Quote:
Originally Posted by Dynosaur
pff... remélem Te nem gondoltad komolyan amit írtál! 
én ugyanannyi tábornokról beszéltem. Azért a 6 kisebb, mint a 7, viszont ha rááldozok egy szemet arra, hogy 5 tábim legyen, a másiknak meg akármit csinál van 5 tábija az szerintem nem ugyanaz. 
|
Az érv viszont ugyan az volt. Tehát itt buktattad meg a saját érvedet, miszerint, mert "ő rááldozott egy szemet". Ugyan azt írtam mint Remy, hogy ez egy buta érv, csak máshogy írtam le...
Quote:
Remy véleményét miszerint ez egy "buta érv" elfogadom, lehet az... de hogy az ork 7 tábiját akarod összehasonlítani az óriás 6 tábijával, az azért nagy sarkítás lenne, és nincs értelme ilyetén összehasonlításnak. Míg a gnóm 5, és óriás 5 tábijánál ott van egy pont amiben egyeznek, és egy amiben különböznek. Mindkettőnek 5 tábija van, de az egyiknek valami árán, a másiknak csak úgy alapból. Ez alapján mondtam, amit mondtam.
|
Az is sarkítás, hogy egyáltalán egy gnómot hasonlítasz össze egy törpével. A gnóm faji hátránya - ami elvileg jóval erősebb mint egy szem - az, hogy egyel kevesebb tábija van. És ha felvesz egy személyiséget, még örüljön is neki, hogy van annyi bónusza, mint más fajnak.
Ez is sarkítás lesz szerinted, szerintem meg tök ugyanaz a példa:
Ha óriással felveszem a gazdálkodó szemet, akkor had termeljek már több gabonát mint egy elf, mert én rááldoztam egy szemet. (Igazából most is többet termel, mert szorzódik, de ez a különbség elhanyagolható).
Vagy a tábornokok számával is lehet ezt játszani. Ha gnómmal vagyok, és tábi szemet felveszem, akkor legyen már több tábornokom, mint egy törpének, mert rááldoztam egy szemet... De ne legyen. Ha tábit akarsz felvenni első szemnek, legyél ork, ha gnóm vagy, vedd fel 4. szemnek, és nincs gond.
Quote:
Viszont a duplabónuszt még mindig jó ötletnek tartom.  és velem együtt még legalább 23 ember, akikkel a szavazók 60%-át tesszük ki! 
|
Az a 60% már rég nem aktuális...