|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-25-2010, 13:16
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Dehogy összesen. Fajtánként.
|
Szerintem is a fajtankent 3 millio helyett lehet szumma 24 millio.
(kb ugyanaz).

02-25-2010, 13:19
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Szerintem is a fajtankent 3 millio helyett lehet szumma 24 millio.
(kb ugyanaz).
|
Ezt nem támogatom. A maximum felvetése egy egyszerűen érthető megoldás. Az összes maximálása teljesen érthetetlenné teszi az újrázást. Ha van 30 millióm, akkor mi fog történni? Elveszik az összes lakástekercs, és megmaradnak a bányászati tekijeim? Miért pont azok vesznek el, amik, és miért nem a másikak? Ha minden egységesen csökkentve van, akkor miért úgy van, miért nem marad a lakástekiből az összes, és veszik inkább a bányászatiból a több?
Követhetetlen, és problémákhoz vezet.
Előre tudnia kell, hogy miből mennyi lesz. Ne csináljunk az újrázásból lutrit.
|

02-25-2010, 13:25
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
eddig is értettem, hogy felvihetek bármennyit csak megújrázni nem tudom.. sokat érek el vele ha van 24 milla laki tekim, és hiába újrázom le csak 3 milla marad. jobb lenne, ha 24 milla lenne összesen, de nem lenne megszabva a fajtánkénti 3 milla
|

02-25-2010, 13:26
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
eddig is értettem, hogy felvihetek bármennyit csak megújrázni nem tudom.. sokat érek el vele ha van 24 milla laki tekim, és hiába újrázom le csak 3 milla marad.
|
Na vegre. Ez a cel, hogy ne erj vele sokat. Orulok, hogy rajottel. 
The Following 2 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

02-25-2010, 13:29
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
eddig is értettem, hogy felvihetek bármennyit csak megújrázni nem tudom.. sokat érek el vele ha van 24 milla laki tekim, és hiába újrázom le csak 3 milla marad. jobb lenne, ha 24 milla lenne összesen, de nem lenne megszabva a fajtánkénti 3 milla
|
Az a cél, hogy a duplázgatásokkal ne lehessen olyan mennyiséget elérni, amivel borítod a piacot. 24 millió duplázásával lesz 48 milliód, azzal szerintem már tudsz borítani.
|

02-25-2010, 13:29
|
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Követhetetlen, és problémákhoz vezet.
Előre tudnia kell, hogy miből mennyi lesz. Ne csináljunk az újrázásból lutrit.
|
Százalékosan ugyanannyi veszik minden fajtából, szóval arányosan. a Többől több a kevesebből kevesebb, de az arányok megmaradnak.
|

02-25-2010, 13:30
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Százalékosan ugyanannyi veszik minden fajtából, szóval arányosan. a Többől több a kevesebből kevesebb, de az arányok megmaradnak.
|
"Dehát miért, amikor nekem a lakástekercs kell, és ha már veszik valami, akkor inkább a bányászatiból vesszen az összes?"
Már előre látom ezeket a kérdéseket.
|

02-25-2010, 13:34
|
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
"Dehát miért, amikor nekem a lakástekercs kell, és ha már veszik valami, akkor inkább a bányászatiból vesszen az összes?"
|
Nekem csak azért nem szimpatikus a fajtánként 3 milla, mert ha egy szöviben nem elosztva tárolják a tartalékot hanem egyben akkor azért egy egész szövire nézve 3 milla teki az nem sok. lenne 12 millájuk, de ha pont az újrázik akinél van akkor elveszik. De nyilván megoldható, ha szerinted több problémát generál.
|

02-25-2010, 13:34
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ati, ez az aspektus tenyleg ennyire fontos? Akarmit csinalsz, barmi ujitast, ugyis kapni fogsz csomo hulye kerdest.  Ellenben nagy reszet mi megvalaszoljuk a forumokon, ezzel leveve a terhet a valladrol.

02-25-2010, 13:37
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ati, ez az aspektus tenyleg ennyire fontos? Akarmit csinalsz, barmi ujitast, ugyis kapni fogsz csomo hulye kerdest.  Ellenben nagy reszet mi megvalaszoljuk a forumokon, ezzel leveve a terhet a valladrol.
|
Fontos az érthetőség, és a követhetőség. De ami ennél is lényegesebb, hogy mit old ez meg? Ha összesen lehet 24 millió, akkor lehet nyugodtan fajtánként 24 millió is, hiszen pontosan ugyanúgy tud vele piacot borítani bárki.
Ezzel valójában az égvilágon semmi változás nem lesz, csak betettünk egy plusz szabályt, amitől ugyan bonyolultabb lett a játék, de az eredeti probléma megmaradt.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|