|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-13-2006, 20:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sziasztok 
Olvasgatom itt a topikot, és nem értem.
Nem értem hol itt a bunkóság, vagy vmi hasonló.Rengetegszer kérdezek én is, és bár olvasom a súgót, mégsem ugrik be a kérdésemre vonatkozó adat, vagy rész ( mindegy minek nevezem), és ha csak bemásolják , az már segítség.
Ha normálisan kérdezek, akkor normális választ kapok.
Meg szerintetek mennyien vagyunk itt, és a játékban? Ha mindenki kérdezgetne, akkor milyen zűrzavar lenne itt?
Hisz azért van a súgó, hogy nekünk segítsenek.
Ha valaki ezért bunkó,hát lehet hogy én is bunkó vagyok, hisz oly sok embert elküldtem már súgót olvasni, és sokszor én is bemásoltam.
Végül is azért készítették 
Sztem ezért nem kéne elvárni senkitől, hogy kiforduljon önmagából.
Ati, te is maradhatnál olyan, amilyen voltál
Akinek meg nem tetszik, az meg .......

11-13-2006, 20:48
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Barátom,
nemigazán értem ezt a hozzászólásodat mire alapoztad, persze csak akkor, ha ez nekem szólt. Honnan gondolod, hogy nem olvastam el, min is kellene tehát elgondolkodnom?
|
asszem leírtam min kéne elgondolkoznod   
|

11-13-2006, 20:51
|
Member
|
|
|
|
én tök jókat derülök mostanában a fórumon, köszönöm Atilla 
|

11-13-2006, 20:54
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Keresztkérdés:
Odamész a boltban az eladóhoz, kérdezed hogy xy termék hol van. Anélkül, hogy rád nézne, így a válla fölött odamutat valahova, ami szerinte talán tök egyértelmű hogy hova, ezek után ignorál. Neked meg mint ma, egészen nehéz napod volt. Hát nem mormolnál el magadban egy miatyánkot ezek után?
Tudom, rossz példa, de valahol eza súgóbevágós rész ilyen. Ha visszaolvassátok az első postomat, esetleg egy kicsit jobban, ott nem azt írom, hogy baj, hogy megkapja az adott ember a választ, hanem az ami nekem (lehet egyedül vagyok ezzel) nem szimpi, hogy szerintem hamarabb megértené az adott játékos, ha egyből a konkrét választ kapná meg! Elhiszem, hogy sok munka volt a súgóval, de tudjátok én hallotam ám már olyat, hogy valakinek még miután elolvasta SEM volt egyértelmű néhány dolog. Ti gondolom régebbóta játszotok, ezért nektek triviális lehet. Másnak nemfeltétlenül.
|

11-13-2006, 20:57
|
Member
|
|
|
|
Na, boltos példa: egyszerűbb kimondani egy mondatot (a megoldást), mint írásban elmagyarázni. És persze hogy vannak olyan dolgok a súgóban, amelyeket nem biztos, hogy valaki azonnal megért, de ha egy kérdésből nyilvánvalóan látszik hogy az ipse bele sem kukkantott a súgóba, akkor ne várjon szájbarágást.
|

11-13-2006, 20:59
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Odamész a boltban az eladóhoz, kérdezed hogy xy termék hol van. Anélkül, hogy rád nézne, így a válla fölött odamutat valahova, ami szerinte talán tök egyértelmű hogy hova, ezek után ignorál.
|
Én ezt sokkal inkább hasonlítanám ahhoz, hogy elmész egy Tescoba, beállsz a parkoló közepére, szemben az áruházzal, majd minden arrajárótól megkérdezed, hogy hol a bejárat.
|

11-13-2006, 21:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Hmm
Ez tényleg rossz példa 
De ha a hasonlatnál járunk, akkor legyen olyan bolt, ahol jelzik milyen termékek találhatóak a sorokban 
Akkor nem értem, minek is kérdezni
Mert a te hasonlatodhoz kb ez áll, hisz a súgó is szét van témakörökre szedve.
Nem játszom én sem régóta, de nem is estem neki a játéknak hübelebalázs módjára.
Engem is elküldtek súgót olvasni 
Ha gondolkozol akkor tán rájössz te is 

11-13-2006, 21:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
én tök jókat derülök mostanában a fórumon, köszönöm Atilla 
|
Khmm... Attila.
Quote:
Keresztkérdés:
Odamész a boltban az eladóhoz, kérdezed hogy xy termék hol van. Anélkül, hogy rád nézne, így a válla fölött odamutat valahova, ami szerinte talán tök egyértelmű hogy hova, ezek után ignorál. Neked meg mint ma, egészen nehéz napod volt. Hát nem mormolnál el magadban egy miatyánkot ezek után?
Tudom, rossz példa, de valahol eza súgóbevágós rész ilyen. Ha visszaolvassátok az első postomat, esetleg egy kicsit jobban, ott nem azt írom, hogy baj, hogy megkapja az adott ember a választ, hanem az ami nekem (lehet egyedül vagyok ezzel) nem szimpi, hogy szerintem hamarabb megértené az adott játékos, ha egyből a konkrét választ kapná meg! Elhiszem, hogy sok munka volt a súgóval, de tudjátok én hallotam ám már olyat, hogy valakinek még miután elolvasta SEM volt egyértelmű néhány dolog. Ti gondolom régebbóta játszotok, ezért nektek triviális lehet. Másnak nemfeltétlenül.
|
Ha odamegyek a boltba és csak legyint az eladó valamerre, akkor is tudom, hogy vsz. van a termék, tehát innentől megkeresem.
A Hódító súgója elég szájbarágósan íródott, ami engem személy szerint kezdetben kifelyezetten idegesített (ennek hangot is adtam), de azok után, amiket láttam simán megértem, hogy miért úgy van megfogalmazva, ahogy.
Űlj le egyszer és olvasd el végig (A-Z ig, szépen sorban, pár nap alatt végzel vele. ), magad is rájössz, hogy a legtöbb információ nem is egyszer szerepel benne.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

11-13-2006, 21:05
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mona
Ha gondolkozol akkor tán rájössz te is 
|
Kedves Mona,
lehet félreértelmeztem a hozzászólásod, légyszives olvasd vissza az én korábbiaimat, ahol megtalálod, hogy -szerénytelenül- de nekem már nincs szükségem a súgó segítségére, de ha mégis akkor magamtól elolvasom (lásd: nincs még nagyon primitív kérdésem itt a külső fórumon).
|

11-13-2006, 21:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Kedves Lik-lak
Bár én végig olvastam az egész topikot, és olvastam azt is, hogy többször leírtad, hogy neked nincs szükséged a súgó olvasására, épp ezért nem értem miért is háborogsz 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|