Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-14-2006, 22:33
lll
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Hmm? Miért írnék? Vannak emberek, akiknek a véleménye a legkevésbé sem érdekel.
OKs én ezt teljesen megértem, hogy nem érdekel, hogy mi a véleményem
én nem fogok kötekedni, én csak sajnálom, hogy ezt nem lehet megbeszélni normálisan
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-14-2006, 22:38
Cassandra Cassandra is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Mondták, de a hangok meg viszont de meg azt mondták, hogy árulkodjak nyugodtan, mert jóóóóó
Hmmm... ez szép kis magyar mondatka lett
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 11-14-2006, 22:39
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
OKs én ezt teljesen megértem, hogy nem érdekel, hogy mi a véleményem
én nem fogok kötekedni, én csak sajnálom, hogy ezt nem lehet megbeszélni normálisan
Szerintem nem rajtam múlik, nekem ha valakivel bajom van, akkor az illető tud róla. Én nem kétszínűsködöm, hogy vágom itt a jópofit, máshol meg mindennek elmondom az illetőt. Kiről is van szó? Jah, esetleg rólad?
Old 11-14-2006, 23:36
director
Guest

Quote:
Szerintem nem rajtam múlik, nekem ha valakivel bajom van, akkor az illető tud róla. Én nem kétszínűsködöm, hogy vágom itt a jópofit, máshol meg mindennek elmondom az illetőt. Kiről is van szó? Jah, esetleg rólad? :D
érdekes! visszatértünk a bunkósághoz, vagy ez még mindig az udvarias korszak? :D
Reply With Quote
Old 11-14-2006, 23:47
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Szerintem nem rajtam múlik, nekem ha valakivel bajom van, akkor az illető tud róla. Én nem kétszínűsködöm, hogy vágom itt a jópofit, máshol meg mindennek elmondom az illetőt. Kiről is van szó? Jah, esetleg rólad?
de azért lehetne hányós szmájli??
Reply With Quote
Old 11-15-2006, 00:04
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Lagen: Nőjj fel!!!

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 11-15-2006, 09:14
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by director View Post
érdekes! visszatértünk a bunkósághoz, vagy ez még mindig az udvarias korszak?
Ez még mindig az udvarias.
Old 11-15-2006, 11:11
laci laci is offline
Member

Quote:
Ez még mindig az udvarias.
Akkor nem akarom megtudni, mit írtál volna Lagennek a "nem udvarias" stílusodban
Reply With Quote
Old 11-15-2006, 11:15
Nekrolord
Guest

Ati először is:
Én nem vártam el, hogy válaszolj. De azt sem, hogy szó nélkül töröld a topic-om. Olyan dologban nyitottam, amit nagyon sok ember tud, és ki is haszálja.(vagyis egy hódítón bellüli hibára hívtam fel a figyelmet...)
Törölted. ok. Ne tudják meg még többen. De azért ezek után még levelet is írtam, mely pontosan tartalmazta a problémát, és annak megértését, hogy miért törölted. DE MIÉRT szó nélkül. Hisz akár még most is nyithatok egy topic-ot, ugyanígy, vagy beírhatom akárhova a fórumon. Ha legalább anyi lett volna hogy azt mondod, hogy légyszi ne terjeszd, vagy valamiféle magyarázatot adsz, akkor semmi bajom nem lenne...
És ez volt az összes bajom. Én legalább már 5X olvastam a fórumot, és saját magamtól jöttem rá a dolgokra. EZT a részt nem is birizgálom. De miért Ati MIÉRT???
Reply With Quote
Old 11-15-2006, 11:32
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Nekrolord View Post
Ati először is:
Én nem vártam el, hogy válaszolj. De azt sem, hogy szó nélkül töröld a topic-om. Olyan dologban nyitottam, amit nagyon sok ember tud, és ki is haszálja.(vagyis egy hódítón bellüli hibára hívtam fel a figyelmet...)
Törölted. ok. Ne tudják meg még többen. De azért ezek után még levelet is írtam, mely pontosan tartalmazta a problémát, és annak megértését, hogy miért törölted. DE MIÉRT szó nélkül. Hisz akár még most is nyithatok egy topic-ot, ugyanígy, vagy beírhatom akárhova a fórumon. Ha legalább anyi lett volna hogy azt mondod, hogy légyszi ne terjeszd, vagy valamiféle magyarázatot adsz, akkor semmi bajom nem lenne...
És ez volt az összes bajom. Én legalább már 5X olvastam a fórumot, és saját magamtól jöttem rá a dolgokra. EZT a részt nem is birizgálom. De miért Ati MIÉRT???
Igazából nem tudom, hogy miről van szó, de a leírtak alapján a miértre azonnal tudok válaszolni: azért, mert elfogadtad a fórumszabályokat, ahol világosan le van írva, hogy hiba esetén a support@hodito.hu címre kell írni, és nem a fórumra.

Tudom, megint bunkó vagyok, hogy azt feltételezem, hogy az emberek amikor kijelentik, hogy "Elolvastam, megértettem, tudomásul veszem és magamra vonatkozóan kötelező érvényűnek tekintem a Queosia / Hodito forum szabályait.", akkor ténylegesen el is olvasták... Úgyhogy az egyszerűség kedvéért idézem (tudom, megint micsoda bunkóság) a fórumszabályok vonatkozó részét: "Ha úgy véled, hogy a játékban hibát találtál, akkor első körben olvasd el a vonatkozó súgókat, majd ezután olvasd el azokat mégegyszer. Ha még mindig úgy gondolod, akkor a játék ügyfélszolgálati címére írj e-mailt."

Bocs, ha vagyok olyan bunkó, hogy elvárom, hogy betartsd a fórumszabályokat, ha már egyszer azok betartását vállaltad...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules