Quote:
Originally Posted by Ati
No akkor ott tartunk, hogy egyszerüsítve az egész korlátozást, újrainduláskor fajtánként maximum 3 millió tekercs marad, 10 millió rúna, és képződő egységekből körönként 30ezer. Más szigorítás mellőzve, tehát továbbra is 500 körönként lehet újrázni, ahogy eddig. Folytassuk innen.
|
Én ezt még mindig soknak találom. Nem igaz, hogy valaki A-ba nem tudna felmenni max 10 mrd-ből. 10 mrd rengeteg pénz. Sőt, már a max pénz is sok, az alsó három szinten. Talán még B alján is. Ha van az alap pénz, ami legyen most 4,2 mrd, és minden tekercsfajtából max 2^20-1 db, ami kb. 1 milla, ezen kívül egységből, minden körben max 2^15-1 db képezhetőt kapna vissza újrázás után, fajtánként, az már 20 mrd-t ütögeti alulról, jobb piaci árak mellett bőven fölülről. 20 mrd-nél többet ne akarjon már senki. Soha az életben nem költi el az alsó 4 csoportban azt a pénzt, vagy ha igen, akkor valamit nagyon rosszul csinál.
Tehát én emelett vagyok:
- Fajtánként 2^20-1 tekercs, újrázás után (1 milla kb.)
- Fajtánként 2^14-1 maximum körönként képezhető egység (ez ugye 20*8*a maximum, ami több mint 2,5 milla egység összesen)
- Rúnából maximum 2^24-1 darab.
Igazából lehetnek kerek számok is, de én nagyon sokallom a körönként, és fajtánként 30K egységet, és a 3 milla tekercset fajtánként. Ha valakinek ennyi kell, akkor, hogy Reaktor szavait idézzem, menjen súgót olvasni, vagy újrázás után még nyugodtan töltsön el hónapokat a termeléssel.
//Köszi előre is a lefele mutató ujjakat. Csak előbb gondolj bele, hogy kell-e 20 mrd-nél több vagyon végigmenni 4 szinten, max 3K hekire?? Szerintem nagyon nem. Vagy ha igen, közben is termelhetsz, az sincs tiltva.//