Quote:
Originally Posted by Dus
És igen, semmilyen érvem nem volt csak az "ennyi erővel..." dolog. És igen, mondvacsinált érvek, ugyanis azt írtam amit Dynosaur érvelt, és azzal hoztam fel példákat.
|
Nem értem mire gondolsz (többszöri olvasás után is csak sejteni tudom), ez a mondat már nyelvtanilag sem helyes, túl sok a mutató névmás, de mégsem mutatnak semmire...
Quote:
Originally Posted by Dus
Az ork 7 és az óriás 6 tábija nem volt a legtökéletesebb, de ugyan azon az alapon volt, mint amit Te írtál: annyit érveltél, hogy ő rááldozott egy szemet. Én is ennyit érveltem. Látod, mekkora butaság?? 
|
Nem csak ennyit írtam, sőt nem ez volt az összhasonlítási alapom, hogy az egyik felvette a tábi szemet a másik meg nem!! Pont, hogy ez a különbség! Mindkettőnek 5 tábija van, de az egyik tett érte valamit, a másik meg csak úgy megkapta. Ezt nem érzem egyenlőnek! Amúgy meg elég rossz dolog, ha azt mondod, hogy "látod milyen butaságot írtam? Ilyet írtál te is..." Nem az oviban vagyunk!
Quote:
Originally Posted by Dus
Aha. Szóval hasonlítsam össze a fajokat, de egy személyiségnél ne is vegyük figyelembe a faji hátrányokat. Értem...
|
mondj az orknál olyan faji előnyt, ami megmagyarázza, hogy duplabónusz jár neki a tábi szemmel.
Quote:
Originally Posted by Dus
Látod-látod. Pedig ugyan azon a kijelentésen alapulnak: "mert áldozott rá egy szemet". Nem ismerős?? 
|
A Te kijelentésed oltári nagy baromságon alapul (idézem):
Quote:
Originally Posted by Dus
Ha óriással felveszem a gazdálkodó szemet, akkor had termeljek már több gabonát mint egy elf, mert én rááldoztam egy szemet. (Igazából most is többet termel, mert szorzódik, de ez a különbség elhanyagolható).
|
most őszintén, ennek mi értelme?? (és most nehogy összehasonlítsd akárkinek az akármilyen példájával, mert ekkora katyvaszt senki sem írt!)
Quote:
Originally Posted by Dus
Igen, komolyan, mert látom nem is érted, hogy én miről írok.
|
Az a gond, hogy itt Te hajtassz szembe a forgalommal, csak nem veszed észre magad... sajnálatos...
Quote:
Originally Posted by Dus
A személyiségnek mindenkire ugyan úgy kell hatnia. Az más kérdés, hogy ezen felül még a faji tulajdonságok is módosítanak.
Jó, persze, lehet mondani azt is, hogy +1 tábornok, és duplázás mindenkinél. De egyszerűen nem tartom logikusnak, hogy 5 tábornok erősebb másik 5 tábornoknál. Ha nem lenne tábornokszám alapján fix % meghatározva, akkor nekem elfogadható az 5 erősebb 5-nél opció. De a lónál sincs odaírva, hogy fixen 6 a támadóértéke, hanem le van írva, hogy még ez és ez is módosítja.
|
megint egy "köszönjük Emese" szintű HSZ...
Mondj olyan faji előnyt, ami az orknak megmagyarázza a duplabónuszt.
Quote:
Originally Posted by Dus
Ha nem lenne tábornokszám alapján fix % meghatározva, akkor nekem elfogadható az 5 erősebb 5-nél opció.
|
Ezen vitatkoztunk ennyit?

Ezzel nincs gond, ha változik a személyiség tulajdonsága, akkor gondolom a súgót is utánaváltoztatják... Szóval belekerülne szépen, hogy mi a helyzet...