|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Szeretnéd e ha a tábornok személyiséget erősítenénk?
|
Igen, támogatom a javaslatot.
|

|
44 |
57.89% |
Igen de találjunk ki valami mást.
|

|
3 |
3.95% |
Nem. Jó ez így.
|

|
29 |
38.16% |

01-19-2010, 21:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
nem azért támogatom...  nekem tetszik, hogy a többi faj is kaphatna duplabónuszt a végén, ha már az összes tábival kimegy, ugyanakkor ez egy olyan módosítás, ami nem borogat semmiféle egyensúlyt, mert ettől még nem lesz erősebb a jelenlegi legerősebb hadis, az ork. És igazából ahogy valaki mondta ez egy feltételes hadi bónusz, szóval csak akkor ér valamit, ha utána megvonom magamtól a reagálás lehetőségét.
|
Az összes eddigi javaslat közül talán ez az ami a legjobban belenyúl a játék egyensúlyába. (Leszámitva, mikor valaki azt vetette fel, hogy induljon újra 200 hekiről az egész 1/A  )
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
The Following 2 Users Say Thank You to Padlócsempe For This Useful Post:
|
|

01-20-2010, 05:45
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
nekem tetszik a javaslat, aki hadi akar lenni, annak jobban megérheti ezt választani a tudóssal szemben, és tekiket se kell többet tartani 
|
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|

01-21-2010, 10:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nekem is tetszik, mert más fajok is erősödnek, tehát pl egy elf beütéséhez nem kell konkrétan orknak lenni, viszont a topic nyitásakor amit monró irt felsorolás melyik fajok mennyi %-ot kapjanak, én a 14%-osból kivenném a törpét, és áttenném a 12%-oshoz, mivel a törpe elég hadi a 40% hadügyi teki és a barakkban elférő 62.4 kattincs miatt. Aki ügyes hadizik vele sem gond feljebb lépni. A többi stimm abszolúlt 
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

01-21-2010, 11:33
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Nekem is tetszik, mert más fajok is erősödnek, tehát pl egy elf beütéséhez nem kell konkrétan orknak lenni, viszont a topic nyitásakor amit monró irt felsorolás melyik fajok mennyi %-ot kapjanak, én a 14%-osból kivenném a törpét, és áttenném a 12%-oshoz, mivel a törpe elég hadi a 40% hadügyi teki és a barakkban elférő 62.4 kattincs miatt. Aki ügyes hadizik vele sem gond feljebb lépni. A többi stimm abszolúlt 
|
Szerintem nem jó ha nem egységes az utolsó tábornok szabálya. Nem lenne értelme mindegyik fajra személyre szabottan megváltoztatni, mindegyiknél ugyanúgy legyen számolva.
|
The Following 2 Users Say Thank You to siQ For This Useful Post:
|
|

01-21-2010, 13:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Az összes eddigi javaslat közül talán ez az ami a legjobban belenyúl a játék egyensúlyába. (Leszámitva, mikor valaki azt vetette fel, hogy induljon újra 200 hekiről az egész 1/A  )
|
(azt hittem már írtam erre... fúú... megint jó keveseket alszom...  )
szóval szerintem azért nem nyúl bele az egyensúlyba, mivel nem növel semmilyen eddigi maximumot. (eddig ugye az ork a legerősebb hadis, ez ez után is így marad.)
az egyetlen negatívuma ennek a szemnek, hogy a H5tools mehet a kukába...  kell írjak egy sajátot... 
|

01-21-2010, 13:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
SiQ: Igen, valóban igazad van, annyira nem gondoltam bele.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

01-21-2010, 14:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
szóval szerintem azért nem nyúl bele az egyensúlyba, mivel nem növel semmilyen eddigi maximumot. (eddig ugye az ork a legerősebb hadis, ez ez után is így marad.)
az egyetlen negatívuma ennek a szemnek, hogy a H5tools mehet a kukába...  kell írjak egy sajátot... 
|
H5 tools -ot már eddig is javitani kellett fejben néhány esetben.
A másik érvedre legszivesebben három pontot irnék, de inkább írok egy példát. Legyen egy személyiség, amitől az Élőhalott 1%-al bénább hadis lesz, mint az Ork, szerinted belenyúltam az egyensúlyba vagy nem? 
|

01-21-2010, 15:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
A másik érvedre legszivesebben három pontot irnék, de inkább írok egy példát. Legyen egy személyiség, amitől az Élőhalott 1%-al bénább hadis lesz, mint az Ork, szerinted belenyúltam az egyensúlyba vagy nem? 
|
hmm... igen... de azért az új tábi nem ennyire radikálisan növel...
Akkor kiegészítem úgy, hogy azért nem annyira bántja szerintem az egyensúlyt, mert mindegyik fajt erősíti egy kicsit, kivétel a jelenlegi legerősebbet, de az így is a legerősebb marad, és nem 1%-kal, hanem fölényesen.
Nahh de mindegy, ez már csak meglátás, és felfogás kérdése... 
|

01-21-2010, 16:09
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Akkor kiegészítem úgy, hogy azért nem annyira bántja szerintem az egyensúlyt, mert mindegyik fajt erősíti egy kicsit, kivétel a jelenlegi legerősebbet, de az így is a legerősebb marad, és nem 1%-kal, hanem fölényesen.
|
Az embert, és a félelfet is?

01-21-2010, 17:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Az embert, és a félelfet is?
|
nem hittem, hogy valaki ebbe fog belekötni...
mért, szerinted nem?? ha beválasztja valaki félelffel a tábit akkor igen, hadilag őt is erősíti! Nehogy abba köss már bele, hogy mért nem ad bónuszt a félelfnek lopásra, vagy én már nem is tudom... 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Dynosaur For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|