartom.
Én még azt is el tudom képzelni hogy lenne olyan ember, aki 0 védelmes orival minden hónapba le mélyszabadságolna csak hogy mindig kapja a védelmet, és ne tudják ütni.
És csak bank/ház, és fedez.
Ezért nem tartom helyesnek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|