Hello!
Én Liki-lakot teljesen megértem, de megértem mások véleményét is erről, hogy Ati mellé állnak!
Nekem is megvan a véleményem erről
pl-t mondok, hogy mért tiltott ki Ati és én hogyan gondolom ezt
Kitiltott egyszer azért, mert volt egy topik amit lezárként tekintett és írtam bele mert nem vagyok sűrűn a fórumon ezért késöbb tudtam csak írni arra amit akartam, és akkor kitiltott 15 napra vagy 1 hónapra nem emlékszek már
de azt nem értem én csak, hogy mért kellett rögtön kitíltani, lehetett volna küldeni egy privit, hogy ne írjak oda vagy csak simán törölni azt az egy hozzászólásomat, és akkor már tudom, hogy most tényleg nem szabad oda írni!
Énis értelmes ember vagyok mint mások, vagyis remélhetőleg mindenki Homo Sapiens, és nem Homo Debilis emberfajta!!
van egy másik pl:
legutolsó kitíltásom azért volt, mert leírtam, hogy én büszke vagyok arra, hogy nem olvastam el a súgót
Ez félig viccnek szántam, de félig komolyan írtam, mert bevallom nem olvastam el szóról szóra minden eggyes pontját a súgónak, DE amit nem tudtam azt mindig elolvastam, sose kérdeztem nagyon sehol sem, és meg is értettem legtöbbször a súgót, vagy ha nem akkor kitapasztaltam!
meg még volt pár kitíltásom amire már nem emlékszek hogy pontosan hogyan is volt és mért volt.
A lényeg végülis annyi, hogy minden elismerésem Atinak, hogy létrehozta ezt a frankó játékot és közösséget, meg az egész élet történetének!! Csak néha nem tudom megérteni, hogy hogyan is moderálja a fórumot meg a hódítót, mert eléggé sokszor hallom sokmindenkitől, hogy nah ez már megint nem volt fair.
De ez mindenkinek a saját Szociális Problémája.
kb ennyit szerettem volna hozzászólni ehhez a témához
U.I.: Remélem most nem fogsz kitíltani Ati, mert őszintén elmondtam a véleményemet erről az egészről, szerintem semmi sértő nem volt benne!
Lassan majd Harcosokkal fogsz párbajozni, hogy ki legyen a híresebb a fórumon